ЖК «Парковые Озера», Вторая очередь, Днепровский р-н, ул. Воскресенская, 7 (Интергал-Буд)

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

24.01.2013 21:15:54

Привiт. Хотiла уточнили декiлька моментiв.

--------------------------------------------------------------------
Фактичнi термiни видачi ключiв (не враховуючи претензiї до ремонтiв)

Офiцiйно:
Будинок №1 введено в експлуатацiю 29.09.2011 року
Будинки №2,3 введено в експлуатацiю 29.02.2012 року

По факту:
Будинок №1 почали отримувати ключi 02.12.
Будинки №2,3 почали отримувати ключi 10.12

Правильно?

Наскiльки я розумiю Будинок №4 вчасно також не здадуть як i Яскравий?
Тобто, середня затримка видачi ключiв, яку можна вiдразу враховувати, десь 6 мiсяцiв? Не знаєте чи дозволяють робити ремонт пiсля офiцiйної здачi, але до видачi ключiв?

P.S. Менi в вiддiлi продажу щось розказували про об`єкт, який здали ранiше термiнiв.... Це який?

---------------------------------------------------------------------
ЖЕК на всiх об`єктах одинаковий чи буде залежати вiд району? При створеннi ОСББ вродi можна вiдмовитись i перейти на баланс до iншої органiзацiї. Якщо така серйозна проблема з обслуговунням, що завадило будинку №1 обслуговуватися в iншому мiсцi?

Складно щось знайти в 500ст форуму. Якi саме проблеми з вентиляцiєю? Вони скрiзь чи тiльки в певних квартирах/поверхах? Їх в iндивiдуальному порядку вирiшити можливо чи проблема глобальна?

Криша тече тiльки в одному з трьох будинкiв?
Я планую брати на останньому поверсi квартиру, над якою по проекту iдуть дворiвневi (тобто всього 25поверхiв). Тут написано, що IГБ спочатку затверджують 23поверховий будинок, а потiм вирiшують питання з iншими поверхами. Як думаєте, може таке бути, що будинок залишиться 23поверховий? Враховуючи, що вони нормально кришу робити не вмiють, я не маю бажання брати останнiй, але без потреби нижче перебиратись також не хочу.

Можливо є ще якiсь проблеми/моменти, якi я не врахувала? (Якiсть ремонтiв мене не цiкавить. Якiсть будiвництва скрiзь погана, тому тут або їхати закордон, або миритись з тим, що є)

Дякую

Цитувати

kluch

kluch

25.01.2013 06:51:20

Привiт. Хотiла уточнили декiлька моментiв.
--
Незначне уточнення:
Будинок №1 офiцiйне заселення почалося з 01.03.2012.

Цитувати

kluch

kluch

25.01.2013 07:11:48

Менi в вiддiлi продажу щось розказували про об`єкт, який здали ранiше термiнiв.... Це який?
--
Перший будинок на 1 день ранiше::))

Якщо така серйозна проблема з обслуговунням, що завадило будинку №1 обслуговуватися в iншому мiсцi?
--
Ви мабуть зi Швейцарiї приїхали i в Українi перший день? ::))

Якi саме проблеми з вентиляцiєю? Вони скрiзь чи тiльки в певних квартирах/поверхах? Їх в iндивiдуальному порядку вирiшити можливо чи проблема глобальна?
--
Проблема глобальна в iндивiдуальному порядку вирiшується тiльки частково. Основна причина якiсть робiт, але ж вона вас не цiкавить::)) I якщо через погану якiсть зовнiшнього утетеплення у вас в квартирi буде волога та протяги то це вас також мабуть не цiкавить::))

Враховуючи, що вони нормально кришу робити не вмiють, я не маю бажання брати останнiй, але без потреби нижче перебиратись також не хочу.
--
Тодi до шести мiсяцiв, додайте ще мiнiмум 3 на нормалiзацiю роботи лiфтiв.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

25.01.2013 15:28:03

Проблема глобальна в iндивiдуальному порядку вирiшується тiльки частково. Основна причина якiсть робiт, але ж вона вас не цiкавить::)) I якщо через погану якiсть зовнiшнього утетеплення у вас в квартирi буде волога та протяги то це вас також мабуть не цiкавить::))
---------------

Причому тут це? Я не замовляю в компанiї ремонт, тому для мене це питання неактуальне.
В моїй попереднiй квартирi, яку будував ЖI, також були i дири в стiнах, i протяг, i маса iнших моментiв (в декого i сирiсть). Я не бачу в чому якiсть роботи iнтергалу вiдрiзняється вiд того, що роблять всi iншi. Тому не бачу смислу на цьому акцентувати увагу. Ми живемо в Українi i навряд що найближчим часом всi раптом почнуть будувати згiдно технологiї.

Так от, питання залишається вiдкритим. Хтось не мiг би прокоментувати в чому заключається проблема з вентиляцiєю?

Заздалегiдь вдячна!

Цитувати

kluch

kluch

25.01.2013 16:32:33

Я не замовляю в компанiї ремонт, тому для мене це питання неактуальне.
--
От якраз оздоблювальнi роботи в IГБ, на мою думку, виконанi на прийнятному рiвнi. I я не шкодую що ми придбали квартиру з оздобленням, це дало змогу зберегти час, нерви, та грошi.

Проблема в загальнiх роботах. Наприклад якiсть кладки заповнювача (газобетону) в IГБ набагато гiрша чим в сусiдньому Перовському вiд КГС. I так в багатьох iнших моментах.
Проблема вентиляцiя не така проста щоб викласти в одному постi. На домашньому форумi гiлка "Вентиляцiя" мабуть одна з найдовших. Внаслiдок утворення розгалудженної мережi паразитних зв`зкiв мiж квартирами, загальними коридорами та квартирами, поверхами (через лiфтовi шахти, кабельнi шахти, пожежну вентиляцiю), дiрки в зовнiшнiх стiнах виник катастрофiчний дисбаланс мiж приточною та витяжною вентиляцiєю. Проблему посилила низька якiсть монтажу вентиляцiйних каналiв. В результатi зворотна тяга (на верхнiх поверхах вона бiльш вiдчутна, тому що повiтря зверху не встигає прогрiватися). Також сусiди вимушенi винюхувати чужi аромати туалету та кухонь.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

25.01.2013 23:41:34

Наскiльки я зрозумiла, IГБ не виправив цiєї проблеми в другiй черзi? I 4й будинок так само страждає. А якщо так, то навряд чи щось змiнилося на iнших об`єктах... Нiхто не в курсi? Цiкаво яку лапшу навiшають в центральному офiсi ))) По плану в мене будинок буде точною копiєю 1 черги i, вiдповiдно, значить нiчого не було враховано...

P.S на рахунок ремонту я хочу на свiй смак, а не як IГБ вирiшили. А тим бiльше менше всього хочеться повертатись до штукатурних робiт так як дуже сумнiваюсь, що вони стiни вирiвнюють нормально.

Цитувати

kluch

kluch

26.01.2013 08:55:12

А тим бiльше менше всього хочеться повертатись до штукатурних робiт
--
Якщо ви не хочете вертатись до штукатурних робiт, то вам не слiд поспiшити з штукаурними та оздоблювальними роботами. Усадка хоч i мiнiмальна може примусити до них повернутися.

Цитувати

Оська

Оська

27.01.2013 17:41:25

Любой новый дом дает усадку по мере заполнения его мебелью и жильцами.

Цитувати

Олександр73

Олександр73

27.01.2013 19:06:16

Грузовые лифты в 3 доме так и не работают. Интергалбуд покупает самую дешевую комплектацию лифтов, потом сам же их устанавливает-ломает. В результате - один ездил только с лифтером (двери там открывались им вручную - если застревал, то можно было вылезти), а второй в общей сложности с октября 2012 проработал от силы неделю. А все потому, что Интергалбуд на всем экономит. Халтуру впарит инвесторам, а потом ни за что не отвечает. Это касается и ремонтов, и коммуникаций, и строительных работ.

Мебель возить не на чем - наверно усадка дома будет меньше.

Цитувати

karolina26

karolina26

27.01.2013 19:54:44

спасибо, kluch, большое за помощь и информацию.
Дело в том, что у меня рассрочка и не знаю появится ли БТИ на замер квартиры после того как мы оплатим 100%!
Поэтому, не знаю, заниматься этим вопросом лучше, когда выплачу 100% или рискнуть выплачивая аренду???
Дилема... :)))

Цитувати
<< 90 91 92 93 94 ... 115
Архів