Садове товариство "Стадне" (Осокорки)

A-ngelo-K

A-ngelo-K

29.03.2010 08:45:34

Привет всем люди скажите сейчас не возможно приватизирывать участок с Орхидеи, а фирмы есть какие??помогите черезвечайная ситуацыя...

Цитувати

VORSKLA

VORSKLA

30.04.2010 15:22:56

Уважаемый, Леонид Михайлович!Я 5 лет являюсь членом садоводческого кооператива "Орхидея-3", имею членскую книжку с указанным адресом участка, но в поданном списке на Киевраду за мной участок не закреплен. Как быть в данном случае? Какая судьба дальнейшая с выделением земли для данного кооператива?
Бурдух А. П.
На Ваше звернення повідомляємо, що землевпорядною організацією розроблено проект землеустрою (справа А-8002) про передачу в оренду земельної ділянки садово-дачному товариству „Орхідея-3" для ведення колективного садівництва, який 13.08.09 повторно передано на розгляд до Київської міської ради.
Питання приватизації земельних ділянок громадянам-членам товариства буде розглядатись після прийняття Київською міською радою рішення про передачу земельної ділянки товариству. Підставою для передачі в приватну власність земельної ділянки будуть документи, які надаватимуться головами садових товариств.
Одночасно інформуємо, що складання списків громадян, членів садового товариства не входить до повноважень Головного управління.
Відповідно до п.6 ст.35 Земельного кодексу України використання земельних ділянок садівничих товариств здійснюється відповідно до закону та статутів цих товариств.

Цитувати

VORSKLA

VORSKLA

14.06.2010 18:58:01

Про порядок денний пленарного проект
засідання V сесії Київради 17.06.10
VІ скликання

10)Інформація щодо вирішення питання мешканців урочища «Осокорки» та членів СДК «Орхідея – 3» у Дарницькому районі м. Києва. (Доп. Меліхова Т. І., Корочко П. П. – голова СДК «Орхідея – 3», Ігнатенко В. А. - голова обслуговуючого кооперативу «Лотос-2007»).

Цитувати

AutopiloTT

AutopiloTT

22.07.2010 11:45:40

И что решили? Есть результаты заседания?

Цитувати

VORSKLA

VORSKLA

23.07.2010 12:17:39

Довгий О. С.: Дякую! Таким чином, шановні колеги, не витрачаючи більше вашого часу, резюмую. Перше, до попереднього доповідача.
Надана вами інформація депутатам Київради недостовірна, оскільки вона базувалась на тому, що конфлікту інтересів немає, а голова того ж кооперативу, з яким у вас немає конфлікту, почав свій виступ з того, що конфлікт є.
Тому перше - не в якості доручення, оскільки я не можу вам їх надавати, а в якості прохання прошу вирішити свої питання і конфлікт за межами цієї сесійної зали і в подальшому звертатись до нас з проханням для виступу, виключно узгодивши між собою питання і виключно надаючи якусь об"єктивну інформацію, не витрачаючи депутатський час задарма.
Друге - отримати консультацію, це протокольне доручення земельному управлінню і комісії земельній, відпрацювати механізм в якому, як мені здається, можна було б взяти пофамільно, визначити пофамільно єдиний перелік питань, перелік осіб, які хотіли б або які б могли претендувати на зазначену землю, які там знаходяться історично, отримавши узгоджений перелік фізичних осіб, ми можемо їх проголосувати.
Немає таких заперечень? Це вирішення питання?
Шановні колеги, ось вам вирішення питання! Будь ласка, у вас є стільки часу, скільки, наскільки швидко ви між собою узгодите перелік конкретних прізвищ і сформуєте з нашою допомогою, а відповідне доручення і управлінню, і комісії розглядати це в прискореному порядку надане, рівно стільки вам потрібно буде для того, щоб вирішити це питання по суті. В разі, якщо ви не вирішите конфлікт і буде дві прямо протилежні точки зору, то це може бути ще додаткових 12 років і кожна із сторін буде права.
Ми дійсно не маємо мантії і вирішувати, ми не суд, для того, щоб вирішувати, хто правий, хто ні. І зазначена сесія і громадські слухання для того, щоб якраз знаходити компроміси. Компромісом у вашому випадку буде пофамільний список претендентів. Дякую за увагу! Прошу пофамільний список складати поза межами сесійної зали, управлінню доручення дані і вони на вас будуть вимушені реагувати з особливою увагою і в першочерговому порядку.
Дякую, на цьому питання завершено! Обговорення!
Будь ласка, Дмитрук Юрій Павлович як голова комісії, який розглядав і ще раз до цього питання повертався!
Дмитрук Ю. П.: Шановні колеги, я думаю, що дійсно це питання назріло і, на мій погляд, єдиним шляхом вирішення цього питання є розгляд конкретного надання ділянок фізичним особам. Я думаю, що тільки таким чином можна цій спір між учасниками цих забудов вирішити. Іншого я не бачу.

Цитувати

VORSKLA

VORSKLA

24.01.2011 12:21:07

Люди! Тишина затянулась!
Какие новости? Где мы с документами?

Цитувати

vit0000

vit0000

14.12.2011 15:45:35

проект землеустрою (справа А-8002) про передачу в оренду земельної дiлянки садово-дачному товариству „Орхiдея-3" - это выражение уже звучит много-много лет и на сегодняшний день оно не изменилось. Кто-то в курсе сколько этот проект может впринципе рассматриваться?

Цитувати

jmen

jmen

29.05.2012 14:07:31

Добрый день.
Подскажите пожалуйста где можно посмотреть списки садоводов какие числятся за земельным участком. В частности СДК "Орхидея-3".
Буду благодарен за информацию.

Цитувати

vit0000

vit0000

29.09.2013 15:13:17

29/09/2013 в 13:00 на собрании членов кооператива на Харьковском шосе

Цитувати

vit0000

vit0000

29.09.2013 15:15:55

Почему до сих пор главой кооператива по всем документам во всех инстанциях числится Корочко, а не Юрченко ? Суды выиграны, печать передана, но во всех официальных органах никаких изменений не произошло на момент сообщения об этом факте на собрании.

Цитувати
<< 4 5 6 7 8 ...
Архів