Investor-7
19.09.2008 07:42:42
alllochka27: разговаривала с техническим надзором в киевгорстрое, по 7 дому Сергей Сергеевич 280-60-61....
А хіба можуть здати без фасаду?
Investor-7
19.09.2008 08:08:33
Я вірю, що "Еліти" не буде. Але я не розумію, чому виникла затримка. З чим проблеми і чому не можна їх усунути?
Можливо нас просто з самого початку обманювали. Коли ми з чоловіком їздили на об"єкт, бачили на щиті на буд. майданчику буд.7 інший термін, здається травень. Потім про це питались в "Аркаді", вони сказали, що термін здачі-грудень, вселення-лютий.
Тому я б все ж, незважаючи на усі телефонні запевнення (минулого місяця мене запевняли і я писала про це на форумі - "не переживайте, все здадуть вчасно", а зараз називається вже інший термін і за це запевнення ніхто відповідальності не несе), сходила в Аркаду/КМБ. На разі маємо трьох інвесторів.
alllochka27
19.09.2008 09:03:38
Может стоит повременить пока с заявлением. И про каких трех инвесторов идет речь?
Когда я в киевгорстрое сказала что инвесторы собираеются писать заявление, "то там очень запереживали, и спросили, на счет возврата денег?"
Investor-7
19.09.2008 09:22:26
три інвестори, які приєднуються до пропозиції сходити в Аркаду/КМБ і написати звернення - я (7 буд.,8 пов.), ви і Dvor.
заяву можна відкладати, якщо нас не дуже хвилює термін здачі, рано чи пізно добудують. Але якщо хочемо, щоб його здали вчасно, то треба щось робити, - КМБ ж насторожило, що інвестори збираються писати заяву. Як мінімум - дзвонити і вияснювати побільше, щоб вони бачили, що багатьом не байдуже. Якщо ви поки остаточно не вирішили, можемо поки перенести подачу заяви, але я все ж спробую найближчим часом отримати якусь офіційну відповідь.
А от цікаво, чому КМБ так відреагував на заяву, у них може вже були преценденти?
ybilyk
19.09.2008 09:23:27
"Без фасаду" - напевно, мається на увазі без утеплення пенопластом, а не без зовнішніх стін. Річ у тім, що в цих будинках теплоізоляція досягається завдяки приклеюванню пенопластових панелей. Я не знаю, чи це реально здавати неутеплений будинок, але однозначно, що відсутність пенопласту позначиться лише на теплоізляції та на зовнішньому вигляді - на опалення, електрику, каналізацію це не вплине. Але жити в холодному будинку, звичайно ж, не дуже комфортно.
Investor-7
19.09.2008 09:32:01
:) я розумію, що "фасад" - це утеплення і колір, але власне здивувалась, що і без цього можуть здати, оскільки маю живий приклад - будинок, у якому родичі мають квартиру, не приймають вже рік - то відсутнє облаштування прибудинкової території, то зовнішні стічні труби з даху протікають, то облетіла штукатурка над входом в під"їзд. Тому дивно, що приймуть без фасаду.. Хоча, для КМБ можуть зробити виняток, КМБ у нас всесильний. Тільки справитись з підрядником буд.7 не може :)
Investor-7
19.09.2008 09:48:43
Сумно, але ситуація виглядає схожою і на інших будинках. Ось цитата жительки в буд.3
"Elena_I :
11.09.08 / 16:02
В Аркаде утверждают, что финансирование на наш дом (3)выделено Киевгорстрою полностью и нужно требовать от КГС окончания работ. Деньги на каждый дом целевые и должны использоваться только на этот дом. Как тогда могли возникнуть долги перед субподрядчиками? В Аркаде говорят, что теоретически никаких долгов быть не должно. В ДСК говорят, есть некоторые проблемы с финансированием (?), но вашего дома это не касается, все будет сделано. Чего тогда стоим почти на месте, если всё так класно? До 20 сентября они явно не успевают, осталось 9 дней. Правда радиаторы на стройку завезли, но вообще движение очень слабое.
Повторю свою мысль: уважаемые инвесторы, нужно чаще беспокоить КГС и ДСК своим вниманием по поводу сроков полной готовности дома, особенно ввиду создавшейся ситуации с грядущей продажей КГС. Коль скоро наш дом профинансирован на 100% и плановая сдача под заселение - 30 сентября, логичнее было бы ожидать более активной работы."
alllochka27
19.09.2008 09:51:23
30 сентября 2008 года ета дата последнего платежа, а не оканчание строительства!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ybilyk
19.09.2008 09:52:05
видають бажане за дійсне. всесильність КМБ - насправді, міф. Лише за останні кілька місців на цьому сайті спостерігав за ситуацією з прийманням будинків на баланс. Зокрема, питання актуальне для будинків 1-3 по Гмирі. Кожного разу інвесторам кажуть, що це вже приїхала "остаточна" комісія. А потім через кілька тижнів знову якась комісія приїжджає. І з нами так само буде.
Alex35
19.09.2008 10:38:55
В горячей линии КГС (206-22-88) сказали, что ДБК получил деньги по графику, в т. ч. выделенное на сентябрь.