Киево-Святошинский р-н, м. Боярка ул. Колхозна 23/3

oleg

oleg

19.05.2011 15:59:56

Prosha: всем привет! мы хозяева 59 квартиры, 5-й этаж. сделали акт приема-передачи, завтра...

Ще хотiв запитати, як у Вас працює витяжка? В нас на кухнi часом тяга у зворотному напрямку!

Цитувати

жестокий

жестокий

19.05.2011 16:11:31

Может еще кто имеет навыки по ремонтам квартир, так что нестесняйтесь пишите я думаю многим жителям этого дома понадобиться ваша помощь

Цитувати

Anna_Artem

Anna_Artem

19.05.2011 20:53:25

Всем добрый вечер!
Подскажите, а вот после 100% оплаты какие документы мы должны получить на руки :) ?

Цитувати

M_A_A_L

M_A_A_L

20.05.2011 05:02:44

Добрый день.
Я вчера тоже взяла справку у Татьяны Савичной и сразу подписала акт у Юры. Скорее всего в субботу поедем менять на ключи.
Нам еще зимой прораб говорил, что застройщик вроди как собирается строить гаражи недалеко от дома, но кроме этих слов мы больше ничего не слышали. Может кто-то слышал?

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

20.05.2011 06:08:13

ЩОДО ПIДВАЛУ.
Згiдно чинного законодавства України допомiжнi примiщення (серед яких i ПIДВАЛ) є власнiстю мешканцiв багатоповерхового житлового будинку. Менi, як юристу, дуже цiкаво яким чином Чорноусько оформить на покупця пiдвалу право власностi. Практика показує, що у випадку продажi забудовником пiдвалу iнвестору, останнiй отримує вiдмову вiд БТI у реєстрацiї за ним права власнсотi з пiдстав зазначених вище. Сумнiваюся, що хтось готовий придбати пдвал за 4 500 кв. м. без реєстрацiї за ним права власнсотi. Хоча може забудовник має свої варiанти, про якi менi не вiдомо.

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

20.05.2011 06:17:15

У випадку створення по нашому будинку ОСББ, воно захищало б усi права i законнi iнтереси власникiв квартири. ПIДВАЛ має бути спiввласнiстю мешканцiв i розподiлятися пропорцiйно житловiй площi (а може виходячи з площi квартири, чесно не памятаю). Якщо я не помиляюся, в квартплату входить i плата за утримання пiдвалу... ЗАХИЩАЙТЕ СВОЇ ПРАВА.

Цитувати

dab

dab

20.05.2011 07:22:45

На собрании говорили, что подвалы по 4000,00, но это не улучшает наши возможности. Это цена не для подвала под хлам. И про магазины говорил, что не будет магазинов. И еще раз про подвалы говорил, что это их собственность. что-то все резко поменялось. представляю если в таком маленьком дворике, где играют дети будут рулить машины на разгрузку и погрузку, да еще грузчики с кучей матюков, а порядок какой будет7 Жах!!!!Руслан, а каким образом можно доказать, что это собственность ОСББ в будущем, если их продадут сейчас ?

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

20.05.2011 08:45:53

Пiдвал є спiльною сумiсною власнiстю усiх мешканцiв будинку незалежно вiд того створено ОСББ чи нi. В забудовника завжди бiльше "ваги" у вирiшеннi даних питань, так як вiн не перший рiк на ринку i встиг обзавестися знайомствами у рiзних органах (думаю це не є таємницею, а є звичайною практикою)чим у рядового мешканця. Але без боротьби не буває перемоги. Особисто я на власному досвiдi зустрiчався з подiбними ситуацiями: забудовник завжди хоче заробити бiльше, то чому не заробити ще й на продажi пiдвалiв.
Пiсля продажу пiдвалiв, в тому числi, будь-яким третiм особам (наприклад пiд магазин) оскаржити можливо лише в судовому порядку. Але в цьому хтось має бути зацiкавлений i вiдповiдно спонсорувати. Як я вже говорив, у випадку створення ОСББ, саме в особi останнього i за його рахунок має це робитися. без створення ОСББ це може робити окремий мешканець або група...

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

20.05.2011 08:49:35

Перш чим продовжувати вирiшення проблеми, якої ще не має. пропоную отримати вiд забудовника обгрунтованi пояснення яким чином буде зареєстровано право власнсотi на пiдвал за покупцем. В законодавствi є одна "зацепка" - це коли НЕ ПIДВАЛ, а ЦОКОЛЬНЕ ПРИМIЩЕННЯ, тодi забудовник може розраховувати на дану площу. але все це спiрно. I як завжди - крапку може поставити лише суд.

Цитувати

oleg

oleg

20.05.2011 10:18:55

План цокольного поверху нашого будинку

Цитувати
<< 80 81 82 83 84 ... 142
Архів