alanjis
16.12.2011 12:05:52
Станом на 17.12.2011 року – квартири досi не пiдключенi до водопостачання, також вiдсутнє опалення квартир у будинку.
На всi звернення iнвесторiв до керiвництва ДП «Дарниця 1» iз проханням надати iнформацiю вiдносно можливостi отримання ключiв i заселення в квартири, ми отримали вiдповiдь що, заселення, а також пiдключення до комунiкацiй можливе тiльки за умови укоадання 70% договрiв на обслуговування вiд загальної кiлькостi квартир у будинку. В Договорi Придбання майнових прав вiдсутнi будь-якi посилання на такi умови заселеня! Це також не прописано в жодному законi України!
Настання морозiв i вiдсутнiсть опалення в квартирах приведе до погiршення стану оздоблення квартир, якi фактично вже прийнятi iнвесторами.
У зв’язку з цим, просимо Вас надати iнформацiю або особисто проконтролювати виконання надання iнформацiї iнвесторам вiдносно плануємої дати та порядку передачi будинку №4 житлового масиву Позняки, 2 мкр. в м. Києвi по вул. Урлiвська 38 пiд заселення!
Також звертаємося до Вас, Михайло Миколаєвичу, iз проханням взяти пiд особистий контроль питання виконання АТХК «Київмiськбуд» обов’язку щодо здачi будинку пiд заселення в 2011 роцi та недопущення перенесення заселення нашого будинку на 2012 рiк.
Просимо надати вiдповiдь на це зверення не пiзнiше 5 робочiх днiв з дня отримання запиту, згiдно Закону України “Про доступ до публiчної iнформацiї” ст.20.
ПIБ iнвестора пiдпис адреса
Копiя цього звернення надiслана Головi Київської мiської державної адмiнiстрацiї
Попову О. П.,
а також Начальнику Дочiрнього пiдприємства "Дарниця-1"
(пiдроздiл "Житлосервiс-2")
Биховець Л. М.
Alexxxxxx
16.12.2011 12:10:32
я так и не понял. объявы о наличии форума расклеили? Катя? )по поводу писем - поддержую написания в КГС, ЖЕК, ДБК, так же копии в общественные организации, связанные со стройками или защите прав жильцов, управлению по защите потребителей, прокуратуре (на соблюдение законности выполнения договора). а так же копии с пояснением в СМИ - и чем больше тем лучше. Новый - по моему отлично! Собрание - оч рад что вы собираетесь, жаль не могу присутствовать - не местный. Мыслями с вами! Удачи и успехов. Кстати, что бы все поняли на сколько я хочу поскорее вселиться, похвастаюсь, что в ЖЭКе 1 договор мой ).
Aktiv
16.12.2011 12:19:08
завтра Голица в 12-00 будет у детского сада №550, григоренко 20Б
там люди борятся против незаконной стройки.
Читайте сайт:
http://www.poznyaki2.kiev.ua/home
vovka_7
16.12.2011 12:24:02
alanjis: Итак, я переписала, высылаю Вам на почту и дублирую на форуме.
Добавьте, пожалуйста,...
Лист отримав. Але на жаль також не маю пiд руками договору.
У кого є договiр майнових прав зараз? Скиньте, будь ласка.
alanjis
16.12.2011 12:27:56
п. 6.1. Запланированный срок ввода в эксплуатацию 2 квартал 2011 года.
Katia
16.12.2011 12:30:23
Alexxxxxx :
если форум читаете, то знаете что расклеила!
Andys
16.12.2011 12:35:05
alanjis: Призиденту холдингової компанiї «Київмiськбуд»
Пану Голиця М. М.
Iнiцiативна...
Исправьте плииз в начале: прийняти необхiднi мiри на термiн заходи....
sun19
16.12.2011 13:08:37
alanjis: Итак, я переписала, высылаю Вам на почту и дублирую на форуме.
Добавьте, пожалуйста,...
to alanjis,
Вы The Best ))). Предлагаю закрепить последнюю версию и ее подписывать. Больше предложений не принимать, лучшее враг хрошего.
По поводу даты ввода в эксплуатацию, у меня в Договоре этого п. нет ))) подписывал 5 декабря. Задача нашего звернення заставить КГС шевелиться быстрее, я оплатил все еще 5 числа, до сих пор не готовы документы, не драться же мне с менеджерами КГС.
По процедуре передачи в ЖЕК и КМДА как будем решать отправим почтой? В ЖЕК можно занести, в КМДА я думаю, проще письмом.
alanjis
16.12.2011 13:15:06
)) Спасибо )
Т. е. если больше нет замечаний по тексту, в 17-00 печатаю 3 письма и до встречи завтра в 12-00 возле 1-й секции!
Приходите все, кто сможет!
Sun19, скажите, вам удобно будет забрать подписанное письмо возле ресторана "Пивная дума" на Драгоманова 31-Б?
З. Ы. Что пишем в адресе и ФИО??
sun19
16.12.2011 13:22:15
to alanjis:
удобно, заберу, я еще надеюсь что я всетаки буду в субботу,
внизу предлагаю от руки написать фамилию и адрес проживания, и подпись.