Высотки от "УкрАзиаБуд" на Троещине

B52

B52

26.12.2007 18:25:03

Всем привет.
на митинге будем составлять собственноручно список, в котором будут указаны номера договоров и паспорные данные-серия номер кем и когда выдан.
принесите пож=ста данные с собой

Цитувати

Огурцов

Огурцов

26.12.2007 18:46:22

B52 :
26.12.07 / 20:25 Всем привет.
на митинге будем составлять

Скільки можна складати списки? Уже давно реєстр складений і погоджений з ВВ, Алесом і т. д., Там були і паспортні дані і договора. А в Шальман взагалі повна інфа.

Цитувати

Waiting

Waiting

27.12.2007 07:44:00

Лига: Решение о проведении митинга обсуждалось на общем собрании АЧИИС, которое состоялось...

Очень интересная статья, советую всем прочитать. Давно пора посадить кое кого из руководства внутрених войск. Например по заму по тылу(разворовыванию) давно тюрьма плачет

Цитувати

AGRO

AGRO

28.12.2007 06:03:15

Здравствуйте.
Как и где можна получить номер квартиры. Я вчера хотел спросить но надо было срочно уйти по работе от Адм. Президента.
Или номер можна получить если есть решения Третейского суда, ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА.
Спасиба.

Цитувати

ТаняШа

ТаняШа

29.12.2007 09:23:27

Дозвольте привітати всіх з наступаючим Новим роком. Що хотілося б побажати всім нам? Звичайно, що новосілля в Новому році. Та якою б оптимісткою я не була, все ж є реальність – мабуть що новосілля будемо святкувати вже у 2009. Та хай би там як, але впевнена, що 2008 рік буде зламним у нашій проблемі. Однозначно з весни на об’єкті будуть активні роботи. Так. я в це вірю. І впевнено скажу, ми все зробимо для того щоб допомогти і замовнику нашому дорогому, і забудовнику перестати амбіційно думати, а починати працювати в напрямку відновлення будівельних робіт.
Згідна, мої слова звучать дещо по-чиновницьки, але така вже наша проблема – тільки чиновницькими методами її можна вирішити.
Хочу побажати нам, щоб нас нарешті почули, щоб нашу проблему зрозуміли і почали робити все можливе, щоб такого не повторилося.
Поважаймо один одного, адже тепер можна впевнено сказати, ми сильні коли разом. Підтримуймо один одного. А щирі слова правди давайте вчитися все ж таки говорити у вічі. Людина має більше поваги, коли вміє свою думку сказати прямо, а не ховатися і викрикувати із-за кутка.
Зі святом вас і вашу родину.
Тримаймося. У нас все буде добре. Головне в це вірити.
Т. Шальман.

Цитувати

AGRO

AGRO

30.12.2007 04:36:57

Здравствуйте.
Как и где можна получить номер квартиры. Я вчера хотел спросить но надо было срочно уйти по работе от Адм. Президента.
Или номер можна получить если есть решения Третейского суда, ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА.
Спасиба.

Цитувати

sens

sens

31.12.2007 18:47:03

Шановні сусіди!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

З Новим Роком!

З найкращими побажаннями з Королівства Швеції, Денис Андрущак.

Цитувати

andrew05

andrew05

08.01.2008 14:45:31

На нашей долбанной стройке, сезонная зимняя заморозка. С новым Годом!

Цитувати

Virgo

Virgo

08.01.2008 15:32:04

Есть информация, что на месте нашей стройки в 80-е годы располагалось кладбище, которое чутким решением гор. администрации частично было перенесено, а что перенести не успели, просто засыпали слоями земли. Все во имя расчистки территории для застройки района.

Может кто-то подтвердить или опровергнуть эту инфу ?
Уж очень занимательный получается казус...

Цитувати

serzh

serzh

09.01.2008 13:25:55

Могу сказать одно, нефиг замарачивать этим себе голову.
Таня! Инна! когда снова пойдем к кабмину? Давайте не будем им давать время забывать про нас.

Цитувати
<< 409 410 411 412 413 ... 429
Архів