yana_f
27.04.2012 19:59:07
soladzur: Насчёт подрезания стены под окном на лоджии. Очень сильно терзал этот вопрос. Хочется...
Никита, Вы где-то писали раскладку по своей электрике... не могу найти на форуме. Если можете, скиньте мне на мыло инфо сколько у вас точек получилось, меняли ли всю проводку от щитка и во сколько Вам все обошлось? Заранее признательна
skif
28.04.2012 06:25:14
ВОТ КОЗА ПИСЬМА НА МИНИСТЕРСТВО
пишете и отсылайте заказным с уведомлением
Мiнiстру Мiнiстерства регiонального розвитку, будiвництва та житлово-комунального господарства
Близнюку А. М.
Iнвестор ПАТ ХК „Київмiськбуд” будiвництва жит. буд.
м. р. Позняки 2 буд. 4 кв. XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
Шановний Анатолiй Михайлович,
Як менi стало вiдомо, Мiнiстерство регiонального розвитку, будiвництва та житлово-комунального господарства, проводило перевiрку ПАТ ХК „Київмiськбуд”. З моменту початку перевiрки i по сьогоднi ПАТ ХК „Київмiськбуд” не проводить мiну (в рамках пiдписаних договорiв мiни) Заставних (емiтентом яких вiн сам являється та викуп яких вже здiйснили iнвестора, виконав свої зобов’язання в повному обсязi) посилаючись на заборону з боку Вашого мiнiстерства. Я та iншi iнвестора зустрiчалися з вiце-президентом ПАТ ХК «Київмiськбуд» Солов’йовим Сергiєм Миколайовичем. Повних роз’яснень ситуацiї та подальших дiй вiн не надав, проте часто звучало слово «обман iнвесторiв» та не причетнiсть до цих дiй ХК «Київмiськбуд».
В зв’язку з ситуацiєю, що склалася прошу Вас надати роз’яснення з наступних питань:
1) Якими є результати перевiрки (надати коментар та бажано копiю паперу який засвiдчує результат перевiрки) ПАТ ХК «Київмiськбуд» в частинi виконання зобов’язань перед iнвесторами якi вже набули права вимоги за Заставними?
2) У разi заборони ПАТ ХК «Київмiськбуд» на мiну Заставних на майновi права (що передбачено чинними договорами мiж ПАТ ХК «Київмiськбуд» та iнвесторами), який вихiд бачить мiнiстерство з ситуацiї що склалася, яким чином будуть врахованi та вiдновленi права iнвесторiв?
3) Чи враховувалось в рамках перевiрки, що iнвестора мають чинi договори, яки були укладенi до серпня 2010 року (в перiод чинностi механiзму iнвестування за Заставними) та виконали свої зобов’язання перед ПАТ ХК «Київмiськбуд», отримали самi Заставнi та вiдповiдно право Вимоги за ними?
4) Чи враховувалось, що вiдповiдно до п.3.1. договорiв мiни (в бiльшостi вони iдентичнi), я, як Набувач, мав набути майнових прав на Об’єкт протягом трьох мiсяцiв з дати прийняття житлового будинку в експлуатацiю. Будинок, в який я безпосередньо iнвестував, був зданий в груднi 2011 року, таким чином ПАТ ХК «Київмiськбуд» мав виконати свої зобов’язання до 31.03.2012 року?
5) Яким чином корелюється з законом така обставина, що iнвестори отримували майновi права безпосередньо до перевiрки Вашого мiнiстерства, маючи такi самi договори мiни та Заставнi, в тих же самих об’єктах iнвестування як i тi якi зараз ПАТ ХК «Київмiськбуд» вiдмовляється мiняти спираючись на перевiрку та її результати?
6) Чи брався до уваги при перевiрцi той факт, що без житла можуть залишитись приблизно 300 сiмей якi iнвестували (вклали свої останнi кошти) у будiвництво та виконали свої зобов’язання перед ПАТ ХК «Київмiськбуд» i Заставнi яких на теперiшнiй час не погашенi?
Прошу Вас розглянути моє звернення та враховуючи важливiсть та термiновiсть ситуацiї, що склалася, надати вiдповiдь в 10-ти денний строк з моменту отримання звернення та надiслати вiдповiдь за адресою: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. До вiдповiдi прошу Вас також обов’язково надати копiю цiєї заяви з печаткою та номером реєстрацiї.
Термiновiсть розгляду питання обумовлена тим, що ситуацiя, залишається незрозумiлою для мене, як iнвестора, та може впливати на правочин вiдносин в рамках укладених договорiв з ПАТ ХК «Київмiськбуд».
З повагою,
XXXXXXXXXXX 28.04.2012 р.
labkapapka2
28.04.2012 08:26:23
Соседи, привет. Кто ставил антимоскитные сетки? Порекомендуйте установщиков, и если можео соринтируйте по цене. Также хочу спросить как быть с балконной дверью, туда тоже ставить сетку, наверно дороговато будет?!...
soladzur
28.04.2012 08:38:40
yana_f:
Никита, Вы где-то писали раскладку по своей электрике... не могу найти на форуме....
на домашнем форуме:
Форум » Общий раздел » Инженерныe системы нашего дома » Отзывы о работе электриков в нашем доме
vovka_7
28.04.2012 09:09:15
labkapapka2: Соседи, привет. Кто ставил антимоскитные сетки? Порекомендуйте установщиков, и если...
Менi ставили антимоскiтки разом iз балконом. 0977842622-Олег.
А на балконнi дверi сiтку можна поставити у разi вiдсутностi їх на самому балконi?
skif
28.04.2012 10:09:05
По ЗАСТАВНЫМ
Кстати для не особо сведующих, если кого то будут вызывать в определые органы и просить что то подписать, лучше отказывайтесь или очень внимательно читайте, что подписывайте. Снизу текста ставьте черту!
Главное чего не должно быть в тексте - "вызнати мене постраждалою особою" в любых вариациях этого термина. Как только вы такое подпишите можете забыть про требование предмета вашего договора!!!!!!!!!!!!!!!
skif
28.04.2012 12:39:55
По ЗАСТАВНЫМ также читайте регулярно форум
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=3&IDT=4824&cpg=275
там все намного более активно!
yana_f
28.04.2012 19:35:20
soladzur:
на домашнем форуме:
Форум » Общий раздел » Инженерныe системы нашего дома...
Спасибо!
Greeners
29.04.2012 07:56:07
Уважаемые соседи! Прошу поделиться информацией работают ли лифты в 4-й секции? Возможно есть какой-то график работы или же все глухо?
As1972
29.04.2012 20:18:08
Отдадим практически даром двери 2000x600 - 1 шт (глухие), 2000x800 - 2 шт (вставки стекло), короба, наличники (наследство от КГС).