leisure
21.01.2008 10:46:20
Рядом с моим нынешним местом проживания КГС только-только сдал дом, аналогичный нашему.
Так вот на 22м и 21 этаже из наружной обшивки уже выпало несколько плиток. Если так будет продолжаться дальше и такое же качество и у обшивки нашего дома, то лучше квартиру продавать сразу, не въезжая.
под плитками находится минеральный уплотнитель - если натянет воду, то плесень и влага на наружной стене обеспечена
LastRussian
21.01.2008 10:47:16
в субботу был, вторая секция уже доросла до 14, а 1-я до 18, краны работают, процесс идет.
mirej
21.01.2008 10:49:04
Власники квартир у третій секції, поділіться інформацією - вам ключі від квартир вже дали? можна вже потроху ремонт робити чи ще не впускають всередину? Ми в суботу заходили у вашу секцію. Десь до 10-го поверху квартири закриті, а вище можна було зайти і роздивитися ремонт. Досить пистойно все виглядає. У нашій секції ще тільки голий бетон:( Але все одно приємно було переступити поріг власної квартири:)
Мене цікавить ще таке питання: чи пробував хтось домовлятися з прорабом про якісь індивідуальні зміни? Ми, наприклад, хочемо відмовитись від перегородки між туалетом і ванною, щоб зробити спільну велику ванну кімнату, тоді там і душовий бокс, і велика кутова ванна поміститься, ще й купа місця залишиться. Якщо хтось має такий досвід, розкажіть, пліз!
sly
21.01.2008 10:49:45
На позняках подобных домов есть много, и не важно кто заказщик КГС или ещё кто, строит их все ДБК 3. Так вот на них я вроде бы нигде не видел что бы плитка отлетала, будем надеяться, что нам повезёт с качеством дома.
sly
21.01.2008 10:53:12
то mirej : нет ключи ещё никто не выдавал. Ещё даже с Аркады не звонили, не вызывали ничего подписывать, на счёт ремонта и стен ничего подсказать не могу
mirej
21.01.2008 11:03:52
To sly: Ні, таблички ще нема, тільки та, що висить на сайті про робочу комісію, з адресою Григоренка, 16. Але в під`їзді вже включили опалення, так тепло! особливо після нашої секції - хоч відігрілись:) У третій секції, звичайно, крутіші квартири - і більші, і планування краще, ніж у другій. А двушка у вас взагалі суперова - два балкони! Але коли ми свою купували, а вашій секції двушок вже не було:(
У вас в під`їзді вже стоять ліфти, лежить плитка на підлозі і на стінах, стоїть скло у дверях в коридорі. Чисто і акуратно. В самих квартирах теж гарно, мені сподобалося. В принципі, можна навіть зразу вселятись, а за ремонт братись через рік-два. Тим більше, що, кажуть, відразу ремонт робити не варто - дім у перший рік дає усадку, тому може перекосити двері, відвалитися плитка. А загалом враження дуже позитивні і оптимістичні:)
mirej
21.01.2008 11:11:09
To пума: у нашій двушці шахта є і в кухні, і в туалеті, ви, мабуть недодивились. Вони ідентичні за розміром, приблизно 0,5 х 1 м. І нічого з цим вже не зробиш:( Втішило, що у великій кімнаті досить велике вікно. Панорама з вікон теж непогана, принаймні вікна найближчого будинку досить далеко, ніхто в квартиру заглядати не буде:)
Stalkergs
21.01.2008 11:50:51
Я покупал через КГС по такой-же цене. Роскажите, кто-что будет делать в квартире: стяжка, шчекатурка стен. Если вы обратили внимание этого ничего нет. Обои поклеены прямо на бетонные панели (максимум немного положили гипса), линолеум лежит прямо на половой плите (стяжки нет). Написано линолеум на шумопоглощающей основе, на самом деле он как бумага (выбрасывать нада сразу).
Кто в курсе, когда можна запускать на ремонт своих людей??? Сейчас можна делать работы, но силами местных (какое будет качество не известно).
kapitorka
21.01.2008 12:23:45
Люди, кто из третьей секции ! Когда у Вас по документам приемка и сдача дома?
Stalkergs
21.01.2008 12:26:37
Я из 3-й. Чесно скажу что не знаю))). Нада звонить узнавать.