Chechako
17.02.2011 19:15:56
Mazars: Привiт-привiт!!!
Є фотографiї, але на телефонi... Зараз збудований вже повнiстю...
Спасибо :) Наверное через недельку-две наведаюсь в Ирпень, посмотрю несколько объектов.
wik-325
13.03.2011 15:23:08
Був сьогоднi...
Будiвельники працюють, робота йде повним ходом...
Alesya88
24.03.2011 13:31:59
Привiт, любi сусiди!Ми купили квартиру в 3секцiї на 3 поверсi!Будьмо знайомi. Якщо якiсь новини пишiть, будемо дуже радi!!))
ilowka
02.06.2011 14:12:52
Здравствуйте соседи)))) У меня второй подъезд. Начинаем по-тихоньку делать ремонт! Фасад дома красят в красивый розовый цвет, как кукольный)))) Выстроен цоколь в 4-й и 5-й секции. Сделали разодку электричества и отопления. Могу посоветовать рабочих. Берут сравнительно не дорого! Мой тел. (063)699-89-19
Alesya88
22.06.2011 13:25:10
Доброго дня!В суботу збираємо ключi вiд квартири. Будемо робити ремонт!Кому потрiбнi хорошi, якiснi меблi дзвонiть (093)057-31-91;(097)918-44-36. Сусiдам знижки
wik-325
01.08.2011 14:48:18
Шановнi сусiди!
Нiби будiвництво пiдходить до свого логiчного завершення, проте загадкою залишаються:
1. Iнтернет (швидкiсний)
2. Телебачення (IPTV)
3. Телефон (стацiонарний)
Приблизно 2 тижнi назад я говорив з Олексiєм (забудовником) - вiн сказав що не горить бажанням займатись пiдключенням будинку до телекомунiкацiй (через брак часу), але, думаю, якщо ми самi займемось цим питанням - вiн нiчого проти мати не буде.
Я почав шукати провайдера в Iрпiнi i виявилось, що не все так чудово в Iрпiнi з новими технологiями як в Києвi.
Укртелеком має морально застарiлу мережу, пiдстанцiю i на додаток совковий персонал, а iнших серйозних провайдерiв окрiм компанiї БЕСТ немає.
Наскiльки я зрозумiв - вони монополiст на ринку Iрпiня.
Сьогоднi зiдзвонився з їхнiм iнженером, вiн сказав що на днях поїде подивиться можливiсть пiдключення нашого будинку до їхньої мережi.
Також сказав, що для пiдключення будинку необхiдно 3-5 заявок на пiдключення квартир /1 заявка вже є :) /.
Тому всiм бажаючим мати вдома iнтернет/TV/телефон - пропоную подавати заявки на пiдключення: (044) 377-7-377, (044) 363-7-377 / не реклама :) /.
Якщо у когось є iнформацiя з приводу кращого провайдера - пишiть.
ilowka
03.08.2011 12:43:25
Тут монополiст дiйсно Бест, швидкiсть у них хороша, я проживаю в Iрпенi, то знаю:)))
doc17
25.08.2011 17:49:39
Я Дима. 2 подьезд 3ет 1-комн 36 м.кв (посредине).
Тарифы Беста особо не отличаются от других провайдеров Киева.
Предлагаю оптимальный вариант: поставить по wi-fi роутеру на каждом этаже. В итоге абонплату одной точки можно разбить на количество пользователей роутера.
Получится вообще копейки...
Стационарным телефоном и телебаченням пока не заморачиваюсь.
wik-325
07.09.2011 09:21:18
Декiлька слiв щодо iнтернету:
1. Для пiдключення будинку необхiдно 5 заявок.
2. Пiдключення будинку вiдбудеться протягом 2-х мiсяцiв з моменту сплати 5-ма користувачами коштiв за пiдключення.
3. Вартiсть нового пiдключення складає 250грн. (+ 60грн. мiнiмальна вартiсть пакету за 1 мiсяць - оплачується за бажанням, попадає на особовий рахунок користувача i стягується виключно пiсля включення iнтернету).
4. Наш будинок внесено до бази провайдера i можна подавати онлайн заявку на пiдключення
5. Минулої суботи (03.09.2011) мною була подана перша заявка.
У кого немає часу вiдвiдати офiс провайдера, але є бажання пiдключитись:
1. Заповнюйте заявку на сайтi провайдера
2. Передавайте грошi за пiдключення моїм майстрам (2-й пiд"їзд, 3-й поверх, 2к квартира (та що лiворуч)) - вони там круглодобово
3. До грошей обов"язково пишiть записку з даними, на кого оформлена заявка + контактний номер телефону
4. Коли назбирається ще 4 заявки - я їх вiдвезу провайдеру, оформимо договори.
5. Договори i квитанцiї про оплату передам також через майстрiв.
P.S.: Думаю, що сьогоднi всi, без виключення, власники квартир зацiкавленi в наявностi iнтернету, тому чим швидше ми назбираємо 5 перших користувачiв - тим швидше пiдключать послугу. Я розумiю, що в кожного зараз iнакшi проблеми - як i за що зробити ремонт, проте 250-310 грн. - не такi великi грошi в порiвняннi iз затратами на ремонт, а пiсля заселення в свою довгоочiкувану квартиру ми всi одразу ж захочемо користуватися iнтернетом...
P.P.S.: Я не є представником провайдера i не отримую жодних бонусiв за пiдключення нових абонентiв. Я лише зацiкавлений в отриманнi необхiдних менi для повсякденного життя послуг. Я буду максимально сприяти пiдключенню виключно наступних 4-х абонентiв, за всi наступнi пiдключення кожен вiдповiдатиме сам.
Mazars
07.09.2011 19:43:24
+1 стосовно заявки на iнтернет
Я вже грошi тобi сьогоднi ввечерi занiс, оскiльки наявнiсть iнтерету для мене є дуже важливою!
Говорив з представниками провайдера, пiдтвердили вартiсть та умови пiдключення, що були описанi вище.
Чекаєм на подачу ще трьох заявок.
I спасибi за комунiкацiю!