Киево-Святошинский р-н, м. Боярка ул. Колхозна 23/3

MilaVas

MilaVas

05.05.2011 12:22:09

Уважаемые инвесторы!
Кто имеет "Договор уступки майнових прав".
Хотелось бы знань мнение наших юристов нужен ли он, Татьяна С. по этому поводу молчит.

Руслан-113 пишет:
вiдповiдно до п. 2.1.1. Договору про участь у ФФБ Управитель зобовязаний передати Довiрителю, в разi, якщо вiн повнiстю проiнвестує, майновi права на цей обєкт iнвестування за Договором про уступку майнових прав.
Отже, iнвестори, що здiйснили 100% оплату за Договором мають право звернутися до Забудовника з питанням укладення Договору уступки майнових прав на квартиру.
Пояснення: обєкт iнвестування (обєкт нерухомостi) є квартирою з моменту введення обєкту в експлуатацiю. До цього часу iснують лише майновi права на квартиру.
Тож, Забудовник на цiй стадiї зобовязаний передати нам майновi права на квартиру за договором уступки майнових прав.

Цитувати

OLYA

OLYA

11.05.2011 06:22:24

Здраствуйте Василий! Спасибо за информацию. Я приобрела квартиру на 75%, №86, Меня зовут Ольга. Василий, подскажите пожалуйста по-поводу доплат за кв. м. если есть таковые, это надо обращаться к Татьяне Саввичне? Просто я в этих вопроссах не понимаю.

Цитувати

tolik222

tolik222

11.05.2011 07:01:16

Добрый день, Ольга! Поздравляю с покупкой! По поводу доплат/возврата денег: я уточнял разницу площади у Татьяны Савичны и если разница в площади по замерам БТИ и проектной (той, которая указана в договоре) больше чем 0,5 кв. м. то по условиям договора Вам необходимо доплатить или ФФБ возвращает Вам деньги, если реальная площадь оказалась меньше проектной. Думаю, что т. к. у Вас оплачено только 75%, а замеры БТИ уже есть, то по договорённости с ФФБ Вы можете точно подсчитать сумму, которую осталось доплатить. Я также хотел уточнить у Вас, когда Вы приобрели квартиру - вопрос вызван тем, что на 28 стр. форума есть информация о том, что кв. 86 продана Ольге Борисовне - думаю, что это Вы и есть, но всё же решил спросить)

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

11.05.2011 07:10:35

Що стосується доплати за додатковi кв. м., то це дiйсно до Тетяни Савичної. З урахуванням рiзницi в кв. м. вона скорегує для Вас остаточнi розрахунки.

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

11.05.2011 07:21:24

Щодо договору про уступку майнових прав. Я б назвав цей договiр "промiжним" мiж 100% оплатою i здачею будинку в експлуатацiю. Як я ранiше зазначав, до здачi будинку в експлуатацiю ми володiємо лише майновими правами на квартиру. Свiдоцтво про участь у ФФБ i квитанцiї про оплату пiдтверджують лише внесення нами плати за квартиру, а ось договiр про уступку майнових прав має закрiплювати за нами власнiсть на майновi права. За умови вчасної здачi будинку в експлуатацiю даний договiр носив би "технiчний" характер i по великому рахунку був би не потрiбен. Оскiльки пiсля здачi будинку в ескплуатацiю Забудовник має видати нам Довiдку про 100% виконання нами умов договору та яка є пiдставою для оформлення за нами права власснотi на квартиру. Оскiльки, Забудовник вже порушує термiни, вказанi у договорi (3-й квартал 2011р)i ми не знаємо скiльки дiйсно ще спливе часу до здачi будинку в експлуатацiю, iнвестори, що переймаються, можуть вимагати вiд Забудовника укладення догоовру про уступку майнових прав. Даний договiр буде дадотковою гарантiєю володiння квартирою у майбутньому (пiсля здачi будинку в експлуатацiю). Також володiючи майновими правами за вказаним договором, цi майновi права можна вiдчужити, подарувати тощо...

Цитувати

OLYA

OLYA

11.05.2011 07:27:51

Здраствуйте tolik222 : спасибо за информацию, я заключила договор еще в ноябре 2010 г., живу в Киеве и времени нет часто пока бывать в Боярке, я работаю в СК"Провидна", мой тел. (066)482-26-82, раб. 529-01-23-Ольга Борисовна, можете обращаться. Есть желание быстрее переехать и начинать потихоньку квартиру приводить в порядок.
Подскажите еще один вопрос, а телефонные коммуникации и телевизионные, как с ними?

Цитувати

жестокий

жестокий

11.05.2011 08:46:04

OLYA :
Телефонный кабель, интернет и телевиденье заведени в каждую квартиру,
и даже есть оператор который хочет работать с нашым домом, правда я сечас непомню как он называеться

Цитувати

Руслан-113

Руслан-113

11.05.2011 10:14:34

В моєму повiдомленнi о 10.21 год. читати "1-й квартал 2011р."

Цитувати

MilaVas

MilaVas

11.05.2011 13:54:59

подскажите какую комиссию платили в банк?якобы хотят 1% немноговато ли?

Цитувати

tolik222

tolik222

11.05.2011 14:33:20

MilaVas: Если Вы откроете счёт в "Кредобанке", то максимальный размер комиссии при любой сумме платежа (одной платёжкой) будет составлять 500 грн. В ноябре 2010 у них были такие условия - не думаю, что они изменились, хотя...

Цитувати
<< 75 76 77 78 79 ... 142
Архів