Помогите с техническим этажем

Gera

Gera

07.06.2006 12:46:00

Шановні "жителі" форума. перш за все хочу сказати, що вже, напевно, рік регулярно відвідую цей форум і за цей час почерпав для себе багато цінної інформації.
Та тепер змушений виставити дуже хвилююче для мене питання на ваше обговорення. Отже:

В м. Н. була куплена квартира (точніше інвест. договір) на дев*ятому поверсі (новобудова). Сам будинок має ще й технічний поверх - "10-й". Забудовники пропонують викупити (поки ще не подані документи на реєстрацію квартири) всю або частину площі на тех. поверсі. Але в договорі буде зазначатись, що забудовник продає саме тех. поверх і в БТІ як "житлова площа" це не може бути оформлено. Тобто це буде типу кладовки площею 17м2. Ще варто зазначити - без опалення, електропроводки і утеплення стелі/даху + дирка в кімнаті для сходинок. Задоволення коштуватиме 300у. о. за 1м2 (обласний центр). Різного роду роботи будуть вважатися як самовільним будівництвом. (Чим це грозить поки не знаю).
Питання: Чи варто витрачатися на такого роду "девайс". (5500 у. о. за площу + ремонт!!!) і взагалі як це виглядатиме з правової точки зору. Можливо у когось уже був такий варіант? Які підводні камні при оформлені, продажу і т. д.
Висловіть, будь ласка, вашу думку... Щиро Дякую!

Цитувати

Money

Money

07.06.2006 12:54:00

Покупайте, пока другой кто-то не купил. Попробуйте поторговаться.

Цитувати

gera

gera

07.06.2006 13:02:00

А як з оформленням поступити?

Ви вважаєте, що це обгрунтована ціна за такий варіант?

Цитувати

Olga

Olga

07.06.2006 13:42:00

Це залежить від того, який саме обласний центр, які ціни метру у Вашому місті.
ІМХО, треба брати, з огляду на столичні ціни, 300 у. о. - комунізм.

Цитувати

gera

gera

07.06.2006 13:55:00

Ок, купувався 1м2 за 2100 грн. - так як 9-ий останній поверх. Взагалі ціна була 2500 грн.

Що скажете??

Цитувати

Olga

Olga

07.06.2006 14:22:00

Я б купувала. Основне питання - для чого Вам потрібно, щоб було оформлено, як "житлова площа"?
Я точно не знаю, але, що, є якісь обмеження по використанню нежитлових приміщень, якщо вони у Вашій приватній власності?
В будь-якому разі, гадаю, що хтось з Ваших сусідів обов`язково захоче його (техповерх) приватизувати, зможете продати потім, якщо не знадобиться.

Цитувати

gera

gera

07.06.2006 14:30:00

Забудовник/власник, точніше директор, каже що вони будуть нараховувати плату за опалення, відповідно ел. енергію, коли його провести. Їх абсолютно можна зрозуміті, а оформити не можна.

Ви маєте на увазі !начхати! на БТІ і т. п. жити як буде житись.

Тоді цікаво як у разу продажу, я ж його знову не зможу представити як житло...

Цитувати
Архів