Natunya
27.04.2012 04:51:10
подскажите, пожалуйста, к кому в КГС обращаться по поводу подписания акта приема-передачи квартиры? в вагончике по работе с инвесторами сказали, что они не знают. не понимаю, в чем тогда заключается их "работа", вопрос же элементарный...
Патрикеевна
27.04.2012 05:39:15
По поводу подиума, он же сокращает высоту всего балкона... мне бы не хотелось низкий потолок... если говорить по поводу высоких окон на балконе, то уж лучше сделать ступеньку непосредственно прямо перед окнами на всю длину балкона, что бы можно было подойти, наступить на ступеньку и выглянуть на улицу. А по поводу высокого порога на балконе, если его отрезать, кто из соседей про это узнает :))
millochka-11
27.04.2012 06:39:37
по поводу акта приемки-передачи обращайтесь к Виктории Васильевне 254-39-54
skif
27.04.2012 07:05:53
ВСЕМ У КОГО ЗАСТАВНАЯ НЕ ОБМЕНЯНАЯ НА ИМУЩЕСТВЕННIЕ ПРВА
БЕРЕМ И ПИГЕМ ПИСЬМО НА КУА, ПО КОЗЕ
Директору ТОВ «КУА
«Укрмiськбуд-фiнанс»
Кузьменко М. В.
iнвестора будiвництва жит. буд.
м. р. Позняки 2 буд. 4 кв. XXXX
XXXXXXXXX
Шановний Максим Володимирович,
Звертаюся до Вас з проханням роз’яснити менi офiцiйну позицiю ТОВ «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс» стосовно проблем якi виникли з мiною викупленої мною Заставної (дублiкат) №XXXXXX вiд XXXXXXXр. на майновi права в проiнвестованому мною об’єктi будiвництва за будiвельною адресою жит. буд. м. р. Позняки 2 буд. 4 кв. XXXXXX та викуп якої я здiйснював у вiдповiдностi з договором купiвлi-продажу заставної №XXXXXX вiд XXXXXX.
26.04.2012р. я з iншими iнвесторами зустрiчався з вiце-президентом АТ ХК «Київмiськбуд» Солов’йовим Сергiєм Миколайовичем. Повних пояснень ситуацiї вiн не надав, але стало зрозумiло, що проводилась перевiрка дiяльностi ХК «Київмiськбуд» та «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс», також вiн постiйно стверджував, що в ситуацiї яка склалася винна саме «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс» та часто звучало слово «обман iнвесторiв» та не причетнiсть до цих дiй ХК «Київмiськбуд».
Виходячи з ситуацiї, що склалася i може впливати на правочин наших вiдносин в рамках укладених договорiв, прощу Вас надати роз’яснення з наступних питань:
1) Проводилась лi перевiрка дiяльностi «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс»?
2) Ким проводилась перевiрка та причини проведення даної перевiрки, зазначенi в наданих вам документах (припис, ордер,...)?
3) Якi результати перевiрки, бажано як копiя наданих офiцiйних документiв завiренi печаткою Вашої установи?
4) Надати роз’яснення з приводу виконання чи не виконання, повноту виконання умов договору мiж «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс» та ХК «Київмiськбуд» в рамках якого ви набули право володiння Заставної, як «Перший власник заставної» викуп якої я здiйснив у «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс»?
5) Чи є у Вас рiшення судiв якi пiдтверджують чиннiсть договору з ХК «Київмiськбуд» в рамках якого ви набули право володiння Заставної, як «Перший власник заставної» викуп якої я здiйснив у «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс»?
6) В чому полягає суттєва вiдмiннiсть мiж Заставними якi ХК «Київмiськбуд» вже обмiняв на майновi права в нашому будинку в секцiях 1-3 та Заставною якою володiю Я, i за якою ХК «Київмiськбуд» вiдмовляється виконувати мiну?
7) Зазначити iншi обставини та Вашу офiцiйну позицiю з стосовно ситуацiї яка склалася навколо Заставної iмiтованої ХК «Київмiськбуд» та викупленої мною у «КУА «Укрмiськбуд-фiнанс», як у «Першого власника заставної»!
Прошу Вас розглянути моє звернення та враховуючи важливiсть та термiновiсть ситуацiї, що склалася, вiдповiдь надати в 10-ти денний строк з моменту отримання звернення та надiслати за адресою: XXXXXXXXXXXXXXX. До вiдповiдi прошу Вас також обов’язково надати копiю цiєї заяви з печаткою та номером реєстрацiї.
З повагою,
27.04.2012р. XXXXXXXXXX
hordi408
27.04.2012 07:30:07
Yaroslav2010:
hordi408, добрый день!
Мы с вами самые близкие соседи))
Мы из 407. Когда...
Я хоть сегодня б переехал, мне до конца мая квартиру нужно освободить. Но документы еще не готовы, у меня закладная, а КС что-то мутит и тянет. Вы уже документы оформили?
skif
27.04.2012 08:08:34
Что странно по нашему дому как мне известно 56 не погашеных (зависших) заставных. Я видел двух инвесторов живых и зборовых, еще один написал мне на почту. По ходу не у всех закончилась зимняя спячка!!!
labkapapka2
27.04.2012 08:24:34
Соседи, привет. Кто в курсе где можно не плохо пожарить шашлычек на майские в нашем районе?! Кроме парка Партизанской славы....
Boomer
27.04.2012 08:30:32
Якщо є мангал то можна на пляж бiля моста патона. Минулого року там було непогано, та й столики здавали в оренду по 20 грн. за стiл.
vladimir19
27.04.2012 09:12:53
Продам сантехнику из трешки: ванна, 2 умывальника, 3 смесителя - все 800 грн. Теел 0633156602. Ставили пластик окно на балкон за 3800, делали ребята из Броваров, все быстро и качественно. Тел. 0935215075 - Сергей.
hordi408
27.04.2012 09:19:02
skif: Что странно по нашему дому как мне известно 56 не погашеных (зависших) заставных....
Вы были вчера под КГС в 16-00?