Позняки-4А, ул. Пчелки, 6 (Киевгорстрой)

walenta

walenta

01.02.2011 19:00:58

shunya, вы как производили замеры? Есть ли информация по заказу БТИ? у нас 0,53м и за них надо доплатить почти 5000 грн, мрак.
inna_2010, вы пишете БТИ должен замерять оштукатуренную квартиру, но договор наш гласит только стены с кирпича будут оштукатуренны. Разве можно заказать штукатурку, а потом вызывать БТИ? Я ничего не могу понять, с какими документами мне прегласить БТИ?
Соседи пишите у кого какие мысли по доплате?

Цитувати

inna_2010

inna_2010

01.02.2011 19:46:44

Если не лень, зайдите на ветку Позняки 4а дом №2, найдите те страницы где им тоже понасчитывали по 2 метра и как они решали вопрс. Там очень много толковых людей.

Цитувати

GIG95

GIG95

01.02.2011 19:46:58

Виникає питання- вiдповiдає проект смiттєпровода новим вимогам?
На виконання зазначених рiшень науково-технiчної ради розроблено проект ДСТУ Б В.2.5-34:2007 "Iнженерне обладнання будинкiв i споруд. Смiттєпроводи житлових i громадських будинкiв. Загальнi технiчнi умови", який на пiдставi рiшення науково-технiчної ради вiд 31 травня 2007 року № 4 затверджено наказом Мiнрегiонбуду вiд 02.07.2007 р. № 80 з наданням чинностi з 1 сiчня 2008 року. Видання та розповсюдження зазначеного нацiонального стандарту забезпечує ДП "Укрархбудiнформ".
Вимоги норм поширюються на проектування смiттєпроводiв для збирання та видалення твердих побутових вiдходiв при новому будiвництвi, реконструкцiї та капiтальному ремонтi житлових i громадських будинкiв.
Застосування прийнятого стандарту дозволить забезпечити вiдповiднiсть сучасним санiтарним вимогам, правилам утримання будинкiв, прилеглої територiї та вимогам пожежної безпеки будинкiв при їх експлуатацiї та пiдвищить комфорт проживання населення, утримання громадських будинкiв тощо.
Враховуючи зазначене, просимо зобов`язати вiдповiднi пiдвiдомчi органи дотримуватися нових норм щодо улаштування смiттєпроводiв при проектуваннi, будiвництвi, введеннi в експлуатацiю та утриманнi житлових та громадських будинкiв i споруд.

Цитувати

GIG95

GIG95

01.02.2011 19:54:24

walenta: shunya, вы как производили замеры? Есть ли информация по заказу БТИ? у нас 0,53м...

ЖИТЛОВI БУДИНКИ.
ОСНОВНI ПОЛОЖЕННЯ
ДБН В.2.2-15-2005

В.1 Площу квартир визначають як суму площ усiх примiщень квартири за винятком лоджiй, балконiв, веранд, терас, холодних комор i зовнiшнiх тамбурiв.
В.2 Загальну площу квартир визначають як суму площ усiх примiщень квартири (за винятком вхiдних тамбурiв в одноквартирних будинках), вбудованих шаф i лiтнiх примiщень, пiдрахованих iз такими знижувальними коефiцiєнтами:
- для балконiв i терас - 0,3;
- для лоджiй - 0,5;
- засклених балконiв - 0,8;
- веранд, засклених лоджiй i холодних комор - 1,0
В.6 Площу примiщень житлових будинкiв визначають за їх розмiрами, вимiрюваними мiж опорядженими поверхнями стiн i перегородок на рiвнi пiдлоги (без урахування плiнтусiв).

Цитувати

GIG95

GIG95

01.02.2011 19:57:26

walenta: shunya, вы как производили замеры? Есть ли информация по заказу БТИ? у нас 0,53м...

.20 Магiстральнi трубопроводи i стояки систем водопостачання повиннi прокладатися в тепловiй iзоляцiї. Покривний шар теплоiзоляцiйної конструкцiї трубопроводу холодної води має бути паронепроникним.
5.22 Стояки побутової каналiзацiї iз пластмасових труб, що проходять через нежитловi примiщення, повиннi прокладатися в оштукатурених коробах або штрабах без встановлення ревiзiй.

Цитувати

shunya

shunya

01.02.2011 20:31:29

На самом деле все зависит от нашей с Вами расторопности в решении вопросов, хоть это вопрос перемерки, хоть то будет вопрос с жеком.. Кстати потом надо будет очень внимательно читать договора, которые мы будем подписывать с Комфорт сервисом, нас будет обслуживать именно эта организация.
Я понимаю что включение тепла в этом сезоне отопительном мало вероятно, но всегда хочется верить в лучшее. Я искренне желаю всем побыстрее заселиться !

Цитувати

GIG95

GIG95

01.02.2011 21:00:16

Johnie: Соседи, был на новый год в гостях у родственников и видел такую схему очистки мусоропровода.
Оказывается...

Это все предусмотрено: ДСТУ Б В.2.5-34:2007 "Iнженерне обладнання будинкiв i споруд. Смiттєпроводи житлових i громадських будинкiв. Загальнi технiчнi умови"

Цитувати

GIG95

GIG95

01.02.2011 21:04:14

3.1 Смiттєпровiд – частина комплексу iнженерного обладнання будинку, що призначена для приймання та вертикального транспортування ТПВ, складається зi стовбура, завантажувальних пристроїв, шиберу, гасникiв i пристрою очисного миючо-дезiнфiкуючого
3.6 Пристрiй очисний – призначений для перiодичного очищення, промивання i дезiнфекцiї внутрiшньої поверхнi стовбура, а також автоматичного гасiння при можливому загоряннi ТПВ усерединi стовбура (далi – очисний пристрiй).

Цитувати

Тея

Тея

02.02.2011 11:38:43

GIG95:
ЖИТЛОВI БУДИНКИ.
ОСНОВНI ПОЛОЖЕННЯ
ДБН В.2.2-15-2005
В.1 Площу квартир...

GIG95, - Вы молодец, все ответы грамотны и толковы, так и дальше держать!!! :))

Цитувати

Тея

Тея

02.02.2011 11:46:31

Сергей1: Котенок :
вы вообще читали мое сообщение и более развернутое его объяснение Теи...

Сергей1, мне кажется это не в последний раз ;)) один и тот же вопрос задаётся в N-ый раз. Так же проще, чем просто внимательно почитать форум и подумать..... без обид ;) !!

Цитувати
<< 235 236 237 238 239 ... 422
Архів