Ирпень, ул. К. Маркса, 16 (Акрополь Групп)

afina-21

afina-21

04.04.2013 18:48:17

Здравствуйте, соседи. По поводу котлов мы тоже не против, но все-таки хотелось бы остановиться на марке. У нас дома больше 5 лет стоит "Имергаз" (покупали тогда около 5-ти тыс.), котлом очень довольны, хорошо выставляется горячая вода. Пока котел был на гарантии-ничего не платили за обслуживание, а в прошлом году-350 грн. Стабилизатор тока и фильтры очистки воды мы сразу поставили.
Подскажите, в каком подъезде вы видели силовые кабеля (31.03.), мы были на стройке 17.03., то в нашем 2-ом подъезде на 4 эт. и манс. только делали межкомнатные перегородки, а цоколь вообще без перегородок. Потолки и пол от 3-го этажа были в сильном инее, наверное сейчас все растаяло, поэтому мокро. Штукатурка была только на 1 и 2 этажах.
Работы там еще полно пока до котлов, так может нам еще не очень спешить, ведь это не такой дефицит и цена за месяц не подымется, и может людей побольше будет и мысли свежие.
Спасибо всем, кто пишет новости по стройке, мы живем далеко, поэтому любая информация важна.

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

05.04.2013 09:08:42

Здравствуйте. Я Имергаз как вариант уже не рассматриваю. Сначала присматривал модель Immergas NIKE Star 23 kW, но битермический теплообменник меня не очень впечатлил, реализация которого по моему мнению не совсем удачна. Цена более дорогих моделей этого производителя сопоставима или даже выше, чем у предлагаемого ArT VIESSMANN VITOPEND 100 WH1D. А при одинаковой цене мой выбор будет однозначно в пользу "немца", да и сервис находиться недалеко, в Гостомеле. А по-поводу цен на котлы... Цена может существенно меняться, т. к. большинство котлов, в частности "немцы", продаются за Евро, курс которого в последнее время не очень стабилен. Но я в принципе никуда не спешу. Если есть какие-то предложения, то, я думаю, всем будет интересно.

Силовые медные кабели (3х4) разведены по лестничным клеткам до квартир (при входе в квартиры застройщик должен установить электрический щиток с автоматом(-ами) - читайте договор).

Цитувати

tony

tony

05.04.2013 16:35:16

Електрика проведена вже в кожну квартиру. Щиткiв автоматiв в квартирах ще немає. Мiжкiмнатнi перегородки на мансардi готовi.
Завтра буду їхати домовлятись за проведення електромережi в квартирi.
По поводу дверей. Сьогоднi дивився варiант, що пропонує Георгiй за 1900 грн i спiлкувався з власником таких дверей.... мягкокажучи не те що очiкував.... Детальнiше - в ПП або по телефону.

Цитувати

Ksanka

Ksanka

06.04.2013 16:38:09

Jeka-KM16 : Ми iнвестували в обєкт на Карла Маркса 11-Д (Акрополь) i вже пiдiйшов час встановлювати опалення - наразi я також приглядаюся до котла Вiсман. якщо можна, то я приєднаюся до вашої оптової закупiвлi даного котла. Будь ласка, передзвонiть менi в скайп ksana.buka або на тел. 050 873 двадцять шiсть 49. Дякую!

Цитувати

ArT

ArT

10.04.2013 16:25:58

Шановнi майбутнi сусiди
Я зустрiчався з представниками фiрми з комплектацiї систем водопостачання, опалення й каналiзацiї й зупинився на цiнi котла, що нас зацiкавив на рiвнi 510 євро/одиницю. Зараз я чекаю вiд них пропозицiї на труби, фiтинги, запiрну арматуру, радiатори, тощо
Якщо кому цiкаво, потрiбно бiльш тiсно обговорювати це питанння.
Я планував на цьому, максимум на наступному тижнi здiйснити купiвлю котла й труб, аби можна було робити стяжку пiдлоги
З повагою, Артем

Цитувати

matvey

matvey

11.04.2013 06:12:57

to: ArT.
Абсолютно поддерживаю. А вы я так понимаю тоже хотите подогрев пола делать? А то мне нужна подсказка какие материалы для этого покупать нужно, да и специалист который все качественно сделает. Марку котла и цену в 510 евро считаю наиболее удачной. Для меня основной вопрос является где его хранить до момента установки? Если кто захочет поделиться площадью для хранения, буду очень благодарен...:) А то сегодня после посещения объекта - двери установлены только в 1 подъезде, крыша процентов так на 50 сделана, пол заливали во втором....
Кстати еще вопрос: гарантия на котел начинается с момента покупки или с момента 1-го запуска? а то я почти уверен что газа еще мес. 6 не будет....

Цитувати

ArT

ArT

11.04.2013 06:24:09

Привiт всiм
Гарантiя вiд виробника складає 1 календарний рiк й починається iз моменту першого запуску, що його мають виконувати представники виробника. Пiсля цього кожен ладен вчиняти на свiй розсуд (або оформити договiр сервiсного обслуговування iз сервiсними партнерами Вiссманна, або просто домовитися iз iнженером iз цих самих фiрм, аби Вiн просто приїздив один-два рази на рiк для дiагностики стану котлiв). Моя особиста думка, що можна колективно домовлятися iз таким iнженером-експлуатацiйником, аби Вiн приїздив у певний день й робив колективне замовлення (це буде цiкавiше абсолютно всiм).
Мене зараз бiльше турбує ситуацiя по дверям...
У кого є якась конкретна iнфо стосовно якостi пропонованих за доплату дверей, будь ласка висловiть свої думки

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

11.04.2013 18:59:18

Щось менi здається, що дверi в iнших квартирах будуть ставити пiсля влаштування у них стяжки пiдлоги.
Артем, а Ви не запитували у продавця стосовно країни виробника котла i чи зробленийй вiн конкретно для нашої країни, бо якщо котел наприклад "для Європи", то у нас з ним можуть виникнути проблеми iз-за рiзницi тиску газу у системi газопостачання Європи i України (у нас тиск в системi нижчий). Просто пiдозрiло низька цiна, можливо це контрабанда? Iдея i цiна менi подобаються, але хочеться максимально себе захистити вiд проблем у майбутньому. I напишiть, будь ласка, як називається фiрма-продавець.
Також на офiцiйному сайтi (http://www.viessmann.ua/uk/Servis_obsl/avtpart2.html) знайшов цiкаву фразу: "Безкоштовне введення в експлуатацiю та гарантiйнi ремонти виконуються за умови наявностi у споживача сервiсної книжки нового зразку". У продавця саме така книжка?
Також цiкавить, якi радiатори опалення пропонує продавець? Цiна? I яка вартiсть кiмнатного термостата VITOTROL 100 RT?
Дякую заздалегiдь.

Цитувати

Mik2012

Mik2012

12.04.2013 05:46:25

Наскiльки знаю про те що пора встановлювати котел повинен обдзвонювати (чи надсилати листа) Акрополь. Чи не зарано щось купляти? Та й труби i радiатори треба ж, я так розумiю, пiд конкретну квартиру пiдбирати, щоб замiряти розмiри.

Цитувати

ArT

ArT

12.04.2013 12:48:21

Шановна громада!!!:))
Я щойно консультувався iз представниками Вiссманна стосовно першого запуску й гарантiї й Вони сказали наступне: не важливо, хто продає котел - у сервiснiй книжцi має стояти штамп ТОВ чи ФОП (але в жодному разi не магазин чи iнтернет-магазин), у вiдривному талонi має стояти печатка компанiї, що має лiцензiю на монтаж котлiв опалення, крiм того має бути акт про подачу газу (вiд Iрпiньгазу) й акт про введення в експлуатацiю димоходiв (я так розумiю, що вiд Акрополя).
Якщо на руках будуть всi док-ти, потрiбно вийти на контакт iз Вiссманном й подати заявку на перший запуск, пiсля чого Вони вiдрядять представника сервiсної компанiї й виконають перший запуск.
Iз рекомендацiй наступнi: в систему опалення слiд залити пом`якшену воду, а на введення електричного струму у квартиру слiд поставити реле контролю напруги.
Щодо питання про найменування радiаторiв опалення, якi пропонує фiрма-продавець котлiв - KERMI (штука явно не дешева, але дуже класна)
До уваги всiх: я планую здiйснити придбання котла на наступному тижнi
З повагою, Артем

Цитувати
<< 8 9 10 11 12 ... 64
Архів