ЖК "Rich Town", Буча, ул. Шевченка

nik1000

nik1000

18.10.2012 16:08:47

Говорят, что одну бригаду уволили, потому что не успевали. Теперь работает другая бригада. Еще сказали, что бригада со второго дома скоро будет помогать на 1м.
И да, я не менеджер, а инвестор. По счету у меня 39 договор.

Цитувати

udonis

udonis

18.10.2012 16:20:18

39 договор - 150 квартир приблизно в перших 2-х будинках. Це означає, шо ще i третину не продали. А тут на форумi звучал,о шо осталось тiльки першi поверхи. Щось менеджери чудять.

Цитувати

nik1000

nik1000

18.10.2012 16:27:29

Ну по-поводу только 1х эт не знаю, но когда я узнавал, оставалось 5 или 7 квартир 2х комнатных по 68.8м, однако было еще несколько устных броней.

Цитувати

YarinaG

YarinaG

18.10.2012 16:52:58

У нас какой-то номер договора (не помню) между №10 и №20.

Цитувати

Irynka32

Irynka32

19.10.2012 09:22:56

udonis: Це я писала про першi поверхи, так як планувала купувати однокiмнатну квартиру. I два тижнi тому, коли менi показували план перших поверхiв будинкiв, то здається всi квартири були вiльнi (ну можливо мiсцями була i словесна бронь). На сьогоднiшнiй день не знаю. Але показували менi i iншi поверхи, то досить багато квартир вже було продано + словеснi бронi. Так що все нормально i нiчого там не чудять)))))) Думаю, якщо все зiбрати докупи, то квартир ще вистачить.

Проблема iнша. Була я у юристiв i менi порадили дуже гарно подумати (я ще розглядала варiант з Кварталом), бо є якiсь проблеми iз землею пiд забудови цих ЖК. Земля належить фiз. особi... + є спiрнi моменти в документах. Тому за крок до пiдписання договору я вирiшила вiдступити i подивитися, що буде далi. Краще купити можливо i дорожче квартиру нiж вляпатися в проблеми.

Цитувати

nik1000

nik1000

19.10.2012 18:12:21

У меня тоже были вопросы по-поводу земли, однако сказали юристы "главное, что компания юр лицо". Проверили так же акты на землю, вроде все ок. Единственное: на дома 2й очереди земля прописана в акте как для сельхоз чего-то там, а не под строительство дома. На фирме сказали, что акты уже переделывают.

Цитувати

udonis

udonis

19.10.2012 21:18:16

Комплекс будують вже довго, проет розроблявся ще довше. Чого такою важливою роботою, як змiна призначення землi, займаються так пiзно, i чи займаються взагалi. На Малиновського 72 також багато шо людям говорили. I це тiльки перша черга, а решта землi пiд комплекс також, думаю, не надто прозора на даний момент(бо першу чергу будували б на нормальних участках). Ситуацiя з землею, невiдповiднiсть фасадної частини, ситуацiя з новатором i його газифiкацiєю, - занадто багато мiнусiв як для одного комплексу. I це тiльки на форумi спiлкуються 5-6 людей, пильне око яких помiтили цi недолiки.

Цитувати

nik1000

nik1000

20.10.2012 07:39:20

Фундамент выстаивался 6 месяцев, поэтому и долго. А про минусы я говорил! Возьмите 1 млн $ и постройте себе дом сами, тогда не будет Вам "недолiкiв".

Цитувати

Irynka32

Irynka32

20.10.2012 08:51:08

А менi обидва юриста (один незалежно вiд другого), казали, що немає рiзницi юр. особа чи не юр. компанiя, це нiчого не мiняє. Ще до того як продавати квартири у компанiї має бути документ купiвлi-продажу землi або дозвiл Бучанської ради на будiвництво i т. д. Цього у них, я так розумiю, на сьогоднiшнiй день немає. Про що тут говорити, коли навiть пiд "Новатором" земля ще й досi залишається приватною. Одним словом, не знаю, ризик однозначно є. Так, вони будують, доводять до кiнця, здають, але... Саме головне це земля... I без неї усi цi договори не мають нiякого сенсу i судитися по ним буде дуже тяжко :-((((( Я не хочу когось тут вводити в оману. Загалом комплекси менi дуже подобаються, сама їх концепцiя класна, але все має бути законно i ми мусимо вимагати цiєї законностi.

Цитувати

nik1000

nik1000

22.10.2012 16:43:09

фотоотчет

Цитувати
<< 3 4 5 6 7 ... 65
Архів