Stalkergs
21.01.2008 16:44:26
Какого такого председателя??? А ну поподробней. Мне сказали приходи принимай, оформляй и все. И вперед делать ремонт.
kapitorka
21.01.2008 19:56:39
У меня 1 секция. Но по документам сдача и приемка так же как у вас.
sly
22.01.2008 07:39:05
Они, видимо, планировали весь дом одновременно сдавать, потому по документам у всех одинаковые сроки. Потому что ещё 3 месяца назад я спрашивал будет ли весь дом сразу или по секциям сдаваться и мне в Аркаде отвечали что весь дом сразу.
Stalkergs
23.01.2008 11:16:52
что-то все затихли. Есть какая-то новая инфа?
mirej
23.01.2008 13:48:17
Привіт! Нічого нового. Ми зараз намагаємося з`ясувати, як можна відмовитися від перегородки між туалетом і ванною. Поки що футболять з одного номера телефона на інший, але так виглядає, що це досить проблематично - треба розробляти індивідуальний план, затверджувати його, зібрати купу підписів... Та й в яку суму це виллються, ще не відомо. Спробуємо, а якщо виявиться, що це надто дорого, доведеться змиритись з тим, що є. Але не хотілося б, бо ми вже собі так гарно намалювали, як би все було, якби об`єднали. Побачимо. Якщо щось з цього вийде, радо поділюся досвідом з тими, кому це буле цікаво.
mirej
23.01.2008 13:49:53
До речі, інвестори з третьої секції, хтось вже ходив приймати квартиру? Які враження?
sly
23.01.2008 14:26:57
Привет, я ещё не ходил принимать квартиру, мне пока не звонили с Аркады, подожду ещё недельку и сам буду им звонить. А у вас какая перегородка в сан узлах? Если бетонная - то это проблематично, а если гипсовая пазогребневая, то мне, кажется её можно и самим снести, после вселения и негде не узаконивая, так как она всё равно никакой нагрузки не несёт.
mirej
23.01.2008 15:03:11
Ой, важко сказати, яка перегородка, я на цьому не розуміюсь, але думаю, що не бетонна. Там такі світлі пористі плити завезли, десь півметра на півметра. Їх поки що поставили тільки на другому поверсі, а вище ще нема. От ми й думаємо, навіщо їх ставити, а нам потім розбивати, якщо можна відразу відмовитися? Звичайно, можна й самим потім розбити, але не хотілося б піднімати в квартирі пилюку і бруд, виносити все це сміття відрами, та й не дай Бог під час довбання впаде щось на сантехніку. Простіше було б зробити це відразу, але якщо виявиться надто дорого, то підемо саме таким шляхом, як ви кажете...
leisure
23.01.2008 15:06:49
Та не надо никуда звонить - надо найти прораба и договориться в устном порядке.
mirej
23.01.2008 15:09:32
Можна і так, але якщо в нас не буде документів на перепланування, то БТІ квартиру просто не прийме і ми, відповідно, не зможемо отримати ордер на квартиру, а нам такі проблеми не потрібні:(