Голосеевский р-н, Демеевка, пр-т Краснозвездный, 150-162 (Киевгорстрой)

Жорж

Жорж

10.09.2012 09:49:09

Президентовi акцiонерного
Товариства холдингової компанiї
“Київмiськбуд”
Кушнiру I. М.

Iнвесторiв будинку № 4
по прос. Червонозоряному, 150-162
в м. Києвi

Шанований Iгоре Миколайовичу!

Вiдповiдно до пунктiв 6.1 та 6.2 роздiлу 6 “Особливi умови” договору купiвлi-продажу майнових прав (далi - Договiр), який Акцiонерне товариство холдингова компанiя “Київмiськбуд” (далi - Компанiя) уклала з iнвесторами житлового будинку № 4 по проспекту Червонозоряному, 150-162 (далi - Покупцi), введення в експлуатацiю зазначеного будинку передбачено на III квартал 2012 року, а також Компанiя зобов`язується повiдомити Покупцям дату передачi будинку пiд заселення протягом 20 робочих днiв з дати отримання Сертифiкату вiдповiдностi закiнченого будiвництвом об`єкта.
Також згiдно з вимогами пункту 5 Державних будiвельних норм України
В.2.2-15-2005 “Житловi будинки. Основнi положення” зi змiнами, квартирнi системи опалення при централiзованому теплопостачаннi слiд проектувати з приладом облiку теплоспоживання, встановленим на квартирному вводi, який повинен розташовуватися в доступному мiсцi поза квартирою. Квартирний вузол облiку слiд проектувати з арматурою, що допускає демонтаж витрато- мiрної дiлянки без випорожнення системи. Ця вимога врахована у проектнiй документацiї, якою передбачено встановлення поквартирного теплолiчильника типу ETW - 1.5.
Крiм того, встановлення поквартирного теплолiчильника передбачено технiчною характеристикою будинку, що надавалася Покупцям пiд час укладання Договору (додається). На сьогоднi зазначенi поквартирнi теплолiчильники не встановленi.
Разом з тим слiд вiдмiтити, що у жоднiй квартирi будинку № 4 також не встановленi електролiчильники та лiчильники водозабезпечення.

Враховуючи вищезазначене, просимо:
1. Взяти пiд особистий контроль та прискорити закiнчення будiвництва будинку № 4 з метою введення його в експлуатацiю та передачi пiд заселення у встановленi термiни.
2. Усунути вказанi недолiки до початку опалювального сезону.
Вiдповiдь просимо надати в установлений чинним законодавством термiн на адресу:

Додаток: на 1 арк. в 1 прим.
Iнвестори будинку № 4 по проспекту Червонозоряний, 150-162:
________________________________ кв. ____________

Цитувати

Василий_2

Василий_2

10.09.2012 12:00:30

А что, у инвесторов и владельцев квартир других секций уже все установлено? Похоже, что инвесторы 4 секции находяться в привелегированном положении.

Цитувати

Yuliya1980

Yuliya1980

10.09.2012 12:06:32

Меня, как инвестора 2-й секции, сейчас больше всего волнует вопрос вчерашнего затопления нашей секции после неожиданного такого себе пробного "запуска" отопления, и сейчас главный вопрос, как уберечь то, что уже сделано в дальнейшем!
Поэтому очень прошу связаться со мной владельцев квартир 42 и 45 со второй секции, чтобы они проверили дополнительно, перекрыто ли у них все по отоплению и сантехнике, так как ремонт у них еще не начат, а мы уже на финишной прямой!!!

Цитувати

Жорж

Жорж

11.09.2012 07:37:36

Инвесторы 4-го дома, письмо находится у Зинаиды Андреевны пр. Краснозвездный 150/162(передвижной офис).

Цитувати

_Владислав

_Владислав

13.09.2012 16:12:50

На сегодняшний день письмо подписали только три инвестора.

Цитувати

Жорж

Жорж

16.09.2012 09:54:57

Непонятна позиция наших инвесторов, всего пять подписей!Заказным письмом отправил в КГС.

Цитувати

Valera_

Valera_

16.09.2012 19:27:21

Надо еще было подождать.
Тут дело не в позиции. 50% квартир за агенствами, если не больше.
Читают форум тут мало, может 10 квартир с №4, вот 5-10 прочитали и пришли, другие не смогли. А в №5-6 тоже не ставят? Хорошо бы собрать имейлы всех (извещать как bcc, не сс). Это ж не профильный форум для краснозвездного, поэтому и мало человек тут.

Цитувати

matus

matus

16.09.2012 21:03:42

Я из 5й! Если что, меня можно найти по мейлу: matus.ua@mail.ru

Цитувати

matus

matus

16.09.2012 21:07:14

Увидел на сайте КГС, официально срок сдачи дома по адресу Краснозвездный 150-162 перенесли на 31.03.2013. У меня в договоре: 09.2012! Об изменениях сроков сдачи меня никто не уведомлял. Кто-то что-то знает об этом? И сколько раз сроки будут переносить?

http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-estate/krasnozvezdnyj-pr-kt-150-162-zh-d-5177/

Цитувати

Жорж

Жорж

16.09.2012 22:43:10

Valera_: Надо еще было подождать.
Тут дело не в позиции. 50% квартир за агенствами, если...

Флегматическое ожидание перерастающее в безразличие и ожидание пришествия счастья, авось все будет хорошо, меня развеселило, видать Всем по.уй когда сдадут дом.

Цитувати
<< 336 337 338 339 340 ... 716
Архів