Киевская обл., Ирпень, ул. 10-я линия 4-А (Гарант-Житло)

Trek

Trek

20.08.2010 12:18:51

А кто-то знает, что за бетонным забором находится?

Цитувати

malyivka

malyivka

20.08.2010 12:24:52

За забором комплекс Адмирал - забор никуда не денется))) и лес от туда тоже)))

Цитувати

ХомаБрут

ХомаБрут

27.08.2010 21:02:33

да да.. за забором клуб адмирал, там каждые выходные салюты устраивают. большой привет всем, у кого маленькие дети. скучно не будет.

Цитувати

andrij

andrij

29.08.2010 12:47:58

Вітання всім! Маю твердий намір взяти цоколь у ближньому будинку. Виникає безліч питань. Брати котел газовий, чи едектричний, як мені менеджер ЖГ порадив. Чи не замучаємось ми бігати по газ. конторах за дозволом? Туалет. Там треба ставити якусь самозакидну систему, щось таке... В цоколі не штукатурять і не ставлять перегородки, виявляється...:( Виникають питання фінансового характеру- а що це все буде коштувати? що Як після здачі- ми будемо прикріплені до якогось ЖЕК-у? Що з цінами на комунальні послуги? Хм... Може якось зустрітися сусідам- познайомитись- поговорити? Ну, хоча б "цокольникам"...

Цитувати

морячек

морячек

29.08.2010 18:26:03

Почему не ставят перегороди.... должны. в доме дальше от дороги все стоит... и штукатурить долны. А какая квартира в цоколе у вас..

Цитувати

andrij

andrij

30.08.2010 08:23:13

Я якось не придивлявся де буде моя квартира- внизу, в усякому разі :) Зайшли через вікно, яке при дорозі, і пройшли трохи далі. Євген( менеджер ГЖ) сказав, що це останній вільний цоколь на 2 будинки. Щодо штукатурки- сказав, що й ціна така низька, бо не роблять її і перегородки не ставлять. Але перед( після) здачі будинку можна поставити їх, звісно, попередньо домовившись з будівельниками. Штукатурка буде коштувати( за його словами) 1200 грн. Гаразд, я все одно з ним буду бачитись, хочу документи їхні подивитися. Перепитаю ще раз... А що- в сусідньому будинку вже поштукатурений цоколь і перегородки стоять?

Цитувати

морячек

морячек

30.08.2010 11:47:59

возможно какие то изменения... надо узнать на фирме...

Цитувати

valiumz

valiumz

30.08.2010 17:39:04

andrij: Вітання всім! Маю твердий намір взяти цоколь у ближньому будинку. Виникає безліч...

Вы были в главном офисе и по какому адресу? Первый раз слышу про менеджера Евгения, отдел продаж состоит из девушек, а это кто? Возможно Вы общаетесь с посредником? На счет перегородок, нам тоже самое говорили, но сказали, что нужно сразу договариваться о перегородках, а также помещение сдается с черновой стяжкой и штукатуркой.

Цитувати

морячек

морячек

30.08.2010 20:29:05

а вы когда были в офисе...

Цитувати

valiumz

valiumz

31.08.2010 05:07:46

Езжу в офис каждый месяц, вожу взносы по рассрочке, когда мы хотели брать цоколь (взяли в итоге мансарду), с нами никто не ездил на стройку, ездили смотреть сами. Тогда нам и говорили, что вообще перегородок нет, но если Вам надо Вы скажите их поставят по проекту верхних квартир.

Цитувати
<< 8 9 10 11 12 ... 116
Архів