Голосеевский р-н, переулок Моторный, 3а, 4, 6, 8 (Житло Инвест)

Borets

Borets

17.08.2013 16:54:19

Добрый день!
Просьба откликнуться инвесторов программы 70/30.
Подскажите, пожалуйста, кто-то брал заявление (согласие о доплате в случае увеличения 1 км метра) на Владимирской, которое подписывалось при подписании основного договора?
Я обратился на Владимирскую с вопросом как получить данное заявление, мне ответили, что нужно написать заявление с просьбой получить заявление через канцелярию.

Цитувати

zebra

zebra

18.08.2013 09:31:21

Здравствуйте. Вам правильно ответили, все документы оформляются через канцелярию. А зачем Вам понадобилось это заявление?

Цитувати

Borets

Borets

18.08.2013 18:20:53

zebra: Здравствуйте. Вам правильно ответили, все документы оформляются через канцелярию....

Спасибо большое за ответ.
Мы доплату не делали. Хотим собрать все документы, чтобы проконсультироваться с юристом.

Цитувати

liberdade

liberdade

18.08.2013 18:31:31

Хочу попередити всiх, кого викликали або викличуть до Денисенка, на вас чекає потужна психологiчна атака з боку працiвникiв ДБЖЗ, Вас залякуватимуть вилученням квартири та прокуратурою – Ви маєте знати, що це не є компетенцiєю ДБЖЗ, всi питання до житлової комiсiї,i ще не вiдомо, кого буде стосуватися прокурорська перевiрка, адже ми не порушували дiю основного договору. До того ж залишається незрозумiлим, чому питання про доплату людьми стоїть на першому мiстi, враховуючи, що Спецжитлофонд не перерахував свою частку коштiв на будiвництво та й досi не має коштiв для комунiкацiй.

Цитувати

zebra

zebra

19.08.2013 08:32:45

20.08.13р. 11.00-12.00 на гарячiй лiнiї Крамаренко Руслан Михайлович, телефон 202-76-76. Ставимо питання стосовно видiлення коштiв на завнiшнi iнженернi мережi, та скiльки нам ще чекати на свої квартири.

Цитувати

Borets

Borets

19.08.2013 08:56:14

Ужаваемые инвесторы программы 70/30!
Я все по тому же вопросу.
Подскажите, пожалуйста, у кого на руках есть заявление (согласие доплатить за 1 кв. метр в случае увеличения стоимости)? Интересует последний абзац, формулировка.
На Владимирской предоставят только через 10 дней.
Заранее спасибо.

Цитувати

отдайтеквартиру

отдайтеквартиру

20.08.2013 18:34:19

Borets, не уверенна, что у кого-то есть. И спасибо что напомнили

Хочу обратить внимание, когда будем составлять заявление в суд интересна формулировка- заявление может быть двойное, т. к. идёт и админ ответственность и возможные нарушение ЦК о договорах. Если повезёт, то ответят по обоим уровням, если нет- только по одному.
Но в любом случае и прекратятся панические атаки и квартиры будут достроены

Цитувати

zebra

zebra

21.08.2013 07:28:05

Шановнi iнвестори програми "70х30", хто не пiдписав додатковий договiр зустрiчаємося сьогоднi в 18.30 метро "Майдан незалежностi" бiля главпочтамту.

Цитувати

Валентина94

Валентина94

22.08.2013 19:12:34

Уважаемые инвесторы! Поступила информация, что в день просмотра своих квартир на Моторном 31.08.13г необходимо взять с собой копию договора и документ удостоверяющий личность. Просмотр с 9,00 до 15,00. На стройку с малолетними детьми пропускать не будут!Время для посещения одной квартиры будет ограничено 10-15 минут.

Цитувати

Bereg

Bereg

22.08.2013 20:03:57

Сьогоднi (22.08.2013) о 16:21 до мене зателефонували iз районного вiддiлу облiку та розподiлу житлової площi й запитали чи був я на зустрiчi з Директром Департаменту будiвництва та житлового забезпечення Виконавчого органу Київської мiської Ради (КМДА) (далi – ДБЖЗ КМДА), з приводу укладання додаткової угоди до Договору.
Пiдставою для такого дзвiнка стала сьогоднiшня нарада на Володимирськiй, 42.
На зазначенiй нарадi начальник вiддiлу пiльгового житла ДБЖЗ КМДА Гудзь Тамара Василiвна дала вказiвку начальнику районного вiддiлу облiку та розподiлу житлової площi (з метою уникнення з’ясування внутрiшнiх вiдносин мiж спiвробiтниками цiєї структури – їх iмена, своє iм’я, назву району – називати тут не буду) виключити з квартирної черги нашу сiм’ю i шукати замiну на нашу квартиру.
Така iнформацiя звичайно мене приголомшила, i я вимушений, спочатку у цьому повiдомленi, а згодом в iншому письмовому зверненнi, вже на iншу адресу, довести до вiдома уповноважених на прийом таких звернень органiв, а також до Гудзь Тамари Василiвни:
- офiцiйного письмового повiдомлення, яке б менi надiйшло рекомендованим листом з повiдомленням, про те що мене в складi сiм’ї запрошують на зустрiч з директором ДБЖЗ КМДА – я не отримував;
- якщо такий лист прийде, з дотриманням вимог зазначених у попередньому абзацi, вiн має право на iснування лише у випадку передбаченому абзацом 3 пункту 4 Договору – пiсля здачi будинку в експлуатацiю;
- на сьогоднi нiхто нi з iнвесторiв нi з представникiв ДБЖЗ не володiє достовiрною, офiцiйною iнформацiєю про те, що будинки № 1 i №2 по провулку Моторному, 3-А, 4, 6, 8 зданi в експлуатацiю;
- вимоги пункту 5 Договору мною не порушувались – пiдстави для його розiрвання в односторонньому порядку у ДБЖЗ вiдсутнi.
Враховуючи вищевикладене, зокрема змiст абзацу третього цього повiдомлення, а також не поодинокiсть таких випадкiв, а навпаки зростання їх кiлькостi в грубiй образливiй формi зi сторони вказаної вище посадової особи ДБЖЗ та порушення елементарних норм людської моралi, гiдностi, етики поведiнки державного службовця, що зводить нанiвець зусилля вищих органiв Державної влади направлених на забезпечення «Доступним житлом» громадян України, якi у встановленому порядку пiдтвердили право на його отримання, вважаю за необхiдне запропонувати керiвництву ДБЖЗ КМДА провести позачергову атестацiю на вiдповiднiсть займанiй посадi начальника вiддiлу пiльгового житла ДБЖЗ КМДА Гудзь Тамари Василiвни.

Цитувати
<< 312 313 314 315 316 ... 386
Архів