sage
13.08.2012 16:44:02
Приветствую соседей,
Купили однушку в первой секции, этаж 9.
Подскажите, обмерять не начали еще? Вроде читал здесь что уже подписан договор.
Futureman
13.08.2012 16:45:52
цiна метра квадратного залежить як було зазначено вище вiд декiлькох коефiцiєнтiв, тому точно в однiєї квартири вартiсть метру буде наприклад 7000 в iншої - 7300. але цiни не змiнювалися- це факт. тим бiльше в договорi е пункт -якщо цiни змiнюються про це КМБ повинен повiдомити iнвестора -а враховуючи що всi ще не заплатили 2 % вiд суми -то всiх iнвесторiв.
Р. С. рiч не в тому чому не ведуться зовнiшнi роботи -рiч в тому чи ведуться роботи взагалi -бо якщо всерединi щось робиться - то ситуацiя не така критична i це нормально -якщо ж нi -КМБ нам починає давати пустi обiцянки на рахунок кiнця серпня. Я живу поряд з будинком в буд. № 2 i мiг би сходити оцiнити кiлькiсть робiтникiв в серединi -але чесно ходив вже мабуть раз з 10 i кожен раз охоронцю по 10 грн.... якось не дуже.
МОЖЛИВО ХТОСЬ ПЛАНУЄ НА ДНЯХ ТУДИ ЗАВIТАТИ? якщо так - повiдомте будь ласка яка там ситуацiя з робiтниками в серединi(ззовнi не потрiбно -я бачу майданчик з вiкна -їх немає), якщо їх там не має -запитає в охорони чому не будують? я завтра зател. в КМБ i запитаю коли планують закiнчувати зовнiшнi роботи з- такою пасивнiстю роботи...
Satyr
13.08.2012 19:05:42
Я планирую поехать в выходные. Пофоткаю снаружи и, может быть, внутри.
AnatoliyL
14.08.2012 14:41:01
Всiм привiт!
Шановнi, пiдкажiть iнфу, хто кредитувався в УкрГазБанка по їхнiй програмi спiвпрацi з КМБ? як умови i скiльки хоча б приблизно на 1кiмн йшли разовi витрати?(на страхування майна, життя позичальника, послуги нотарiуса i т. д.)
Буду вдячний за iнфо.
горох
14.08.2012 15:29:29
в укргазе есть разные програмы - если разговор о доступное жилье, то я не в курсе!!а по обычной програме с КГС - 16,8%, по затратам на оформление можно вложится в тис 8, а так все стандартное!
Lazun
14.08.2012 20:04:26
Завершение всех строительных работ и сдача дома в эксплуатацию переносится на октябрь месяц. На оформление всех документов после сдачи дома необходимо 2 месяца.
AnatoliyL
15.08.2012 06:31:56
горох: в укргазе есть разные програмы - если разговор о доступное жилье, то я не в курсе!!а...
Горох, дуже дякую!
Можливо Ви ще знаєте(або хтось iз вiдвiдувачiв), яке там мiн забезпечення(з/п маю на увазi) береться до уваги(чи взагалi до розгляду заяви на кредитування) i чи достатнiй рiвень доходiв поручителя можуть брати до уваги як основне забезпечення по кредиту?
Дякую!
inessa081980
15.08.2012 10:19:23
будем надеяться что не заморозят до весны. а сделают подарок под елку и сдадут дом в экспл.
горох
15.08.2012 14:04:58
какое заморозить... КГС клятвенно обещает сентябрем закрытся!
inessa081980
15.08.2012 14:38:03
одним говорят сентябрь другим октябрь-сами толком не знают. как карта ляжет-одним словом. хотя вопрос тот же-когда начнут покраску? ктото обещал позвонить в КГС...