allan_sundry
03.11.2008 06:24:41
Появилось тепло?
Костя
03.11.2008 07:56:45
Костя:
Шановні! В суботу пообіцяли здійснити урочистий запуск тепла в наш чудовий будинок!...
Уточненя. Запуск пообіцяли зробити в понеділок, тобто сьогодні. Обіцяли в суботу :)
allan_sundry
03.11.2008 08:11:29
Ждем с нетерпением!
Костя
04.11.2008 06:27:23
Костя:
Уточненя. Запуск пообіцяли зробити в понеділок, тобто сьогодні. Обіцяли в суботу...
Не так сталося, як гадалося :(
Сказали, що сьогодні-завтра вже мають позитивно вирішити це питання.
Дехто Гончаров (якийсь керівник із КиївЕнерго) не хоче підписувати папери із нашим "Компасом". Але ЖЕК таки сподівається на позитивний результат перемовин до кінця поточного тижня. З п`ятниці обіцяють заморозки вночі (в ЖЕКу сказали), тому на ризик втрати труб з батареями ніхто не схоче йти. Чекаємо далі :))))
Костя
04.11.2008 06:42:38
Відкрив, свого роду, Fault Report на форуме КиївЕнерго:
http://www.ke.org.ua/forumbb/viewtopic.php?t=637
Можете дописувати туди ;)
allan_sundry
07.11.2008 06:39:57
Поздравляю жителей 4 и 3 секции с отоплением в квартирах! Как я понимаю следующими будут 2 и 1 секции нашего дома! Из тёплой квартиры и вид из окна лучше :-)
К сожалению пока не могу насладиться лифтом (3 подъезд), хотя лифтёры уверяют что там лифты налажены и скоро будут запущены!
Костя
07.11.2008 06:50:27
Ну, я відаю жильців 2-ої секції (2 під`їзду), оскільки у нас вчора вже були теплі труби :) Але батареї холодні :))))))) Я спустив повітря з кухонної батареї - почала прогріватись. Закрив кран Маєвського, і батарея до ранку стала холодною, наче опалення і не включали :) А труби при цьому теплі. Така сама ситуація і з однією із двох батарей кімнати з балконом. Мабуть, ще сьогодні трохи поспускаю повітря з водою.
Учора в ЖЕКу сказали, що опалення подали не на повну потужність, планують сьогодні "піддати жару", а також подати гарячу воду.
Ліфти у нас не працюють. А у першому парадному люди їздять :)
_Tania_
07.11.2008 09:14:09
Поздравляю всех соседей с пуском тепла! Мы живем в первой секции, с батареями такая же ситуация - трубы теплые, а сами радиаторы не греются. Крутим краники, вроде помогает, по чуть чуть батареи прогреваются. Была надежда на то, что и вода гарячая будет, но к сожалению хорошего по чуть-чуть. Сочувствую жильцам, у которых лифт не работает. У нас действительно включается с переменным успехом правда, но уже полегче домой попасть. Всем желаю тепла и уюта в аших квартирах)))
Костя
12.12.2008 09:45:00
Готові до відключення гарячого водопостачання? :)
А мають відключити. Мені у ЖЕКу сказали, що КиївЕнерго направляє листи до всіх контор із вимогами припинити подачу гарячої води. І приходять люди, які пломбують теплообмінники. Поки що у наш ЖЕК такого листа не надійшло. А ми гріємо воду самі :)
allan_sundry
12.12.2008 09:51:38
Будем надеяться на лучшее и покупать обогреватели воды.
P.S. У меня знакомый в Ирпене поставил в квартире газовый котел - говорит экономически выгодно и стоит затрат и нервов на разрешения!