Днепровский р-н, Старая Дарница, Хорольская, 1-А (Киевгорстрой)

Алексей_П

Алексей_П

16.05.2014 19:11:23

it_is_me, а какой у вас этаж?, на какую сторону окна выходят? У меня на 21м тоже есть небольшое мокрое пятно, в комнате без балкона (окно в сторону института химии). Есть подозрение, из-за не застеклённого балкона, т. к видно что на балконе была вода.

Цитувати

it_is_me

it_is_me

16.05.2014 20:08:15

Этаж 9, окна тоже на институт химии, пятно в комнате смежной с комнатой в которой балкон, если все из-за незастекленного балкона, то значит такая проблема у всех, и насколько я понимаю, застеклен должен быть не только мой балкон, но и балкон соседа сверху, чтоб у меня не затекало. Но вот поможет ли это или вся проблема в том, что плиты на стыках плохо загерметизированы...

Цитувати

Sampo2003

Sampo2003

17.05.2014 10:29:37

Не сомневался, что я не один! Только у меня было пятно на кухне от того, что не стояли на этаже сверху отливы! было вроде нормально всю зиму, хотя после дождя не был еще в квартире! предполагаю, что тоже ждет такое же!

Читайте на ветке, что я писал! меня отшили, сказавши, что это типа затекло с верхнего этажа, и что я мол ваще дурак и не понимаю ничего! я там кипишь наделал нормальной, но ничего не добился всё равно!
Вот почему не надо было спешить с подписанием актов приемки! а теперь им ничего не доказать! хотя дом на "гарантии" типа 3 года!

Ждать пока дом застеклят - это нереально! или нам стеклить не только свой балкон, но еще и балкон сверху?!

Цитувати

DefLeppard

DefLeppard

17.05.2014 13:52:20

По облагораживанию територии, думаю что там особо ничего не будет, благо бы нашлось место "Новым" жильцам, так как начнется дележка парковочных мест с уже там живущими, а из плюсом можно отметить, что район старый, инфраструктура уже есть, садики и поликлиники, школы, до цента Киева "недалеко", "удобная" развязка транспорта... Мечта, для тех кто работает дома ;)

Цитувати

Алексей_П

Алексей_П

28.05.2014 18:14:03

Выкладываю обращение, которое хочу послать Кличко В. В.
Жду коментарии и поправки.
"Звертаюся до Вас вiд свого iменi та мешканцiв будинку по вул. Хорольська 1-А з проханням розглянути даний лист стосовно призупинення незаконного будiвництва житлового будинку «Нова Хвиля-2» недобросовiсного забудовника, який поряд в 20 метрах вiд нашого будинку розпочав будiвництво 25 поверхового будинку на перетинi вулиць Сиваської та пров. Хорольського всупереч договiрних зобов’язань з Київською мiською радою. А саме на сайтi (http://nova2.com.ua/) у попередньому договорi куплi-продажу квартири зазначено «Об`єкт капiтального будiвництва - житловий будинок з нежитловими примiщеннями за адресою: м. Київ, перетин вул. Сиваської та пров. Хорольського у Днiпровському районi мiста Києва, кадастровий номер земельної дiлянки 8000000000:66:055:0020, право на спорудження якого виникло у Продавця на пiдставi договору № 01/11/2013-Ф3 вiд 01.11.2013 року, укладеного мiж ПП «IНАП» та ТОВ «Класика будiвництва»» Хочу зауважити, що центральний вiддiл продажу розмiщується на територiї будiвництва у вагончику. Нiяких офiсних примiщень тут не iснує, i звернутися до керiвництва компанiї буде не можливо, наприклад, пiсля зникнення вагончику. Правда, ТОВ «Класика будiвництва» зареєстрована по вул. Харкiвське шосе 19 у тому самому «МегаСiтi», який донинi не добудований.
Рiшення про землевiдведення в договорi з Київською мiською радою «Передати приватному пiдприємству "IНАП", за умови виконання п. 75.1 цього рiшення, у довгострокову оренду на 25 рокiв земельну дiлянку площею 0,41 га для будiвництва, експлуатацiї та обслуговування культурно-оздоровчого центру та офiсу на перетинi вул. Сиваської та пров. Хорольського у Днiпровському районi м. Києва за рахунок земель мiської забудови. »
Якщо звернутися на сайт кадастрової карти (http://www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta), то ми побачимо, що пiд номером 8000000000:66:055:0020 призначення землi зовсiм iнше:
«Промисловостi, комерцiйного використання i громадського призначення». Про житловi будинки а нi слова.

Цитувати

Алексей_П

Алексей_П

28.05.2014 18:16:08

Також, порушуються вимоги ст. 5 Закону України "Про основи мiстобудування" при здiйсненнi мiстобудiвної дiяльностi повиннi враховуватися законнi iнтереси та вимоги власникiв або користувачiв земельних дiлянок та будiвель, що оточують мiсце будiвництва.
Згiдно з п. 3.13 державних будiвельних норм ДБН 360-92** "Планування i забудова мiських i сiльських поселень" вiдстань мiж житловими будинками, житловими i громадськими, а також мiж виробничими будинками треба приймати на основi розрахункiв iнсоляцiї та освiтленостi вiдповiдно до встановлених норм та протипожежних вимог.
Мiж довгими сторонами житлових будинкiв заввишки 2-3 поверхи треба приймати вiдстанi (побутовi розриви) не менше 15 м, заввишки 4 поверхи i бiльше - 20 м, мiж довгими сторонами i торцями з вiкнами iз житлових кiмнат цих будинкiв - не менше 15 м.
У випадку розмiщення 9-16-поверхових будинкiв сумiжно з кварталами садибної забудови, що зберiгається, слiд керуватися примiткою 1 до зазначеного пункту, вiдповiдно до якої вiдстань мiж садибним будинком i довгими сторонами багатоповерхового будинку приймається не меншою за висоту будинку, що зводиться.
Згiдно з примiткою 2 пункту 3.13 ДБН 360-92** "Планування i забудова мiських i сiльських поселень" при рiзних вимогах (протипожежних, санiтарно-гiгiєнiчних та iн.) до мiнiмально допустимих вiдстаней мiж будинками i спорудами при проектуваннi треба приймати величини, якi є найбiльшими з них.
Таким чином, є всi пiдстави вважати, що будiвництво ведеться незаконно, законодавчих норм не дотримуються, об`єкт може бути не добудованим, потенцiйнi iнвестори вкладаючи грошi не розумiють куди лiзуть, якщо будинок добудують, то вони нiколи не отримають свiдоцтва про право власностi, необхiдних комунальних облаштувань (водопостачання, робота лiфтiв, електроенергiя та iнше), прикладом того є будинки по вул. Лохвицькiй (ЖК «Стародарницький»), Харкiвському шосе 19 (Мега-Сiтi) та багато iнших по мiсту, якi належать до групи компанiй «УКОГРУП» очолюваний паном Войцеховським.

Цитувати

homka

homka

28.05.2014 19:28:19

Соседи, я думаю все видели как эта Нова хвыля 2 возит свои стройматериалы по нашей дороге и уже ее уничтожили. Куда смотрит Горшков? Хотя он сам наверное дал разрешение им и кто будет чинить наш асфальт. Страшно ехать. С этим Горшковым надо провести беседу, он должен объяснить на каких основаниях они ездят там. Так у себя они елки высадили и асфальт выложили дабы потенциальным инвесторам глаза замылить а мы должны будем выложить круглую сумму чтобы отремонтировать дорогу!

Цитувати

matematik

matematik

29.05.2014 10:11:08

Добрый день, хочу заметить что у Кличко могут и ничего и не ответить (и
в общем то не обязаны). Но есть некоторые соображения:

1. Новая Хвиля ведет строительство в выходные и праздничные дни - что запрещено постановлением КМ. Следовательно не лишним будет вызвать наряд милиции по мобильному телефону (тогда сообщение поступит на городской пульт). Составить протокол на главного инженера строительства. В случае нескольких повторных нарушений ходатайствовать о возбуждении уголовного дела причем против конкретных лиц (которые будут упомянуты при составлении протокола)

2. Направить запрос о проведении расследования законности застройки в прокуратуру Днепровского района (ОБЯЗАНЫ предоставить ответ в течении 10 дней со дня подачи заявления). Потом с документами в суд.

3. Нужно проконсультироваться с адвокатом насчет процедурных моментов, так как заявление и в суд и прокуратуру нужно оформить надлежащим образом. Это иногда не просто.

Думаю над первым пунктом мы могли бы поработать уже на этих выходных-) На следующей неделе постараюсь обсудить эту ситуацию с адвокатом.

P.S. Машины в лучше парковать на платной охраняемой стоянке - аналогичный конфликт между Мураками на Русановке и жильцами дома привел к тому что несколько машин активистов были сожжены неизвестными. Мураками делало в доме незаконную перепланировку.

Цитувати

galinaromashka

galinaromashka

05.06.2014 08:08:35

Шановнi сусiди! У кого виникли проблеми з кондицiонером? нам не дозволяють ставити його на фасад будинку, мовляв, це порушує теплоiзоляцiю, пропонують ставити на балконi. Сьогоднi був кондицiонерщик, сказав, що на балконi не передбачено для цього "сливов"... Для тих людей, хто уже поставив кондицiонери: пан Горшков сказав, що найме альпiнiста, i всi зовнiшнi блоки будуть зiрванi. Домовитись з паном Горшковим просто нереально - "броньований". Пропоную писати колективний лист на iм"я директора ДП "Дарниця". В кого якi пропозицiї?

Цитувати

Khorolska1A

Khorolska1A

05.06.2014 08:58:08

Толщина слоя минваты/пенопласта прибл. - 14 см. Существующие варианты крепления внешнего блока/трассы будут требовать СУЩЕСТВЕННОГО нарушения целостности внешнего теплоизолирующего слоя, что приведет к попаданию туда влаги от осадков. Осень, заморозки - и полетит кусками внешний слой зимовать на землю. Добавьте к этому, что закрепленные на стенах блоки будут монотонно капать на ту же штукатуренную минвату и оставлять на ней красивые разводы.
Информация к размышлению

Цитувати
<< 88 89 90 91 92 ... 97
Архів