Осокорки-9а, ул. Мишуги, 2 (Житло-інвест)

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:11:14

Тріщини в стінах

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:14:27

Туалет біля дверей

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:16:46

Подвір’я нашого будинку сплановано небезпечно: дитячий майданчик не захищений огорожею і немає вільного пересування по майданчику, звертались з цим питанням неодноразово до ЖЕКу та будівельників, ніхто недоліки планування виправляти не хоче, пропонують вирішити це питання за наші кошти.

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:19:30

Безпечний двір
Діти та мешканці наражаються на небезпеку наїзду автомобіля, в подвір’ї не зроблено жодного «лежачого поліцейського», або іншого засобу безпеки. Дуже небезпечний виїзд та заїзд в подвір’я

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:21:51

Два спуски з подвір’я, викладені слизькою плиткою, що є дуже небезпечно у зимовий час, це питання обіцяли вирішити заміною плитки, а вирішили, наклеївши неякісну захисну смужку.

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:24:46

Кут дома

Цитувати

Olexsandr

Olexsandr

21.05.2009 19:31:39

Огорожа Клумби:)
ми живемо в цьому домі менше ніж рік, дуже хочемо від К П Житло- Сервіс, щоб він працював і надавав якісні послуги, а не тільки присилав квітанції, і все що зламано було замінено, що не дороблене або не правильно сплановано перероблено, ми не хочемо мати небезпечне подвір’я для нас і наших дітей! Забудовник і ЖЕК не хочуть вирішувати гарантійні обов’язки та надавати якісні послуги. ЖЕК зписує на борги мешканців, але ми вважаємо, що за такі недоліки і неутримання в порядку будинку, люди будуть змушені відмовитись від послуг ЖЕКу, ще декілька місяців і наш дім "Сонце на Позняках" стане " БОМЖ- ХАОС на ПОЗНЯКАХ".

Цитувати

manafort

manafort

22.05.2009 06:53:48

вы еще Олександр не сфотографировали пожарные лестницы и лифты!!

и присвоенную незаконно стоянку-на территории нашего дома!
(этот факт меня больше всего раздрожает- чудак неплохо устроился за наш счет,
дав взятку Жеку!!)

-одним словом- я против Жека-однозначно и бесповоротно!

-да, кстате-у нас в5-й секции опять водо-насос поламался!сантезник говорит, что уже писал неоднократно Главному инженеру-толку мало!

Цитувати

hot999

hot999

23.05.2009 17:14:06

Вчера ходила в Жек подавать документы на прописку.
Сотрудники отказались меня прописывать пока не оплачу задолженность за консьержа.
Сегодня ходина к начальнику паспортного стола, изложила свою проблему.
И сказали: что они не имеют ни какого права отказывать в прописке, даже есть закон по этому поводу. И какой бы долг не весел за комун. услуги. Если Жек откажет то можно смело пойти в прокуратуру и написать заявления.
Ещё попросили передать начальнику ЖЕка, чтоб она пришла в паспортный стол чтоб напомнить законы!

Цитувати

Galya

Galya

23.05.2009 17:35:35

Ув. соседи!
Если кто-нибудь из вас получил СМС-сообщение о том, что собрание переносится, не верьте. Собрание состоится 24 мая в воскресенье в 12-00. в помещении школы № 323 Мишуги 5. Пожалуйста не забудьте документы.

Цитувати
<< 111 112 113 114 115 ... 202
Архів