ЖК "Варшавский Двор", Буча, ул. Богдана Хмельницкого, 19

idol

idol

16.08.2013 08:46:28

Добрый день. кто вывозил строительный мусор, подскажите контакты. Можно на ветке Родинного. Спасибо.

Цитувати

Angel80

Angel80

16.08.2013 09:15:29

Как это не хотят, если я уже забрала деньги? И лично видела список с показаниями.

Цитувати

Antopla

Antopla

16.08.2013 09:21:08

Откуда информация о готовности договоров в РЭС? Я звонил в Киевоблэнерго, по крайней мере, моей квартиры у них в базе еще нет.

Цитувати

ксюша

ксюша

16.08.2013 12:16:49

В личку зайди.

Цитувати

olchik

olchik

16.08.2013 13:48:24

сегодня была в Ирпене в Киевоблэнерго. Договор не готов, хотя уже прошло почти 2 месяца со дня подачи документов. Может подскажете, как вам удалось.

Цитувати

Зойя

Зойя

17.08.2013 09:57:13

Доброго дня всiм! Менi теж вдалося забрати договiр iз Iрпiнського пiдроздiлу "Київобленерго" ще минулого тижня. На 2-му поверсi є договiрний вiддiл, де заповнюють нашi договори. Договiр видали, але в базу даних ще не внесли, як я зрозумiла. Розрахункову книжку не видали i не видадуть. Сказали, що з вересня будуть квитанцiї, якi оформлять їхнi працiвники. Весь обсяг спожитої електроенергiї подiлять на 2 мiсяцi, тобто на 2 квитанцiї. У договорi вказанi тарифи: до150 квт.- 0,28 коп., вiд 150 до 800 квт.-0.36 коп., понад 800 квт.-0.957 коп. За розповiдями iнших споживачiв, показники лiчильникiв для квитанцiй переписує людина iз РЕСу, можна i самим пiдiйти до вiкна на першому поверсi.
Договiр то видали, але в ньому неправильно вказанi показники лiчильника: замiсть 1015 квт. написано 0.15 Квт. Оскiльки показники лiчильникiв нашого будинку завiренi пiдписами представника ЖЕКу i РЕСу, менi сказали надати докази того, що я дiйсно на момент пломбування лiчильника 19.06.2013 використала 1015 квт. Я звернулася у вiддiл продажу, щоб вони пiдтвердили РЕСу документально, що я брала у них 2 дозволи на використання електроенергiї й оплатила "Будрегiонiнвесту" бiльше 2000 грн. Менi вiдмовили. Кажуть, що вони не мають права продавати електроенергiю i не можуть видати такої довiдки. Пообiцяли, що Карплюк залагодить проблему в телефонному режимi, однак поки що жодних дiй. Була на прийомi у заступника голови РЕСу, говорить, що вiрить менi i внесе виправлення в договiр, однак потрiбна довiдка вiд забудовника про пiдтвердження показникiв лiчильника, що телефонний дзвiнок не прикладе до договору як пiдтвердження. Якщо довiдки не буде, я змушена буду заплатити ще 2000 грн. за використанi на даний момент 2000 квт.
Шановнi сусiди, можливо, хтось iз вас теж зiткнувся з такою проблемою. Тодi можна боротися разом.

Цитувати

Rdw

Rdw

17.08.2013 13:40:27

Добрый день!
Всем владельцам квартир в ВД советую заехать во двор ЖК "Рич Таун". Сегодня были в ОП и решили туда заглянуть. Если раньше мы с мужем были лояльно настроены по отношению к застройщику, то сейчас его действия и их порядок по отношению ВД просто возмущают!!
Так вот, посмотрите в Рич тауне на уровень и объем озеленения территории на момент выдачи людям ключей. Это не полуживые клены (которые уже давно никто не поливал) и пару лип внутри двора, это полноценный ландшафтный дизайн с кустами роз и т. д. И трудился сегодня над благоустройсвом не один человек. И фонари там уже стоят.
Внутри двора ВД - газон, пару кустов и пару лип. До сих пор!!! И ни у кого в ОП не узнать что еще там должно быть. И будет ли искуственное покрытие на установленной спорт. площадке или так и останется колючая мучка. Где фонари, лавочки, мусорки??? Кстати Ирина с ОП сказала, что мусорки ЖЕК должен ставить. Может, и Жек должен лавочки и все остальное доделывать. Тогда представляю какого качетсва они будут и когда...
Еще интересный факт, во дворе Родинного (ключи совсем недавно выдали людям) уже стоят лавочки...
Я логики застройщика не понимаю. Почему на проект, который был в плане их сдачи на втором месте просто-напросто забили.

Цитувати

Antopla

Antopla

17.08.2013 22:14:20

Да, застройщик на наш комплекс именно забил. Зам. по строительству, Геннадий Николаевич, прямо и сказал: "Наша задача - быстрее спихнуть дом ЖЭКу и зыбыть".

Цитувати

Antopla

Antopla

18.08.2013 11:12:21

Зойя: Доброго дня всiм! Менi теж вдалося забрати договiр iз Iрпiнського пiдроздiлу "Київобленерго"...

Расчетных книжек в КОЭ нет. Показания для формирования квитанций можно отправлять по смс или e-mail, но с нашими счетчиками и этого не надо, они их автоматом получают. По договору пойду уже в сентябре, все равно в начале месяца надо писать заявление на двухзонный тариф.

Цитувати

Roller

Roller

18.08.2013 11:42:53

Доброго дня!
Шановнi мешканцi (можливо майбутнi сусiди), плануємо з дружуною купувати квартиру, але перш нiж прийняти рiшення, хочемо отримати вiдповiдь безпосередньо вiд жителiв комплексу, а не вiд менеджерiв вiддiлу продажу:

1. Чи вирiшено питання iз передачою земельної дiлянки до Бучанської мiської ради, i взагалi чи варто чим перейматись?
2. Водопостачання - цiкавить якiсть води (лякає форум по ЖК Почаївський), а також напiр води (питання до жителiв 6-8 поверхiв).
3. Чи достатньо централiзованого опалення у зимовий перiод для пiдтримання середньої температури 22 С?
4. Як Ви вважаєте, наскiльки реальне пiдключення газу у вереснi?
5. Що ви можете сказати щодо шумоiзоляцiї (пiд час огляду квартири здiйснювався ремонт мабуть у сусiдньому пiд`їздi на останньому поверсi - у мене склалося враження що його роблять у сусiднiй кiмнатi)

Будемо дуже вдячнi за надання будь-якої iнфомрацiї!

Цитувати
<< 131 132 133 134 135 ... 173
Архів