alc
27.10.2008 08:01:39
ясно. ми замки теж поміняли, але найбільша проблема із охороною, електрикою і ліфтами. Ліфти толком не працюють, а включаються тільки за певну винагороду (здається зараз трохи ціни виросли). Ми, власне, деякі матеріали вже затягли наверх, але ж... Охорона... Світло... Я інтуїтивно розумію, якщо домовитись, то мабуть і можна було б робить ремонт, але принципово не хочу... Чекаємо документів... А бригада робочих чекає, коли ми вже нарешті вирішимо всі ці проблеми... ггггг. Консультувалася зі знайомим юристом, то, з його слів, юридично після отримання таких паперів (на право власності), вони не мають права заборонити...
vasia1950
27.10.2008 09:02:40
счетчиков воды, сказали, что еще нет
Pravko
27.10.2008 09:06:55
alc: Сусіди, з будинку 2, хтось уже отримав документи, що підтверджують право власності...
Звісно! З моменту набуття права власності на річ - квартиру, вже можна провадити оздоблювальні роботи, які не пов`язані з переплянуванням житла.
Крім того, що передання будинку на баланс ЖЕКу не є правомірною дією, адже договору про передання нашого будинку на баланс експлуатаційній організації ми, співвласники, не укладали і нам ніхто не пропонував :) Не дивуймось цим совєтським реліктам свідомости в міркуваннях представників АТ КХ "КМБ" та підрядників :) Але це породжує додаткові можливості у війні за чинні тарифи, за якими ЖЕК не плянує надавати ж-к послуги, бо його керівництво гадає, мабуть, що дуже заможними та дурними є ці співвласники, а відтак... Вони помиляються!
Напишіть мені, будь ласка, на пошту(або потелетонуйте), аби я мав з Вами певніший зв`язок, бо ми, все-ж-таки, сусіди :)
Pravko
27.10.2008 09:08:21
vasia1950: мы получили, даже замки поменяли, правда теперь за мной бегает руководство и просит...
А який у вас будинок? Бо в 2гому вже поставили... але лічильники тепла в квартирах не встановили...
vasia1950
27.10.2008 09:39:58
у меня третий, а, что у вас с лифтами?
Pravko
27.10.2008 09:48:10
Знаю, що в 2 та 3 секції, коли я бував в будинку - працювали...
Крім того, як я довідався, і про що вже згадував, до кінця року має вже бути відлагоджене ГВП та ЦО.
vasia1950
27.10.2008 11:04:56
так они же козлы сказали, что пока нет ЦО жек не примет дом
Pravko
27.10.2008 11:07:32
хм... якась нісенітниця, виходь... це вони щось вигадали... і крім того, ось-ось має бути ЦО та ГВП
Pravko
27.10.2008 11:21:28
тобто, нісенітниця, виходить... може це так лише для 3 будинку, в силу специфіки взаємин підрядника і ЖЕКу?
vasia1950
27.10.2008 12:06:28
не знаю, но психоз уже начинается т. к бригада ремонтников ждет(потихоньку делаем електрику и сантехнику, из-за счетчиков воды не можем зашивать стояки и соотв. начинать гипсокартон в др. местах, а стены сами понимаете без отопления никто делать не будет