ЖК "Rich Town", Буча, ул. Шевченка

Kondra

Kondra

05.10.2012 04:09:11

udonis, а Ви iнвестор? чи тiльки плануєте iнвестувати?
На скiльки я знаю, то iнвесторам щотижня надсилають фотозвiти на електронну пошту.
Перетелефонуйте в їхнiй офiс, запитайте чому Вам не надсилають.

Цитувати

udonis

udonis

06.10.2012 10:12:21

Нi, я поки не iнвестор планую iнвестувати на пiзньому етапi(i таких як я мабуть багато), комплекс в проектi непоганий - але хочеться побачити шо перша черга буде представляти собою на етапi сьогоднiшнього Варшавського двору, тодi й купувати. Купуючи квартиру хочеться вже вiзуально побачити де проведу наступнi 10-20 рокiв(хоча це й буде коштувати трохи дорожче). На iнших вiтках форума по цьому забудовнику iнвестори викладують цi фотозвiти. Тут глухо. В групi вконтактi також глухо з цим. Таке враження що забудовник не сильно хоче продати саме цi квартири(навiдь по жк "Родинний" i то вже щось викладають). Розсилати фотозвiти вже iснуючим iнвесторам - це добре, але потенцiйних iнвесторiв також потрiбно кормити чимось, а то вони можуть втратити свою зацiкавленнiсть. Варiант приїжджайте в бучу подивiться як ми будуємо не всiм актуальний.

Цитувати

nik1000

nik1000

06.10.2012 10:59:29

Вот скунул пару картинок.

Цитувати

nik1000

nik1000

06.10.2012 11:05:52

И кстати, может кто-нибудь объяснить, как с земельным участком дело обстоит?

Цитувати

nik1000

nik1000

08.10.2012 15:36:20

Есть уже счасливчики, купившие тут квартиру?

Цитувати

nik1000

nik1000

09.10.2012 17:27:40

На 1м этаже уже кирпич кладут.

Цитувати

nik1000

nik1000

09.10.2012 17:29:42

Не пойму: был в офисе, куча проданных квартир, а тут(на форуме) никого нет!

Цитувати

udonis

udonis

09.10.2012 20:28:24

По фото видно шо робота йде. Це приємно бачити. Але всеодно цiкаво - що то за така цегла з якої стiни будують. Чому саме з неї. Якшо так пiдходити то вибору матерiалiв - то i до решти буде такий самий пiдхiд(явне здешевлення). Я розумiю в будинках такого типу на стiни не йде особливе навантаження - але ж так можна i до гiпсокартону скотитись. Може хто вже знає що за лiфти будуть ставити? i чи зберiгається початкова iдея з двома будинками - один з чистовою обробкою а iнший з чорновою. I яка якiсть тодi в Варшавському дворi - щоб орiєнтуватись. На генпланi територiї(те що можна найти в iнтернетi) зеленi насадження ззадi i злiва вiд цих двох будинкiв вже подiлена на участки. Питання - що там буде, а то якщо вид з вiкон буде як справа на будинки "сiрниковi коробки"(не хочу нiкого образити) пiд вiкном - то концепцiя гарного комплексу в лiсi втрачає свою неповторнiсть. I що нарахунок парковки. Паркiнг буде платним? скiльки це буде коштувати. Як будуть дiлитись паркомiсця на парковках бiля будинкiв.
Хто цi численнi люди що купили вже квартири. Чому не спiлкуються - дивно. Можливо ведеться притримування хороших варiантiв, а впарють що попало. Бiльше питань чим вiдповiдей. Так можна звернутись в вiддiл продажiв за iнформацiєю - але потрiбно бути наївним щоб вiрити всьому сказаному.

Цитувати

Irynka32

Irynka32

10.10.2012 10:47:37

Привет всем! И я сейчас активно присматриваюсь к Рич тауну. Но как то страшно пока. Была в офисе. Мне показывали план, и действительно, много квартир уже раскуплено. Свободны практически только первые этажи. Не знаю... Хотелось бы и правда услышать мнение людей, которые уже купили здесь квартиры. Потому что по словам менеджеров там все более чем прекрасно. Интересно, какой минимум внутренних работ все же будет в квартирах, для того что бы прикинуть во сколько тисяч еще обойдутся эти разводки, стяжки, котлы, отопление и т. д. Кстати по поводу того, что первый дом с ремонтом, я не знаю где вы это слышали, потому как в офисе мне предлагали квартиры в обеих домах на выбор и при этом говорили, что все они без внутренних работ. Может каждый покупатель индивидуально прописывает это в договоре?

Цитувати

udonis

udonis

10.10.2012 12:55:12

Тут на форумi i прочитав. (Kondra :19.03.12 / 19:20). Тай на сайтi комплексу - в категорiї презентацiя - ще досi висять цiни в двох варiантах для 1 i 2 будинкiв. Помiняли пiдхiд.
Тепер буду знати. Дивно якщо всi квартири розпроданi, - чого в групi вконтрактi 8 людей, з них бiльшiсть передставники забудовника))? Варшавський двiр i Буча квартал забитий пiдписниками. Ну нiчого, зараз людям порозпродують 1-шi поверхи, а коли я буду купувати якраз i почнуть продавати нормальнi варiанти )). Вам в вiддiлi продажу не говорили - коли планують розпочати будiвництво другої черги. Цiкаво коли побачимо кiнцевий результат(з ТРК, паркiнгом i концерт-залом). А поки буду слiдкувати за Варшавським двором. Всеж одна контора - як будуть поводити себе з iнвесторами там,- таке саме i нас чекає.

Цитувати
<< 1 2 3 4 5 ... 65
Архів