Петро
19.11.2008 11:40:23
ВСІ НА СУБОТНІК 22.11.2008 о 10-ій годині, АДЖЕ МИ Ж НЕ СВИНІ ЖИТИ В БАГНЮЦІ СМІТТЯ! ЧИ НЕ ТАК, ПАНОВЕ?
TOSIK
19.11.2008 11:43:03
Вірно, Петька!
Oksinia
21.11.2008 09:38:12
Привіт всім сусідам! Шановне панство, за телебачення хтось дізнавався? Нам не хочеться ставити сателітарку. А серіали дивитися я люблю, не кажучи вже про футбол.
terror
27.11.2008 18:11:47
Д. Вечер!!! Да кажись в нашем доме живут не очень чистоплотные люди!!! Вывезли мусор а мы опять гадим! СУПЕР
Петро
27.11.2008 18:19:30
В попередньому меседжі дуже м`яко сказано. Насправді, в нашому будинку живуть свині. Серуть спочатку в себе в під`їзді біля дверей, а потім серуть ще й на подвір`ї. Кнурі вонючі! Таким свиням немає доступу не лише до Европи, а до Азії. Але так просто це не пройде. Кожну свиню, що лишила сміття на призволяще, не прибравши його, особисто я буду мочити й відривати яйця! Сьогодні один такий кнур з 4 парадного вже отримав кулаком в морду за лишене сміття... Хто ще бажає лишити сміття...???
terror
08.12.2008 13:19:20
Доброго дня усім сусідам! Вже здаеться і мусор вивезли, і асфальт положили а двері як не закривали так і не закривають, мусор як кидали так і кидають. Дім просто супер а деякі (унікуми вне кєонкуренции). Я радий що живу з такими сусідами РЕСПЕКТ. Далеко зайдемо. Мусор виноситься тільки за двері а дальше СМЕРДИТЬ як має бути пару днів. РЕСПЕКТ
Петро
08.12.2008 18:21:23
Так, на жаль, гадять наші люди! Найгрязніший 4-й під`їзд: ручку на дверях зламано, вхід забарикадовано сміттям, на одному з поверхів наригано й насрато... (напевне, після буховиська). Сьогодні я почав бортися з цим й одному чуваку, що харконув соплями й кинув вонючий бичок-недопалок на підлогу в під`їзді я дав по пиці... Більше не кине!
Крім того, минулого тижня одну з куп сміття було підпалено прямо на площадці на сходах... Обгоріли двері однієї з квартир. Отже, боротьбу зі сміттям розпочато різними методами...
ROMAN111
09.12.2008 17:29:32
Всім привіт!
Хто робить ремонт, поділіться досвідом, підкажіть телефони складів будматеріалів
В Коцюбинськом..
Natureblonde
19.12.2008 22:27:53
Решила написать что-нибудь, а то наша тема уехала на задворки форума.
Кстати и вопрос подоспел: кто-нибудь владеет какой-то более-менее достоверной информацией по нашему дому? Возможно даже секретной? :-)
Мы позвонили в офис месяца два назад. Нам традиционно Евгения ответила, что документы будут через две недели. Ждем-с!!!!
Достало выплачивать сумашедшие деньги за подъем вещей и материалов на наш 9 этаж!
Да еще, кстати! Кто-нибудь собирается требовать неустойку за задержку сдачи дома? Что для этого нужно? Необходимо как-то подготовиться?
Поделитесь, пожалуйста, своими мыслями вслух. Благодарю заранее.
S_julia
22.12.2008 17:01:03
Natureblonde: Решила написать что-нибудь, а то наша тема уехала на задворки форума.
Кстати...
Здравствуйте! А что у Вас в договоре есть пункты про неустойку в случае несвоевременной сдачи дома? У нас просто нет..