Киевская обл., Ирпень, ул. 10-я линия 4-А (Гарант-Житло)

maksym_home

maksym_home

31.08.2010 18:01:15

andrij: Вітання всім! Маю твердий намір взяти цоколь у ближньому будинку. Виникає безліч...

По поводу электрокотла.
У меня в договоре (мансарда) однозначно указано необходимость установки газового котла. Если не поставлю сам - поставит ГЖ и выставит счет.

Может это не менеджер ГЖ?

Цитувати

valiumz

valiumz

01.09.2010 04:33:37

И я об этом полностью все прописано, как сдается мансарда, газовый котел сказали ставить самим или они могут поставить (готовят предложение)!!!

Цитувати

морячек

морячек

06.09.2010 15:52:24

был на строительстве.... к сожалению все стоит сдвигов не видно.

Цитувати

andrij

andrij

06.09.2010 16:57:24

Вы были в главном офисе и по какому адресу?
Був на III-го Iнтернацiоналу 193, Євген менеджер. Пiдписав договiр попереднiй в п"ятницю, моя- цоколь в ближньому будинку, там де зараз склад. Щодо темпiв будiвництва. Менi сказали, що тiльки одна бригада стелить дахи, це вiдповiдальна робота i вони на нiй спецiалiзуються. Коли зроблять на Чехова- Лiсовiй- переберуться до наc. Тодi вже можна буде домовлятися з Ахметом (прораб наш) про штукатурку i перегородки. Не знаю як на iнших поверхах, але в цоколi не роблять перегородки i штукатурку. Власне, я хочу тiльки санвузол видiлити, а так буде все "по- модньому, по- хвранцузьки"- типу студiо.

Цитувати

andrij

andrij

06.09.2010 17:13:32

газовый котел сказали ставить самим или они могут поставить (готовят предложение)!!!
Зупинився на електричному опаленні. Для цього потрібно (як кажуть розумні електрики і ГЖ запевняє, що більшість новоселів теж бажали б електрику замість газу мати і тому ГЖ це робить) а саме- якийсь там трифазовий кабель, якесь 380 V, 3x1,5 січення, має бути зроблений в квартирі щиток- під кожну точку споживання окремий автомат. Бо це ж і плита електрична, і котел( чи бойлер з конвекторами) та інші радощі життя...

Цитувати

maksym_home

maksym_home

06.09.2010 19:16:52

"Зупинився на електричному опаленні."
В договоре есть вот это
4.2.6. До введення будинку в експлуатацію, Покупець зобов’язаний встановити опалювальний двоконтурний котел та радіатори, змонтувати систему опалювання та підключити до приладів газової та водопостачальної мереж.
4.2.7. У разі невиконання Покупцем п. 4.2.6., Продавець змонтує опалювальну систему самостійно. А вартість робіт і матеріалів врахує у вартість Об’єкту, кошторис виконаних робіт і матеріалів Продавець зобов’язується письмово погодити з Покупцем.

т. е. однозначно предлагается газовый котел. У Вас не так в договоре?

Цитувати

valiumz

valiumz

06.09.2010 19:33:08

andrij: Вы были в главном офисе и по какому адресу?
Був на III-го Інтернаціоналу 193,...

читаем это: http://garant-jitlo.kiev.ua/newsflash-1/66-2010-07-23-18-46-30
смотрим это: http://garant-jitlo.kiev.ua/contact
Евгения в отделе продаж я не вижу, а сайт который Вы указываете сделан на бесплатном домене, который я за 5 минут Вам сделаю сам. Да и сравните цены с сайта гаранта и ту которую озвучили Вам.

На счет пунктов у нас в предварительном договоре их убрали, только заметил.

Цитувати

морячек

морячек

06.09.2010 20:29:18

andrij: Вы были в главном офисе и по какому адресу?
Був на III-го Інтернаціоналу 193,...

скажите а у вас в договоре есть план квартиры.... там стены размечены или нет.

Цитувати

МЫШКИ

МЫШКИ

08.09.2010 05:38:06

В нашій цокольній квартирі далі від дороги вже збудували простінки. А в договорі вказано:підлога холу, кімнат, кухні і санвузлів - стяжка із цементно-піщаного розчину. пункти 4.2.6-7 про котел теж присутні.

Цитувати

морячек

морячек

09.09.2010 05:51:26

А в ближнем доме вообще нет простенков в цоколе... непонятно..

Цитувати
<< 9 10 11 12 13 ... 116
Архів