Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

gala-la

gala-la

01.04.2013 18:28:48

Доброго вечора!
metronom, це в ваш список:
- налагодження процесу ввивезення побутового смiття, закупка смiттєвих бакiв (на наш будинок наша забудовниця грошi видiлила), вiдведення та облаштування територiї для установки бакiв (забетонувати дiлянку, зробити загороду з боку будинкiв).
- штукатурка димоходiв + козирьок (?) над ним
- прикрiпити водосточнi труби, якi вiдпали за зиму.

Tetyana19, в мене 2 днi не було гарячої води, приїхали з Iрпiньтеплосервiсу(IТС), за 10 хв вирiшили проблему. З тих пiр з котлом все ок. В сервiсi IТС теж є свої "але", я краще при зустрiчi вам розкажу.
По розходу газу: опалення з 23 грудня 2012р, 2к квартира, 55 м, пока котел працював на 40 градусiв за мiсяць набiгло 60 кубiв, але коли почали робити ремонт, майстри шкварили iнколи i на 80 градусiв, щоб шпаклiвки краще сохли. + коли почали користуватись гарячою водою розход газу тежж збiльшився. На даний момент уже 700 кубiв.
Термоголовки на радiатори уже купила, але ще не встановила. температуру регулюю виключно налаштуванням котла. У мене лоджiї не об"єднанi з квартирою, квартира кутова. I ще + нiхто з сусiдiв не топить в своїх квартирах.....
У вас щось дуже великий розход газу, а котел не тактує? Як часто вмикається?

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

02.04.2013 14:41:35

Доброго дня!

Славку, Галю, дякую за iнформацiю.

Температура нагрiву гарячої води на 50 градусах. Квартира 78 метрiв, обидвi лоджiї об"єднанi з квартирою. Палимо, думаю, так само, як i ви, Галю, з останнього тижня грудня. Сусiд збоку палить теж регулярно (Вiталiй), знизу вже як мiсяць роблять ремонт i палять, i збоку теж в iншому пiд"їздi. Iнший сусiд знизу не палить i чомусь в холоди там було постiйно вiдкрите вiкно.

Котел вимикається з перiодичнiстю в тиждень, як правило, в недiлю. Причина - падає тиск води, тобто, потрiбно постiйно пiдкачувати. Як кажуть майстри, причина, швидше за все, в протiканнi, якого виявити не можуть. Одне протiкання вже усунули, розбирали кухню i латали труби. В тому мiсцi бiльше не тече, як кажуть, але котел все одно вiдключається. У сусiдiв знизу протiкання не видно, сухо. Навiть дiрки робили, думали, що може вода затiкала у бетонне перекриття. Все одно сухо. Знiмати ламiнат не хочеться, вже один раз перестилали :). Але кажуть, що втрати води не в котлi (випаровування i т. п.), а в трубах. Завтра ще щось будуть пробувати, температура на вулицi плюсова, вiдключать опалення на день i подивляться. Останньою мiрою обiцяють орендувати дуже дорогий прилад - детектор протiкання. Ми вважаємо, що квартиру, включаючи систему опалення i котел, ми маємо отримати вiд забудовника без неполадок. I ще, яка фiрма захоче брати на обслуговування квартиру, де є неполадки опалення. Може, й вiзьме, але усувати вiдмовиться. Скаже, цi неполадки були до нас, тому усувайте їх самостiйно.

Ми думаємо, може, котел несправний, i вiдкючається через це, i нагорає тому так багато. Хоча може це i реальна цифра. Ми вселились однi з перших, прогрiвали будинок.

А, ще один "смiшний" нюанс. Видали нам детектори газу - не чадного, а протiкання природного. Перший одразу згорiв, пiсля другого вмикання в розетку. Видали другий i порадили увiмкнути його через стабiлiзатор, разом iз котлом. I вiн також благополучно згорiв пiсля другого увiмнення в розетку, коли перевимикали котел пiсля чергового його вiдключення. Чи це тiльки нам постiйно не везе у справах газових i котлових?

Славку, яка у вас на Суворова модель котла? Immergas, як i на Високiй у нас?

Цитувати

gala-la

gala-la

02.04.2013 15:07:20

Арендувати будуть тепловiзор? За чий рахунок?
Якщо ви думаєте, що котел не справний, треба, щоб його глянули сервiсникики. Хай подивляться, в чому проблема, якщо в деталях котла, то продавець, який нашi забудовницi продав котла, має усунути неполадку. якщо проблема в тому, що зроблений неправильний монтаж, запуск - то тодi питання до монтажникiв i тих, хто запускав.
Так як у нас це робила органiзацiя, документiв вiд якої ми не маємо на руках, пропечатаних гарантiйок, то питання тодi самi знаєте до кого.

Щось у вас геть великий розход газу, хоча рiзниця в квадратурi всього 23 метри, а розход газу бiльший майже в три рази... це занадто.. я б вам радила заплатити за виклик сервiсникiв, але це може дати шанс зекономити грошi на витратах за оплату газу.

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

04.04.2013 06:53:02

slavkoxxl, все узнала, у ВАТ "Київоблгаз", на будинок Суворова 22а вже також готовi документи на два корпуси. Щоб не кататися туди двiчi краще пiдїхати пiсля 10 квiтня i пiдписати договiр. Чому пiсля 10??? Тому що у них на даний момент скiнчилися примiрники договорiв. БАЖАЮ УСПIХIВ!!!

Tetyana19, моє iм`я Марина (я ваша сусiдка з 1-го поверху):))))))))))) З приводу показникiв лiчильникiв, у нас 2-ох кiмнатна квартира 55 кв (по документах) нам включили опалення першим в нашому будинку, у нас 1-ший поверх, водяний теплий пол у коридорi i ваннiй кiмнатi, сусiди, цоколь i 2-гий поверх не опалюється, до того ж вуглова квартира 1-го поверху не сонячна сторона, то у нас нагорiло 01557,987. Восновному зимою котел працював на 60-65 градусiв, вода 50 градусiв, тому я думаю у Вас це реальна цифра, так як МИ ВСI опалювали увесь будинок i користувалися теплою водичкою. Я спiлкувалася з спецiалiстами (бо теж думала що щось не те з котлом i чому так багато газу йде), то вони менi все прорахували i сказали, що це все нормальна ситуацiя, немає чому так хвилюватись.

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

04.04.2013 14:52:04

Дуже перепрошую, Марино! Я знаю, що ви з 5 квартири. Щось менi переклинило з iменем, видно Мар"яна мене згадала. Бiльше не буду.

Я теж схиляюсь до думки, що цифра реальна. У нас не тепла пiдлога, але ми досить багато гарячої води використовували. Подивимось, як зараз вирiшиться питання з вiдключенням котла. Може, i викличемо сервiсне обслуговування, щоб потiм не жалкувати.

Цитувати

gala-la

gala-la

04.04.2013 14:58:56

Хто видалив з форума привiтання вiд Вiддiлу продажу нашої забудовницi з отриманням свiдоцтва про право власностi?! Адмiн форуму?! Блiн(((

Сусiди, вiтаю!!!! Урррааааа!!!!

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

04.04.2013 15:04:35

Як ура, то ура.

То що, Галю, тепер можемо йти до нотарiуса i теж отримувати своє право власностi? Прояснiсть, будь-ласка.

Цитувати

gala-la

gala-la

04.04.2013 15:07:09

Як написав Вiддiл продажу, тепер будинок роздiлять поквартирно i десь на протязi мiсяця-пiвтора будемо пiдписувати договiр купiвлi-продажу :)

Цитувати

vitach

vitach

04.04.2013 18:43:21

Мы, жители Суворова, поздравляем всех с Высокой)))жаль удалили, и не увидели скан( или что это было по страницам....
Интересно, что же с нами

Цитувати

gala-la

gala-la

05.04.2013 12:23:29

Дякуємо за вiтання!
Адмiн форуму, вважаючи за рекламу скани важливих для нас документiв видалив їх. Тому викладую свiдоцтво на форум (див. картинку), а решта сканiв - будуть в групi нашого будинку вконтактi.
Висока:
По смiттю: сьогоднi знову вивезли буд. смiття, що було бiля сторожки. Це останнiй раз. Бо мало хто з сусiдiв давав грошi на вивозку, вважаючи тарифи за вивозку зависокими.
Надалi вивозити своє буд. смiття буде кожен сам, кооперуйтесь, наймайте вивозку самостiйно.

Для побутового смiття на видiленi забудовницею кошти уже купили i поставили бiля сторожки два баки :) Давайте будемо пiдтримувати чистоту бiля наших будинкiв. I держимо кулаки, щоб пошвидше зробили прибудинкову територiю, бо без кирзових чоботiв до будинку не пiдiбратись))

Цитувати
<< 224 225 226 227 228 ... 247
Архів