Троещина-10, ул. Данкевича, 10 (Киевгорстрой)

AD_2008

AD_2008

13.04.2011 07:03:56

Трохи офтопу.
Не можу купити в Києвi дешевий дозиметр - все розiбрали. А хтось з iнвесторiв ходив по нашому будинку з дозиметром? Який рiвень?

Цитувати

Сосед

Сосед

13.04.2011 09:40:54

Японский синдром?

Цитувати

SInnka

SInnka

14.04.2011 08:41:58

Во вторник подписала договор с ЖУ. Сказали, что этот дог. 60.

Цитувати

Шефф

Шефф

16.04.2011 08:50:41

Капец...

Сказали что воду пускать, отопление проверять водой и включать лифты будут только когда 80% подпишут договора с жеком. И кстати, может кто-то знает каким образом подписание договоров влияет на проверку отопления водой???

Отдельный респект тем 4-м шустрым кто уже успел остеклить балконы))

Цитувати

AD_2008

AD_2008

16.04.2011 10:12:50

Ви будете смiятися, але коли б менi була дуже потрiбна в квартирi вода, то я подав би на ЖЕК до суду... Не морди ж їм iти бити.

Проте, перед цим треба прочитати договiр - може вони законно "стають в позу". В нас же ще нема свiдоцтв...

Цитувати

Шефф

Шефф

16.04.2011 11:15:16

Шановний АД_2008, суть не в цьому, мене цiкавить їх логiка.
Чи вони зараз перевiрять опалення водою, чи потiм, як це повязано з пiдписанням договорiв?
Така поведiнка жеку нiяким чином не впливає на тих хто ще не пiдписав договiр, а лише гальмує процес для тих хто вже уклав з ними угоду.

Цитувати

AD_2008

AD_2008

16.04.2011 13:23:06

Їх логiка проста - брехати в своїх iнтересах. Якщо Ви помiтили, вся країна бреше - всi брешуть один одному.
Все це, звичайно, йде з самого зверху - вiд полiтика, який обiцяє i не виконує... i закiнчується вузами, якi видають дипломи без знань (в тому числi й хiрургам :)) та жеками якi не виконують договiр.

Цю брехню розiрвати можемо тiльки ми самостiйно, реальними дiями - подача в суд, створеня свого ЖЕКу...
Ми живемо в епоху брехнi - нiкому не можна довiряти.

Цитувати

xDimkax

xDimkax

16.04.2011 18:35:46

AD_2008, при всем уважении к вам, но ваши высказывания доводят до смеха, вы со всеми хотите судится, у вас денег хватит все оплатить или вы надеятесь на наше честное правосудие? Все это закончится тем, что прийдется продать квартиру, чтоб рассчитаться с юристами!
Ваша цитата: "Якщо Ви помiтили, вся країна бреше - всi брешуть один одному." В этом я с вами полностью согласен, и тут же вопрос, чего вы хотите добиться от суда в такой стране??? Вы верите в выиграш? С учетом того, что у этих компаний целые юридические отделы и работа и схемы отработаны годами и прикрыты политиками! Если не ошибаюсь, вы подняли вопрос о суде еще осенью, за полгода у вас хоть 1 положительный результат есть??? Не думаю! Ничего вы не добьетесь в нашей корумпированной стране!!
А вот от этой вашей фразы я вообще катался по полу: "Цю брехню розiрвати можемо тiльки ми самостiйно, реальними дiями - подача в суд, створеня свого ЖЕКу..." Створення своего ЖЕКа!!!! Завязывайте с наркотиками!!! Без обид, я просто шучу. Извините, но створення своего ЖЕКа это уже слишком! Снимите розовые очки, вы живете в Украине!
А если по существу, я сегодня был в нашем ЖЕКе, уже 63 человека и сегодня еще один должен был подъехать. Но самое интересное, что необходимое колличество людей для подключения дома постоянно растет, вначале нужно было 50 человек, потом 70, сегодня мне сказали, что уже 80.. Короче подключат, когда оформимся полностью.

Цитувати

AD_2008

AD_2008

16.04.2011 20:00:50

Про свої судовi перипетiї розкажу пiзнiше - коли все вирiшиться.
Навiть коли програю, менi не буде соромно - зробив все, що мiг. Не здався. Попутно, пiдучив Цивiльний на процесуальний кодекси. В життi згодиться. За навчання заплатив 200 грн судових витрат - не багато.

А свiй ЖЕК (чи там ОСББ) - ви хДiмка, ще самi своїми руками будете створювати. Вiд казенного ЖЕКку нiчого не добєтесь.
А я квартиру, мабуть, продаватиму...

Цитувати

AD_2008

AD_2008

16.04.2011 20:14:01

До речi про ЖЕК. В будинку 120 квартир, кожна в середньому платить 100 дол за мiсяць. Разом виходить 12 тис дол за мiсяць, 140 тис дол (1 млн грн) за рiк.
Непоганий бiзнес. Навiть якщо красти тiльки 10%. Думаю, ЖЕК краде бiльше. Подумайте про це.

Скорiше за все ОСББ по цьому будинку буде створене злими жителями взимку, коли жек-контора буде качати по 100 тис грн на мiсяць i не буде забезпечуати прибирання, роботу лiфту, гарячу воду, тепло i таке iнше.
Чому не створити до зими? Якщо контора збрехала 1 раз (про 50% договорiв для пiдключення), то брехатиме завжди.

Цитувати
<< 130 131 132 133 134 ... 161
Архів