nik1000
13.10.2012 21:02:35
Ну я пока только забронировал квартиру, но на 3м эт)
udonis
13.10.2012 22:25:04
(Вибачте за якiсть картинки, нiч - спати хочеться, в пейнтi робив, але промовчати неможу)
Все, приїхали. Я втратив iнтерес до проекту. Про що можна далi говорити, якщо в незбудованому будинку першої черги вже такi розходження з презентацiєю комплекса. Торговий-розважальний центр, концерт-хол, паркiнг. Ну-ну. Я не здивуюсь якщо дозволять цi балкони склити, а всi вiкна будуть бiлого кольору. Про аркернi вiкна на останньому поверсi тепер i питати смiшно. "Елiтний" комплекс, нiчого не скажеш. Думав хочаб хтось шось толкове гарне будує,а не коробку з вiкном метр на пiвтора.
nik1000
14.10.2012 06:37:56
Ну к пункту 4 -там запланированы французские балконы( думаю-это интересно). А по балконам-на ген-плане они есть(если хорошо присмотреться). По застекленению я спрашивал-сказали стеклить нельзя(будут кованные бортики(хотя, как по мне, лучше стеклить).
А покупать квартиру или нет,, это сугубо Ваше дело(каждого), но думаю найти идеальный коплекс - нереально, какая б цена не была на него))
udonis
14.10.2012 07:52:58
Можливо я недобачаю, але де тут балкони передбаченi планом. Це звичайнi кованi решiтки метрової висоти, що передбаченi технiкою безпеки, щоб при вiдкритих панорамних вiкнах мала дитина не вивалилась назовнi. А на рахунок засклити, ще б i штраф прописали в договiр, а то в нас найдуться люди що захочуть засклити кованi балкони. Ну ви(узагальнено) що небачете що ви купляєте? чи вам при 70-ти квадратам вдохкiмнатної квартири, хочеться ще 2 метри замурованої територiї, але спаклюжити зовнiшнiй вигляд комплексу. I тут головне - кожен сам вирiшує купляти чи нi. Вклади мiсяць назад грошi в цей комплекс, сьогоднi б вночi я б тiльки взнав що концепцiя вiкон змiнена(це вирiшили без мене). Iдеального комплекса не iснує, це правда - але можна ж хочаб будувати те, що презентуєте перед продажею. Хто був в квартирах з панорамними вiкнами i налаштував себе що в тебе також буде така квартира - не дуже хоче бачити в себе в стiнi оцей новий варiант. I я здивований, що людина яка вклала грошi в одне а отримує iнше - так спокiйно реагує на суттєвi вiдхилення вiд плану.
Я людина яка ще не купила там квартири(але дуже на це розраховував) пiв ночi спати немiг, бо всетаки вбивають мою мрiю, панорама лiсу, прибудинкова територiя прямо з дивана пропадає. А тут - "найти идеальный коплекс - нереально"(ви часом не представник забудовника).
nik1000
14.10.2012 08:03:03
Посмотрите все этажи плана, там каждый балкон отображен и метраж определен
udonis
14.10.2012 08:10:52
Мене переконувати нетреба, я ж бачу те що я бачу - там балконiв не має. А де по плану передбаченi балкони - там вiкна з квартири панорамнi - з вiдкриттям двох дверей-вiкон, а не одними i вiкном до середини. На сайтi продаються квартири з врахуванням нових балконiв i типiв вiкон. Але це не вiдмiняє того що вони вiзуально не схожi з тими картинками якими заманюють покупцiв. Хай тодi покажуть як це має виглядати по новому.
udonis
15.10.2012 10:10:53
Менi слабо вiриться що французькi бортики якось кардинально помiняють ситуацiю в кращу сторону, якшо встановлять т-подiбнi системи Rehau з глухими вiкнами, i пластиковою сендвiч панеллю до пiдвiконника. Тодi дiйсно краще вже склити. Надiюсь хочаб в коричневих тонах все буде.
Irynka32
15.10.2012 14:38:17
Да... Насчет окон я тоже немного расстроилась еще раньше. Планировали взять квартиру на первом этаже. И даже не смотря на это меня все же привлекали панорамные окна. А когда увидела их на стройке наполовину заложенные, передумала и решила подождать, посмотреть, что будет дальше. Но вцелом, мне кажется, что все получится хорошо. "Новатор" вон какой класный и вполне сходится с первоначальной картинкой. :-) Поживем, подождем, увидим... что получится. :-) Не стоит расстраиваться раньше времени!
nik1000
16.10.2012 20:37:18
Заключил договор))
YarinaG
18.10.2012 10:38:03
nik1000, извините, может я конечно не права, но уж очень Ваши отзывы похожи на отзывы представителя застойщика.
А почему застройщик молчит и никак не комментирует ситуцаию с такой уже видимой разницей между заявляемым проектом и тем, что мы видим по факту? Почему два дома строятся не параллельно как было обещано?
Я являюсь инвестором, вложились еще летом. Сейчас очень расстроена cитуацией с окнами.