ЖК "Lake City", Гостомель, ул. Ленина, 73Б (Будсфера)

katrin

katrin

24.12.2011 16:40:04

СПАСИБО!!! Изменения только в б-3, и то хорошо!

Цитувати

Виктория_

Виктория_

24.12.2011 17:21:09

Всем приветы! Дима, спасибо за фото! Строителей не видно, они уже на каникулах?

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

24.12.2011 17:46:39

Да Виктория, вони уже вдома :) Зi слiв менеджера по продажу, приїдуть в кiнцi сiчня чи на початку лютого i продовжать роботи.

з.i. Дорочi, я квартиру вирiшив поки не брати у них. Поспостерiгаю за проведенням будiвництва даного комплексу до самого кiнця, точнiше до моменту передачi документiв власникам квартир. Також вони повiдомили, що планують збудувати ще декiлька будинкiв схожого типу трiшки далi (за комплексом Like City) вiд будинкiв, якi вже розпочали будувати.

Цитувати

Виктория_

Виктория_

24.12.2011 18:27:42

Тоже правильно, я по поводу подождать хотя б одного дома, доведенного до конца, т. е. до документов :) если время позволяет. Я бы тоже подождала, но время поджимает, потому рискуем

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

24.12.2011 18:47:15

А ви в курсi, що у ваших будинка вода буде зi скажин, якi для вас проб`є "Будсфера" i як сказав менеджер по продажам: "... вода буде типу артезiанська" :)А щодо каналiзацiї, так вам поставлять дренажну систему з декiлькома насосами i прокладуть трубопровiд до якогось очисного пункту. Єдине що, забувся спитати, а хто це все буде обслуговувати?! о_О Ну i саме приємне, цi всi речi входять у вартiсть квартири, за яку ви заплатите.

Цитувати

vitaliian

vitaliian

24.12.2011 18:50:14

Dima а что изменит сданый дом? оформение документов по одному объекту не даёт никаких гарантий по поводу других объектов. Альтернатива купить у инвестора квартиру с документами. Но это вторичный рынок и совсем другая цена...

Цитувати

evgenko

evgenko

24.12.2011 19:12:49

У нас буде кооператив!

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

24.12.2011 19:15:32

vitaliian, не згоден з Вами, якщо забудовник здає один об`єкт по Гостомелю, то здаються i всi iншi в 90%, по томуж Гостомелю. Та в принципi i не це саме важливе, я хочу побачити вiдповiдальнiсть самих забудовникiв перед iнвесторами, їхню спроможнiсть пiдтверджувати тi гарантiї по датам, якi вони прописують в попереднiх договрах. Короче кажучи, хочу бачити їх як авторитетного забудовника, який i справдi вiдповiдає за свої "слова". :)

Цитувати

Виктория_

Виктория_

24.12.2011 19:21:18

Dima_Kovalchyk: А ви в курсi, що у ваших будинка вода буде зi скажин, якi для вас проб`є "Будсфера"...

Вода из скважин мне нравится намного больше, чем киевская водопроводная, дренажная система радует меньше, но в любом случае, такие условия в СОБСТВЕННОЙ квартире, даже на обслуживании у ОСМД, гораздо приятнее, чем городские коммуникации на съемной.

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

24.12.2011 19:25:44

Згоден з Вами на всi 100% :)

Цитувати
<< 13 14 15 16 17 ... 523
Архів