Василиса1
13.12.2013 15:45:15
Я согласна с тем что оттягивают сроки, НО, есть такие элементарные вещи которые мы не можем сделать самостоятельно!!!! Как минимум установить лючок и повесить котел согласно нормативам!!! Это не сложно. Почему 90% инвесторов сделали по схеме и так как требуются в целях безопастности НАШЕЙ, а остальные не могут!!!! Отталкиваясь от результатов обхода мы САМИ даем дополнительные поводы Акрополю затягивать подключение газа к нашему дому!!!!!!!!
Mik2012
13.12.2013 17:29:27
На зборах планується присутнiсь когось з Акрополю?
Mishelle
15.12.2013 18:27:51
А почему удалили сообщение lawyerjustice? Странно как то... Мне тоже очень интересно, когда дом будет введен в эксплуатацию!
Flower
15.12.2013 19:24:02
Mishelle, скажите пожалуйста, что было в том сообщении?! Я узнавала лично у Евгения 10.12 - сказал что газ будет через 2 недели!!!!!!! Они что так и будут дальше нам лапшу на уши вешать. Наверно нам уже действително пришло время принимать какие то КАРДИОНАЛЬНЫЕ меры!!! 21 на собрании БУДЕМ!
Mishelle
15.12.2013 19:27:43
Вот сообщение lawyerjustice, которое сохранилось на моей почте, но на форуме я его не нашла по каким то причинам :
"Добрий вечiр, шановнi! Як спецiалiст з питань iнжинiрингу, тоб то будiвництва,
введення завершених будiвництвом обєктiв в експлуатацiю, та оформлення права власностi вiдповiдально заявляю: саме час бити на спалах, оголошувати тревогу!
Справа в тому, що станом на сьогоднi будинок не введено в експлуатацiю, а тому всi розповiдi Євгенiя про те, що нiби у вiддiлi державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно якiсь проблеми через якi вони не можуть оформити правовстановлювiальнi документи, - не вартi нiчого. По-друге, саме декларацiя про готовнiсть обєкта до експлуатацiї є основним документом, га пiдставi якого в будинок починають поставляти ресурси через приєднанi мережi по так званiй постiйнiй, а не будiвельнiй схемi. До таких ресурсiв належать: електрична енергiя, вода, газ, тощо.
Вiдповiдi стосовно того, коли буде зареєстроавана декларацiя про готовнiсть обєкта до експлуатацiї Євгенiй не надає, посилаючись на Войцеха Д. П. Останнiй також нiякої чiткої вiдповiдi дати не може.
Пiдсумовуючи сказане: до моменту отримання декларацiї про готовнiсть обєкта до експлуатацiї будинок не будепiдключено до газової мережi, i, авжеж, не будуть оформленi документи на право власностi.
Треба щось робити... "
Flower
15.12.2013 19:43:29
Исходя из этого сообщения нам БЕССОВЕСТНО ВРУТ!!! Пока мы ничего не начнем предпринимать они будут и довольны!!! 21 числа должно быть как можно больше инвесторов для того что бы решить как нам быть дальше. Еще есть неделя - соседи подключайтесь!!!!!
tony
15.12.2013 19:52:05
Я робив запит в ДАБI на який вiдповiдли що до них надходила лише декларацiя про початок будiвництва обєкту "Житловий будинок м. Iрпiнь, вул. Карла Маркса, 16". Тому про ныяку декларацыю вони ще не подавали.
Larka
16.12.2013 07:08:21
http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=ASC
Mik2012
16.12.2013 09:26:41
Ну якась декларацiя є, а що далi?
КС 143133310492 Київська декларацiя про готовнiсть об’єкта до експлуатацiї Житловий будинок; Київська обл., м. Iрпiнь, вул. Карла Маркса, 16 3 Писанка Євгенiй Олександрович; Київська обл. IТ № 002991
tony
16.12.2013 10:10:25
Так дiйсно такий запис у базi появився, це дуже добре i наскiльки я розумiю тепер будинок є введеним в експлуатацiю.