Trek
21.06.2011 02:26:04
И еще, обязательно, про обустройство территории нужно узнать (дет. площадка, лавочки, парковка,...)!
морячек
23.06.2011 05:29:59
http://mycityua.com/articles/city/2011/06/21/144154.html
)))всем добрый день..
надо по возможности прийти всем кто может..
на стройке затишье.. такими темпами и в декабре никто ничего не получит...
andrij
23.06.2011 06:09:53
Ну, сусiде, у Вас i настрiй зранку пiдняти!
Я-то буду, а от за iнших вiдповiдати не можу...:(
морячек
23.06.2011 20:55:54
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=6&IDT=4592&cpg=18
andrij
26.06.2011 16:31:13
Вiтання всiм! Ну що- збираємось в середу? Може, десь о 8.30- щоб обговорити питання, якi нас хвилюють, хто нашим "спiкером" буде в той день;) Пiдозрюю, що начальство буде всiляко нас заспокоювати, говорячи, що все йде по плану i ми спали спокiйно... Щоб потiм не вийшло як в тому анекдотi про таксу. "- Ну що ж ти, таксо?! - Ну, не змогла!"
Инвестор33
27.06.2011 08:03:12
Доброго дня. Нажаль лише тепер натрапив на цей сайт.
Свого часу в мене теж виникло бажання придбати квартиру за адресою Iрпiнь 10-та лiнiя 4а, але так як я є песимiст за характером, то попередньо спробував розiбратись що до чого.
Поперше оглянув наявнi документи забудовника i зразу ж менi не сподобався договiр, в ньому врахованi iнтереси лише однiєї з сторiн i ця сторона - забудовник. Також незрозумiлим залишилось - яким чином i хто буде надалi власником земельної дiлянки на якiй знаходяться забудови. Також, порозпитувавши своїх знайомих, якi проживають в цьому районi, вияснилось, що в цiй мiсцевостi високi грунтовi води, й лiсовi насадження, якi зараз iнтенсивно вирiзаються, були посадженi для вiдводу частини цих вод i в подальшому невiдомо, яким чином це скажеться на рiвнi води, дуже ймовiрно, що рiвень пiдiйметься. Тодi буде цiкавим питання цокольних поверхiв...
Також менi пояснили, що в свiй час проводились геодезичнi роботи, наслiдком яких є висновок, що фактично пiд забудовою є так званий плавун, що й унеможливлювало будiвництво споруд, якi перевищували б 2 поверхи. Але ж звiсно це не проблема для забудовника, доречi пан Вiшняков є депутатом Iрпiнської мiської ради й членом комiсiї з архiтектурного планування й капiтального будiвництва, ця iнформацiя є на оф. сайтi мiста Iрпеня.
Цiєї iнформацiї менi було достатньо щоб вiдмовитись вiд своїх попереднiх намiрiв щодо придбання квартири за цiєю адресою.
Так як в мене в Iрпенi є, так би мовити, свiй iнтерес, то в мене є можливiсть перiодично споглядати хiд будiвництва, це, доречi, ще раз доводить про правильнiсть мого рiшення. Одне те що було прийнято генiальне рiшення поштукатурити стiни до зведення повноцiнного даху, вже зробило покупцям невеликий бонус у виглядi грибка на стiнах, доречi грибок майже неможливо вивести. Ця хвороба є притаманною для старих будiвель, а в данному випадку ви отримуєте його в "новiй" спорудi...
Доречi, спiлкуючись з поiнформовуваними людьми стало вiдомо, що в Iрпенi в деякiй мiрi вже є проблеми з єнергопостачанням, а масова забудова ще бiльше загострює це питання. Теж саме щодо цього будiвництва. Я бачив лише двохфазне пiдключення, якого, м`яко кажучи, недостатньо для такої кiлькостi квартир, так є будка для пiдстанцiї тiльки коли її пiдключать i чи пiдключать зовсiм ? Пройшовшись по форумам iнших адрес будiвництв "Гарант Житло", це питання стає актуальним...
Можна й далi перераховувати спiрнi питання й недолiки, але чи потрiбно ?
Я своє рiшення прийняв, ви також, ще раз вибачаюсь, що пiзно глянув цей форум, можливо хтось вiдмовився б вiд своїх намiрiв.
sokur_max
27.06.2011 16:44:45
Инвестор33, СПАСИБО! Очень бодрящий пост для нас - инвесторов!!! нас ОЧЕНЬ радует то, что Вы приняли правильное решение
andrij
27.06.2011 18:08:21
Без панiки- а то i так вже страшно... У нiмцiв є вираз- щось таке приблизно- "закриваємо очi- i вперед!"... Нам вже не до вибору... Все буде добре!:)
Trek
28.06.2011 07:25:45
Всем привет! Буду завтра (29.06.2011) возле офиса ГЖ к 9.00! Кто еще будет - бросайте свои номера телефонов мне на почту?! Отвечу тем же ;)
морячек
28.06.2011 14:55:36
привет завтра буду...