Шахист
23.04.2012 19:58:49
Регулярно читаю форум, а пишу перший раз. Маю вiдношення до будiвельного процесу тому можу дати свою оцiнку. ``Столиця`` старається працювати i я думаю якщо можна буде виконувати ремонт у власних квартирах в груднi - лютому - буде чудово. Що стосується використання покрiвлi (обслуживаемые кровли) не всi розумiють всю складнiсть проблеми. А їх мiн. 3 - 1 - гарантiйнi зобов`язання будiвельникiв, 2 - добра воля мешканцiв 25 поверху, 3 - матерiальна частина обладунку (повiрте є куди вкладати у власнiй квартирi). Зараз по Києву проблеми з пiдключенням до мереж. I цей будинок не є виключенням. Хай щастить.
Magnoliya
23.04.2012 20:56:11
Шахист : якщо Ви маєте вiдношення до будiвельного процесу, не могли б Ви бiльш докладнiше розповiсти про те, що зараз коїться всерединi будинку?
А може ще у Вас є якась цiкава iнформацiя:)
На рахунок проблем з комунiкацiями дуже сумно:(
На рахунок покрiвлi з Вами згодна. Взагалi iдея безглузда як на мене.
Шахист
23.04.2012 21:33:39
Iдея використання покрiвлi дуже сумнiвна. Iнформацiї про стан справ в серединi будинку не маю. Хоча якщо цiкаво - можна отримати. Маючи досвiд можу сказати що при наявностi коштiв загально-будiвельнi роботи можна закiнчити до вересня ( це з запасом 1 - 2 тижнi). Але на жаль фiнансування не носить цiльового призначення (так званий перекид коштiв). Тому реальний термiн ``заходу`` мешканцiв буде в термiни про яки я вже писав. Покращити стан справ в цьому питаннi зможуть тiльки зацiкавленi особи, i це не обов`язково майбутнi мешканцi. Вiрте в краще i воно прийде.
Vitya
24.04.2012 10:34:11
Эта идея не просто сомнительная - она бессмысленна. 220 квартир в одном парадном и еще и движняк на крышу. Тут нет техэтажа. У жителей 25-го этажа будет постоянный грохот сверху. Я думаю что тот кто это придумал хочет САМ ЗАРАБОТАТЬ и его не колышет мнение соседей. Все равно не получится у вас заработать на этом, тем более разрешений не получите.
Rednaxela
24.04.2012 12:50:24
Обновили фото на странице проекта.
Curry
24.04.2012 14:22:19
Красавчег)))
Шахист
24.04.2012 20:26:58
Дякую Вiкторiя за прямоту визначень. Якщо бути вiдвертим - використання покрiвлi (загальне) - `` брєд``. Воно можливе при обмеженому доступi ( власникiв 25 поверхiв). А будинок дiйсно виходить чудовим. Всiм власникам квартир мої вiтання та побажання скорiшого отримання свiдоцтва про власнiсть.
Ника2
25.04.2012 06:51:03
Шахист, дуже дякуємо за щирi побажання! I справдi будинок виглядає гарнюнею. А ось вчора дивились передачу Савiка Шустера "Адреналiн", то враженi, скiльки ошуканих iнвесторiв в Українi. Якби ми знали ранiше про таку масовiсть цього явища, навряд чи наважились на iнвестування новобудови. Невiдомо, скiльки попереду митарств з пiдключенням до мiської мережi, оформленням документiв, ОСББ тощо. Так що тримаймося купки, шановнi!
pavel33
25.04.2012 07:29:01
С электричеством они уже порешали, хотя это самая легкая задача. Остался водоотвод и канализация. Информации, случаем, ни у кого нет?
Curry
25.04.2012 07:36:00
Шахист: Дякую Вiкторiя за прямоту визначень. Якщо бути вiдвертим - використання покрiвлi...
Позвольте узнать, в чем принципиальное отличие совместного использования лифтов и МОПов от использования крыши, если эту идею можно реализовать на законном основании, и ее поддержит большинство инвесторов? Я была на смотровых площадках высотных зданий во многих странах. Не помню, чтобы кто-то там бесчинствовал:).
Если жильцы будут возражать, или крыша такова, что не может быть использована, то вопрос снимется сам собой.
Относительно грохота и прочих потенциальных радостей совместного проживания замечу, что не в крыше дело. Есть жильцы, которые устанавливают колонки на подоконниках открытых окон и "веселят" соседей в любое время суток. Они же не доносят мусор до мусоропроводов, портят стены в подъездах и т. д. Вопрос в уровне общей культуры тех людей, которые в доме живут. Поэтому в одних подъездах чисто и стоят цветы, а в других - зловоние.
Откровенно надеюсь на первое.