Arent
24.04.2014 18:46:09
ireneika: Начали вынимать старые окна в торце дома со стороны Киевского шляха. Завтра постараюсь...
Дякую за iнформацiю. А взагалi багато робочих там?
Щось слабо фiнансова компанiя продає квартири якщо будiвництво вже "продовжилось", а на сайтi в них жодної iнформацiї.
http://k-ya.com.ua/ru/obyekty.html
ireneika
24.04.2014 22:22:10
робочих не дуже видно -- чутно, що стукають десь на поверхах. менi здалося, що там зовсiм мало людей. i вагончик новий (той що для продажу) закритий
svs1
25.04.2014 07:37:28
а может быть наши окна переезжают на ПОЗНЯКИ 4.
Это можно проверить???????
через 7 лет пластиковый пакет не требует замены.==вы подумайте об этом. Помоему нас и сдесь разводят.
Arent
25.04.2014 09:13:13
Та кому потрiбнi нашi вiкна на Позняках? Нам потрiбно збирати збори, i висувати свої вимоги. Памятаю що директор БМБ говорив що вони удешевили план забудiвлi як могли. Але! Коли ми пiдрахували i вияснили скiльки насправдi вони отримають грошей вiд познякiв i тд, потрiбно наполягати щоб не було нiякого здешевлення будiвництва!
I ставити конкретнi сроки, пiдозрюю, що почали добудовувати (якщо це можна так назвати) пiсля того як Григорiй пригрозив КМБ мiтингами. КМБ натиснуло на БМБ i ось результат. Позняки здаються в 2016 роцi, значить, щоб не виникало питань з мiтингами на Позняках, до кiнця 2014 наш будинок повинен бути готовий як мiнiмум на 95%.
ireneika
25.04.2014 12:42:36
svs1: а может быть наши окна переезжают на ПОЗНЯКИ 4.
Это можно проверить???????
через...
Навряд чи комусь вони будуть потрiбнi. Там повно вiкон з битим склом i поламаних
А перевiрити.. Якщо хтось хоче, то може, мабуть, i з кимось там поспiлкуватися. Люди в касках там є, не лише охорона.
svs1
25.04.2014 14:17:06
третья секция которая на фото была вся застеклена(со стороны дороги 100 процентов). небыло там не побитых не поломаных рам. несколько пакетов были приоткрыты круглый год. мои кв. метры в этой секции--поэтому я это знаю. И вдруг такая щедрость от застройщика=замена всех стеклопакетов. сумма это не маленькая с работой. и это на фоне того что денег нет.
ЧТО ТО СДЕСЬ НЕ ТАК.
ireneika
25.04.2014 16:16:39
Звiсно, там були й цiлi склопакети. Але є й такi. Навряд чи комусь потрiбнi такi вiкна.
Хто й куди їх вивозить - я не знаю, я просто розповiдаю, що там вiдбувається.
mina
27.04.2014 03:46:09
Доброго всiм ранку! Шановнi iнвестори, не панiкуйте! Вiкна тi нiкому не потрiбнi, багато з них побитi, деформованi, багато понiвечених i вкрадених. Вiкна замiрянi i будуть робити новi. Робоча бригада працює i не важливо скiльки там людей (зарплату потрiбно робочим платити також), головне що працюють. Якщо потрiбна iнформацiя бiльш детальнiша, кожний iнвестор може пiдiйти на будiвництво i про все розпитати прораба, який знаходиться там постiйно разом з бригадою.
Arent
27.04.2014 09:53:30
Mina можливо вам взагалi 3 чоловiк залишити хай будинок добудовують? Будiвника, директора i прораба. Як може бути не важливо скiльки будiвникiв там працюють?? Вiд кiлькостi як раз i залежить те чи встигнуть вони добудувати до кiнця ними ж озвученого термiну. Вас взагалi все завжди влаштовує, наче Марiньоха вiд вашого iменi вiдписує. З тих грошей шо видiлили не такi вже й колосальнi суми йдуть на зарплату якщо враховувати те що ще нiчого не закупили, та й фiнансова компанiя не так вже й активно продає квартири!
mina
01.05.2014 03:01:50
Шановний Arent, мене як i Вас це не влаштовує. Але на сьогоднiшнiй день це краще нiж зовсiм нiчого. Щомiсячна орендна плата за землю складає 300 000 грн. i вона проплачується. Кошти необхiднi i на оренду, i на зарплату i на будiвельнi матерiали. Тому я з розумiнням ставлюся до того, що вiдбувається на будiвельному майданчику.