Дарницкий р-н, Позняки-2, Урловская, 38 - стройплощадка 4 (Киевгорстрой)

Rain

Rain

25.03.2012 05:54:57

Все дома КГС (и не только) условно принимаются комиссией, благодаря пожару можно продавить на ускоренную наладку и комплектацию! В понедельник должен приехать инспектор, составит протокол на ЖЕКо инженера или директора, выпишет админ. штраф и все затихнет если бучу не поднимать...

Купите огнетушитель, стоит не дорого, тушит лучше воды, пользоваться не сложно, но уметь нужно!

И вообще Вы экстремалы, т.к. водой тушат после обесточивания....

Цитувати

Vasya

Vasya

25.03.2012 10:14:27

Rain, сказали А, говорите и Б: где купить огнетушитель, цена, тип, объем… Не все же форумчане имеют корочки по пожарной безопасности. :))

Я, например, купила огнетушитель ВВК-2 (ОУ-3) – углекислотный (для тушения горючих веществ, электроустановок, жидких и газообразных веществ) объемом 3 л. в «Пожтехнике» на Фрунзе, 152-а за 142,50 грн. Кстати, у них можно проконсультироваться по тел. 468-51-94 – Тамара Григорьевна или Валентина.

Цитувати

agibav57

agibav57

25.03.2012 13:52:45

Сьогоднi були в 4сек., точнiше бiля неї, будинок закритий, в охоронця навiть ключi забрав його начальник, в пiдїзди попасти не можливо. В 4 сек. нiхто не живе, хоча в iнвесторськiй доказують, що люди заселились. На наступну суботу плануєм переїжджати, якщо не пустять???Що робити, я в шоцi. Акт на заселення дає якесь право, чи це так,"фiлькiна грамота"?
Vasya, Ви як юрист, пiдскажiть щось. :(

Цитувати

Sed

Sed

25.03.2012 15:00:03

agibav57
а вам не говорили в инвесторской с какой стороны вход откроют в подъезд? центральный вход у вас вроде бы со стороны озера?

Цитувати

Vasya

Vasya

25.03.2012 15:16:27

Не хочу заранее никого расстраивать, но боюсь, что после пожара заселение в 4-5 секции может быть приостановлено.

Цитувати

agibav57

agibav57

25.03.2012 15:19:51

Sed, а Ви це шутите чи iздiваєтесь???Там закритi ВСI дверi, з усiх сторiн. А вхiд та сходи у нас з боку озера, це напевно всi знають.
Народ, що нiхто не планує найближчим часом заселятись?

Цитувати

agibav57

agibav57

25.03.2012 16:19:38

Вася, а що там з пожежею, куди звертались в жек, прокуратуру, може комiсiя якась буде, що, як, коли?

Цитувати

Vasya

Vasya

25.03.2012 18:00:36

agibav57, нажаль я не володiю достовiрною iнформацiєю, тому лише висуваю свої припущення, заснованi на власному досвiдi спiлкування з держпожеж. наглядом. Три пожежнi машини цiлком достатньо, нiкуди бiльше не треба звертатися. Лише одним адмiн. протоколом справа не закiнчиться. Ще буде (або вже є) акт про встановлення порушень, припис на усунення порушень та постанова про застосування запобiжного заходу. I для ЖЕКу може бути 3 варiанти вирiшення проблеми: усунення порушень у встановленi строки (чого фiзично зробити не можливо), заборона експлуатацiї об’єкта (абсолютно реально), домовленiсть о перенесенi строкiв усунення порушень (робиться не для всiх смертних). Як гадаєте ЖЕК пiде на аналогiчне порушення та буде заселяти 4-5 секцiї?

Цитувати

sun19

sun19

25.03.2012 18:49:21

soladzur: А почём у него стяжку сделать? Вы довольны результатом остались?

to soladzur, стяжку делал 50 грн. м. кв. цементно песчаная, под плитку с маяками. По поводу результат, трудно сказать, сверху положена плитка))). И я не уверен что мастер плиточник возьмеися за учтройство стяжки, но спросить всегда можно....

Цитувати

KaterynaY

KaterynaY

25.03.2012 20:07:11

Мастера по плитке: 70 грн. стяжка с гидроизоляцией, 100 грн. плитка стены, 70 грн. пол. Они у меня доделывают ванную, а потом будет балкон.

Цитувати
<< 772 773 774 775 776 ... 1149
Архів