stef
18.10.2012 19:58:54
Усiм доброго вечора. Бачу, що наша переписка не викликала жодної зацiкавленностi в "Аркади". Банк не має бажання пояснити iнвесторам причини гальмування i зриву строкiв будiвництва. З 28 вересня забудовник не опублiкував жодного фото i жодної iнформацiї.
Сьогоднi з дружиною вирiшили, що i ми вносити грошi поки не будемо. Нам невелика сума лишилась, але нехай грошi краще будуть на депозитi.
Heisenberg
19.10.2012 10:56:51
Есть небольшие новости. Во-первых на сайте появились обещанные перепланировки в первой секции: http://www.chistisosny.com.ua/menus/view/stugna_house
Вместо больших 2х и 3х комнатных рядом, появились 2 однокомнатные и 3х комнатная меньшего размера.
Во-вторых строительство немного оживилось, работы ведутся в 3 крана, завезли много стройматериалов, и подтянулась этажность самой отстающей, 3й секции.
График, который Вы и я видели, скорее всего выдерживаться не будет, а строительство будет по графику 1 этаж = 1 месяц. Внутренняя отделка начнется на нижних этажах, пока верхние будут строиться. Но это пока неподтвержденные слухи.
stef
19.10.2012 12:13:33
Дякую за новини. Якби вони почали робити якiсь роботи в серединi будинку (лiфт, вхiднi дверi, вiкна тощо), а потiм зекономили час на благоустрої, то могли б будувати i по 1 поверху в мiсяць. Я ж в цьому сумнiваюсь, тому i платити буду їм 1 тисячу гривень на мiсяць :)
glory_a
19.10.2012 12:32:09
Менi вчора вдалось дозвонитись до Укржитлоiнвеста. Уважно вислухали мене з приводу вiдставання будiвництва на 3-4 мiсяцi. Обiцяли вжити заходи для прискорення будiвництва. Я їм теж казала що пора вже починати вiкна склити та внутрiшнi роботи проводити. Порадувало те, що на тому кiнцi проводу хочуть витримати строки будiвництва i сказали що перенесення строкiв закiнчення будiвництва нiхто не планує.
Heisenberg
19.10.2012 19:24:18
Информация от застройщика оказалась верной. Во второй секции появились перепланировки трешек, и теперь на их месте 2 однокомнатных. Будем надеяться, что и остальная информация подтвердится, в том числе и сроки сдачи...
rooff
20.10.2012 08:43:19
Не помню сколько квартир было в 1 секции, но сейчас их 98. У меня трешка во второй секции. Меня вроде как перепланировка не затронула. Единственное изменился номер квартиры! Пусть теперь господа-застройщики объяснят мне это изменение!! :))))))
Ну а главное чтобы строился.... хоть и живу в Украинке, но на стройку не хожу.. далековато
JDF
20.10.2012 14:51:35
У всех поменялись номера квартир, так как изначально в проекте было 265 квартир, а стало 290. Главное чтоб при выдаче паспорта на квартиру они не дали документы со старым номером!
JDF
20.10.2012 15:01:51
Сегодня был на стройке. 1 секция - стоит 7 эт. + начат 8эт. и параллельно 9эт. 2секция - стоит полностью 7эт. начат 8эт, а 3-я пасет задних - достраивают 5эт.
foxy
21.10.2012 16:13:43
У меня тоже поменялся номер квартиры, я думаю, что нужно будет переделать документы, что-бы небыло никаких разногласий, когда сдастся дом.
rooff
22.10.2012 09:50:08
Вот информация с сайта чистых сосен:
В зв’язку з побажаннями потенцiйних iнвесторiв житлового будинку «Stugna House», компанiєю - забудовником «Укржитлоiнвест» спiльно з банком «Аркада» було прийнято рiшення про перепланування деяких три- та двокiмнатних квартир в однокiмнатнi. Таким чином, в будинку додатково запроектовано 54 однокiмнатнi квартири. Реалiзацiя цього рiшення дозволить покращити асортимент квартир у нашому будинку та бiльш повно задовольнити потреби сьогоднiшнього ринку нерухомостi.
В зв’язку з вищезазначеним, та необхiднiстю коригування та узгодження проектної документацiї, частково змiнено графiк будiвництва житлового
будинку. При цьому термiн введення будинку в експлуатацiю залишається незмiнним – серпень 2013 року.
З понедiлка, 22 жовтня 2012 року додатковi квартири надiйдуть у продаж в банку «Аркада». Також iнформуємо iнвесторiв будинку, що роботи на будiвництвi виконуються безперебiйно, з дотриманням вiдкоригованого графiка, з 8:00 до 20:00 без вихiдних.