Arent
01.04.2014 12:19:48
shlyah: Шановнi колеги, щоб прояснити позицiю КМБуду стосовно їх вiдношення до вiдрахування...
Я за, на вихiдних можна й ранiше.
ober
01.04.2014 14:51:44
Шановнi iнвестори!
Те що озвучили представники ПАТ "ХК "Київмiськбуд", це явна не правда, вони професiйно за 20 рокiв навчилися вiшати "лапшу на уши" на всiх громадських слуханнях.
ПАТ "ХК "Київмiськбуд" був основними iнвесторам по нашому будинку (з урахуванням 5 га), (це не приховували i в Мiнiстерств), вони органiзували, виконали i проплатили всi роботи по передачi нашого будинку на баланс ТОВ "Бориспiльмiськбуд", i головне придумали схему фiнансування нашого будинку.
ПАТ "ХК "Київмiськбуд" прекрасно знав, що дiлянка 5 га видiлена для добудови нашого будинку (це обговорювалось i з Мiнiстерством), а тут пiдписали угоду i нас виключили з процесу, короче кинули, а нам запропонували схему доплат.
Шановний ПАТ "ХК "Київмiськбуд" Ви чудово розумiєте, що не може надаватись земельна дiлянка забудовнику, який не виконав свої зобов`язання перед iнвесторами, а тепер особисто збагачується за рахунок (5 га), а iнвестори чекають на свої квартири в недобудованому будинку цього ж iнвестора, це явно кримiнал i Ви шановнi в цьому приймаєте активну участь.
Є всi законнi пiдстави (100%)вiдмiнити аренду цiєї земельної дiлянки ТОВ "Бориспiльмiськбуд, i тодi ПАТ "ХК "Київмiськбуд" вашi iнвестори i ВИ будити мати великi проблеми (Ви пiшли на це свiдомо),i ми не дозволимо будувати нашi 5 га, як би нас не просила IГ!.
Так що шановнi ПАТ "ХК "Київмiськбуд" i ТОВ "Бориспiльмiськбкд" думайте, ми вже довго просимо Вас всiх не колуарно, а на форумi прозоро, i нiяких дiй не приймали, а тепер будемо дiяти, час прийшов, Ви щiльно ввiйшли в процес, з коштами, схемами i.......!!!.
Шановнi iнвестори!
Пропоную реалiзовувати схему запропоновану bars!.
Arent
02.04.2014 11:47:06
Новый министр регионстроя, бывший мэр Винницы Владимир Гройсман
Будемо звертатись?
atb
02.04.2014 16:14:52
Вам шановнi, квартири не потрiбнi!.
Ви думаєте, що чотири активних iнвестора принесуть Вам їх на тарiлцi!.
Одержимо квартири тiльки тодi, коли зносимо по рiзних iнстанцiях ми всi РАЗОМ по чотири пари чобiт!.
Я за пропозицiю вiд bars!.
Helen
02.04.2014 16:35:39
zaz: Шановнi iнвестори!
Як боляче дивитися як нас з Вами Мариньохи i корумпованi чиновники...
Шановнi, уважно читаємо моє повiдомлення вiд 28.02.2014. Чекаємо вiдповiдi, готовi спiвпрацювати з НД (не буду уточнювати яких фракцiй).. Ви також можете писати листи, ходити на прийому у всi штаби кандидатiв в президенти... Також ефективно писати кожному листи в генпрокуратуру про 5га.. Будуть питання, пишiть на пошту, вона не змiнюється..1+1+1+1 якщо прийде або напише буде мати результат, нiх 1 лист, навiть iз пiдписами 100чол.
shlyah
02.04.2014 19:56:50
Шановнi колеги, хто має бажання i час, можемо зiбратись обмiнятись думками 05.04.(субота), метро "Позняки", 18.30, Макдональдс. У кого є iншi пропозицiї, - прошу.
Стосовно закликiв "bars","ober","zaz", цi хлопцi (гадаю вони чоловiчої статi) мене вже вiдверто дратують. Нормальна людина мала б же давно вийти на контакт, зустрiтись, переговорити. Це їм неодноразово пропонувалось. Не маєте бажання, - продовжуте далi закликати за клавiатурою. Шановна Helen не звертайте на них уваги, цi далi форуму не пiдуть.
Arent
02.04.2014 21:19:24
Це диванна сотня наших iнвесторiв) Знаючи наш менталiтет, треба за кожного окремо писати листи, а на зборах зiбрати по 5 грн на марки й конверти, i щоб iнвесторам треба було тiльки вписати ФIО, розписатись i зворотню адресу на конвертi вписать, тодi буде якийсь толк. А iнакше всiм легше сказати що не знають кому i що писати анiж трохи напрягтись заради квартири.
svs1
03.04.2014 07:51:20
спасибо shlyah за очередную возможность встретиться.
наши безликие сообщения все читают но результат будет только тогда- когда встретимся и примем решение для дальнейших действий.
Посетить ГРОЙСМАНА тоже необходимо.
Необходимо шевелить всё и всех кто хоть как то причастен или каким то образом может повлиять на изменение ситуации в которой мы все оказались.
shlyah
03.04.2014 12:00:52
Уточнення до договору мiж БМБ i КМБ №5ф вiд 27.02.2013 :
- предмет договору, - отримання своєї частки у збудованому об"єктi (про нас нi слова)
- БМБ замовник будiвництва i землекористувач (5 га)
- БМБ передає КМБ частину функцiй замовника
- КМБ самостiйно сплачує пайовий внесок на iнфраструктуру мiста (тобто КМБ мають звiльняти вiд пайової участi)
- КМБ компенсує БМБуду витрати орендної плати за зем. дiлянку (5га) з 04.2013 по 04.2016
- КМБ фiнансує будiвництво
- загальна площа об"єкту - 180 179 кв. м, житлова - 173 093 кв. м
- БМБ набуває майновi права на 10% житлової та нежитлової площi
- на сайтi КМБ вказано що кв. м на цьому об"єктi вартує 10 415 грн.
- у договорi сказано, що за домовленiстю, розрахунки з БМБ за належну їм частку можуть здiйснюватися у грошовiй формi.
Виходячи з цього, у мене запитання людини з вулицi, - 180 179 кв. м х 10% = 18017 кв. м х 10 000 грн. = 180 170 000 грн. (я не помилився ?). На добудову нам потрiбно 80 млн. грн. Якщо розрахунки з БМБ можуть робитись у грошовiй формi (крiм натуральної), то чому БМБ не пропонує КМБ зараз перерахувати на її рахунок хоча б 80 млн.(або частинами) i таким чином розпочати будiвництво. Як на мене, така вимога мала б бути при пiдписаннi договору. Бо отримання 5 га, бiдiвництво на цiй дiлянцi житлового комплексу з метою отримання прибутку (i не малого !) вiдбулося тiльки завдячуючи нам (недобудовам на Сiм"ї Соснiних i Київський шлях). Тому наступну зустрiч у Iсаєнко бачу у наступному складi : БМБ, КМБ,IГ, представник КМДА, незалежний експерт. Якщо я у чомусь помиляюсь, прошу поправити.
svs1
03.04.2014 12:41:14
браво Григорий.
за 2 недели вашей активной работы вы многое сделали для нас.
если бы мы имели таких активных людей в ИГ с самого начала ===результат был бы другой.
низкий тебе поклон и персональная УВАЖУХА