Дарницкий р-н, Позняки-2, Урловская, 38 - стройплощадка 4 (Киевгорстрой)

sun19

sun19

16.12.2011 09:55:38

vovka_7: Шановний sun19! Я ж надiюся, що ви лист пiдготуєте i принесете його завтра на зустрiч....

Дорогие мои соседи, я не смогу быть на 12.00 в субботу, к сожалению. Я могу забрать письмо и завезти и зарегистрировать в КГС, (на копии поставить вх. номер)
to vovka_7
Закон который ВЫ упомянули, имеет онтношение к государственным структурам.
В принципе я не против. Есть пример письма, можно вставить но я не совсем пойму как на положения этого закона ссылаться. Уважаемый alanjis обещал подправить стилистику, но что-то молчит.

Цитувати

alanjis

alanjis

16.12.2011 10:01:29

to SUN19
Выложите, плиз, текст письма, я распечатаю и завтра мы его подпишем. Вопрос только: где оставить?

Цитувати

vovka_7

vovka_7

16.12.2011 10:09:59

sun19:
Дорогие мои соседи, я не смогу быть на 12.00 в субботу, к сожалению. Я могу...

А КМБ нiби то i є державною установою. Виложiть остаточний варiант листа, я допишу

Цитувати

sun19

sun19

16.12.2011 10:21:22

Глубоко уважаемые мои соседи, текст письма. Не могу почему-то приципить вородовский файл ))). Забрать письмо с подписями могу у соседей, кто проживает на Харьковском в субботу вечером или в воскресение.

Призиденту холдингової компанiї «Київмiськбуд»
Пану Голиця М. М.
Iнiцiативна група iнвестроiв житлового будинку №4
житлового масиву Позняки, 2 мкр. в м. Київ

Копiя: Головi Київської мiської державної адмiнiстрацiї
Попову О. П.
Копiя: Начальнику Дочiрнього пiдприємства "Дарниця-1"
(пiдроздiл "Житлосервiс-2")
Биховець Л. М.

15 грудня 2011 р. м. Київ

Шановний Михайло Миколайович.

Ми, iнiцiативна группа iнвесторiв житлового будинку №4 житлового масиву Позняки, 2 мкр. звертаємося до Вас з проханням дати роз’яснення по ситуацiї яка склалсь з заселенням будинку.
Доводимо до Вашого вiдома, що на 15 грудня 2011р. близбко 60 iнвесторiв житлового будинку № 4 заключили Договiр на обслуговування квартир з ДП «Дарниця 1». А також значна частина iнвесторiв вже пiдписали Акти прийому передачi майнових прав на придбаннi квартири. Пiдписання Актiв прийому - передачi, згiдно Договору Придбання майнових прав, можливе тiльки пiсля отримання Сертифiкату вiдповiдностi закiнченного будiвництвом об’єкта та отримання iнвестором повiдомлення про передачу будинку пiд заселення. Нi один iнвестор iз пiдписавших це зверенення, не отримав вiд АТХК «Київмiськбуд» повiдомлення про дату передачi будинку пiд заселення. Також посадовi особи АТХК «Київмiськбуд» не змогли надати копiю Сертифiкату вiдповiдностi.
Станом на 15.12.2011 року – квартири досi не пiдключенi до водопостачання, також вiдсутнє опалення квартир в будинку. На всi звернення iнвесторiв до керiвництва ДП «Дарниця 1» з проханням надати iнформацiю вiдносно можливостi отримання ключiв i заселення в квартири, ми отримали вiдповiдь що, заселення а також пiдключення до комунiкацiй можливе тiльки за умови заключення 70% договрiв на обслуговування вiд загальної кiлькостi квартир будинку. В Договорi Придбання майнових прав вiдсутнi будь якi посилання на такi умови заселеня. Настання морозiв i вiдсутнiсть опалення в квартирах приведе до погiршення стану оздоблення квартир якi фактично вже прийнятi iнвесторами.
В звязку з цим, просимо Вас надати iнформацiю вiдносно плануємої дати та порядок передачi будинку №4 житлового масиву Позняки, 2 мкр. в м. Київ пiд заселення.
Також звертаємося до Вас, Михайло Миколаєвичу, iз проханням взяти пiд особистий контроль питання виконання АТХК «Київмiськбуд» обов’язку щодо здачi будинку пiд заселення в 2011 роцi та недопущення перенесення заселення нашого будинку на 2012 рiк.

ПIБ iнвестора пiдпис адреса

Цитувати

alanjis

alanjis

16.12.2011 10:25:41

vovka_7:
А КМБ нiби то i є державною установою. Виложiть остаточний варiант листа, я...

Переписывайте. Распечатать сможете?

Цитувати

vovka_7

vovka_7

16.12.2011 10:50:17

Зможу. Ви обiцяли вiдредагувати текст. Скиньте менi його, будь ласка, на мейл.

Цитувати

labkapapka

labkapapka

16.12.2011 11:06:44

Всем добрый день. Звонил сегодня в ТЕХНАДЗОР ДБК 4, сказали что ЖЕК сообщил о подписании 78 договоров, а дальше сказка о том что нужно 70% или хотя бы 50% подписанных... При этом сказала что технических проблем нет, только запустить рубильник!!!
По поводу письма, нужно переписать на 78 договоров, а то и на 90 (за сегодняи субботу подпишут еще...) и ОБЯЗАТЕЛЬНО В СУББОТУ ПОДПИСАТЬ И В ПОНЕДЕЛЬНИК РАЗВЕЗТИ!!!

Цитувати

alanjis

alanjis

16.12.2011 11:20:03

vovka_7: Зможу. Ви обiцяли вiдредагувати текст. Скиньте менi його, будь ласка, на мейл.

в процессе. скоро сброшу

Цитувати

alanjis

alanjis

16.12.2011 12:03:41

Итак, я переписала, высылаю Вам на почту и дублирую на форуме.
Добавьте, пожалуйста, пункт из договора, где говорится о сдаче дома 30.09.2011 и про неустойку КГС, в случае задержки.
Пишем 3 письма: одно в КГС, второе Попову, третье в ЖЭК.
В начале меняем получателя, его же меняем по тексту. Внизу пишем копия направлена туда-то и туда-то.
Уф. Вроде все учла.

Цитувати

alanjis

alanjis

16.12.2011 12:04:59

Призиденту холдингової компанiї «Київмiськбуд»

Пану Голиця М. М.

Iнiцiативна група iнвестроiв житлового будинку №4
житлового масиву Позняки, 2 мкр. в м. Києвi, вул. Урлiвська, 38.

Шановний Михайло Миколайович!
Ми, iнiцiативна группа iнвесторiв житлового будинку №4 житлового масиву Позняки, 2 мкр. в м. Києвi, вул. Урлiвська, 38, звертаємося до Вас iз проханням дати роз’яснення та прийняти необхiднi мiри по ситуацiї яка склалсь iз заселенням будинку!
Доводимо до Вашого вiдома, що на 17 грудня 2011р. близько 70 iнвесторiв житлового будинку № 4 пiдписали Договiр на обслуговування квартир з ДП «Дарниця 1» (вул. Урлiвська, 36, кв.1). А також значна частина iнвесторiв вже пiдписали Акти прийому-передачi майнових прав на придбаннi квартири.
Пiдписання Актiв прийому – передачi майнових прав, згiдно Договору Придбання майнових прав, можливе тiльки пiсля отримання Сертифiкату вiдповiдностi закiнченного будiвництвом об’єкту та отримання iнвестором повiдомлення про передачу будинку пiд заселення.
Жоден з iнвесторiв, якi пiдписали це зверенення, не отримали вiд АТХК «Київмiськбуд» повiдомлення про дату передачi будинку пiд заселення.
Також посадовi особи АТХК «Київмiськбуд» не змогли надати копiю Сертифiкату вiдповiдностi.
(Допишите плиз, договора под рукой нет)
Згiдно Договору купiвлi-продажу майновiх прав.... пункт... строк здання будинку в експлуатацiю - 30.09.2011 року. (еще можно упомянуть про неустойку, в случае задержки)

Згiдно Постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13 квiтня 2011 р. N 461, а саме:
Питання прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв

"...11. Датою прийняття в експлуатацiю об`єкта є дата реєстрацiї
декларацiї або видачi сертифiката.

12. Експлуатацiя об`єктiв, не прийнятих в експлуатацiю,
забороняється.

13. Зареєстрована декларацiя або сертифiкат є пiдставою для
укладення договорiв про постачання на прийнятий в експлуатацiю
об`єкт необхiдних для його функцiонування ресурсiв - води, газу,
тепла, електроенергiї, включення даних про такий об`єкт до
державної статистичної звiтностi та оформлення права власностi на
нього.

Пiдключення об`єкта, прийнятого в експлуатацiю, до iнженерних
мереж здiйснюється вiдповiдно до Закону України "Про регулювання
мiстобудiвної дiяльностi" ( 3038-17 ) протягом десяти днiв з дня
вiдповiдного звернення замовника до осiб, якi є власниками
вiдповiдних елементiв iнженерної iнфраструктури або здiйснюють їх
експлуатацiю.

14. Замовник зобов`язаний протягом семи календарних днiв з
дня прийняття в експлуатацiю об`єкта:

подати копiю декларацiї або сертифiката мiсцевому органу
виконавчої влади або органу мiсцевого самоврядування за
мiсцезнаходженням об`єкта для подання такими органами iнформацiї
про прийнятий в експлуатацiю об`єкт до органу державної статистики
за формами, передбаченими звiтно-статистичною документацiєю;

поiнформувати державнi органи у сферi пожежної та техногенної
безпеки про введення в експлуатацiю об`єкта. "…

Просимо негайно пiд’єднати зданий будiнок до всiх мереж!

Цитувати
<< 415 416 417 418 419 ... 1149
Архів