Артист
15.11.2013 20:44:17
Думайте о хорошем... мысли материализуются...!!! Если все инвесторы всю ночь будут думать и надеяться, то крыша чудесным образом превратиться в то, чего все ждут!!!
Артист
15.11.2013 20:49:05
Кстати, по моему с сегодняшнего дня квадратный метр для новых инвесторов подорожал на 20 долларов, это мне менеджер сказала... так, что друзья Уже экономия)))!!!
ofilka
15.11.2013 20:53:47
Артист, не з сьогоднiшнього, а з 26.11
а чому вас це так обходить i звiдки стiльки зловтiхи - ви ж навiть не iнвестували? тому спiть спокiйно подалi вiд цього форуму)
Артист
15.11.2013 21:01:27
Ээ, нет друзья! Буду наблюдать до конца! И никакого злорадства у меня нет, я очень хочу купить жильё в Rich Town,жильё весьма достойное, но почему-то опасаюсь больше остальных и мне не очень нравится Ваш холодный подход.... на авось! Такое ощущение, что Вы вложили по 500 грн, а не по 50 000 баксов. Почему мне "новенькому" никто не сказал, что есть проблемы,или вы по принципу - "Мы купили и ты покупай?" Я тут выражаю свои опасения, мне предлагают сидеть в свое ракушке и не высовываться... Я желаю Вам по скорее разобраться во всем и спокойно заселится в свои квартиры! А моё желание достучатся до Вас не стоит путать со злорадством! Хочется спросить, были ли случаи, кто передумал покупать и забрал свои деньги??? И ещё на самом ли деле раскуплено более половины всех квартир? Есть ли достоверная ин-фа?
ofilka
15.11.2013 21:22:04
та спостерiгайте собi на здоров`я, але ж навiщо пiднiмати теми i кидати лiнки, якi всi вже давно обговорили? просто кожен новоприбулий поводить себе однаково i висловлює однi i тi самi страхи, якi ми, "старожили" вже давно обговорили i з`ясували для себе. чому не потрудитися i не прочитати всю гiлку I черги, а потiм II-ї, чому самостiйно не найняти юристiв etc i не прийняти рiшення особисто для себе? кожен iз нас це вже зробив. ви, до речi, ще не все вивалили, є ще лiнк на замовний сюжет ТВi http://tvi.ua/new/2013/06/17/yak_pracyuye_pid_kyyevom_zemelnyy_simeynyy_pidryad_mera_mistechka_bucha (якщо лiнк не вiдобразиться - вбийте в гугл "ТВi Буча" - перше посилання), є ще вiчне питання "а звiдки буде подаватися вода?", бо в Бучi поки немає свого водоканалу, вiн тiльки вiдокремлюється вiд Iрпiня з купою нюансiв. Зрештою, в нашiй державi, навiть при наявностi iдеальних документiв сьогоднi, не можна бути впевненим, що вони будуть такими i завтра, якщо "власть поменяется". тому кожен приймає своє особисте рiшення, зваживши всi за i проти. вам теж доведеться це зробити. але ми вас дуже просимо - не мутiть зайвий раз воду в ступi там, де вона i так мутна)
Артист
15.11.2013 21:33:30
Потрудитися и прочитати всю гiлку??? Навiщо тодi цей форум? Ви розмiрковуєте, як справжнiй хохол (пробачте): "Ми читали, ми дiзнавалися кровом i потом от i ви будь ласка попихтiть". Теперь я прочитал почти весь форум... Я думал на этом форуме получу информационную помощь, а мне тут пишут... надо надеяться на лучшее... успеем заселится пока власть поменяется! Да... наверно наши люди всегда будут такими! ВСЕ, я до Вас не ставлю нiяких запитаннь. На все добре.
Elvis
15.11.2013 21:43:57
что вас конкретно интересует? Какой вопрос?
Vasiliy_91-6
15.11.2013 21:48:14
ofilka!
Якщо Вам що-небудь вiдомо, як зараз в 1 черзi з водою?
В їхньому форумi писали що вода є, але якої якостi i чи вистачає напору невiдомо. Може хто знає напишiть.
Доречi на рахунок даху: в описi про квартал прописано, що дах - металочерепиця i в дод. угодi також це прописано. А з металочерепицею плоским його не зробиш, або вони мали змiнювати умови договорiв i повiдомляти про це офiцiйно. Кого-небудь повiдомили?
santwely
15.11.2013 22:18:13
Уважаемые инвесторы второй очереди ЖК "Рич Таун". Ввиду последних изменений по отношению к строящимся объектам поедлагаю провести собрание совместно с представителями застройщика и обсудить возникшую ситуацию с крышей. Потому как сидя на форуме и обсуждая - ничего не сделаем. А решать этот вопрос нужно сейчас. Попрошу к предложению отнестись серьезно, так как все мы вкладываем солидные деньги.
juicy
16.11.2013 08:10:36
Поддерживаю!