linda12
17.04.2011 17:35:16
AD2008. Я с другого форума, Мишуги 12. У нас та же ситуация с "лишними метрами" правда Свидетельства наши лежат уже несколько месяцев в КГС, более того когда мы подписали все( и Акт приемки тоже) через 3 месяца нам сказали что есть лишние метры и не дадут Свидетельства пока не заплатим.
Вы конкретно уже судитесь? Иск подали ? Хотелось обменяться мнением, у меня готовы документы, но боюсь процес очень затянется. Словом очнь хотелось бы пообщаться с человеком, который на шаг впереди. Мой тел.542-50-86 если сможете позвоните, буду признательна.
AD_2008
17.04.2011 18:49:01
Добре, розказую.
По справi - подав два запити до КМБ з запитаннями «Чи правда вони офiцiйно вимагають доплату в обмiн на свiдоцтво?» та «Чому фактична кiлькiсть метрiв вiдрiзняється вiд проектної?».
По першому запиту – КМБ офiцiйно пiдтвердив свою шантажистcьку позицiю. З цiєю бумагою можна буде подавати в суд на розторгнення договору про доплату та повернення сплаченої суми. Адже бумага пiдтверджує, що договiр про доплату нами укладається недобровiльно – а це порушення закону.
По другому запиту вiдповiдi ще немає. Вона потрiбна для пiдкрiплення позицiї в судi про зобовязання КМБ видати свiдоцтво безкоштовно.
Подав в суд Печерського району (за мiсцем вiдповiдача) про зобовязання КМБ видати свiдоцтво. Суд вiдмовився розглядати справу – вiдписався, що треба подавати за мiсцем знаходження нерухомостi. Тепер подав до суду Деснянського району.
Паралельно торгуюсь з КМБ, пропонуючи заплатити за «лiвi» метри тiльки частину суми. Чекаю вiдповiдi.
Коротше, як кажуть, «прогибаться» нудно. Прикольно боротись за своє.
инвестр7
17.04.2011 19:06:59
Не знаю как у кого, у нас точно точно уже скоро нервы не выдержат. Кто хочет узнать, когда подключит жек дом позвоните. Светлана Ивановна 510-77-96 гл инженер жек(и вам скажут, что вообще неизвестно когда заработает дом). Они обязанны были уже передать нам дом -50% и не о каких 80% не может быть и речи. Письмо будем писать Попову, или будем хавать дальше?
инвестр7
17.04.2011 20:06:56
Написали письмо Попову. Завтра оставим его у ключницы в папочке. Просьба подъехать и подписать, хотябы 15 подписей и они запустят механизм. Завезем в горсовет в четверг. Подтягивайтесь хоть на подписи.
Сосед
17.04.2011 20:20:08
Постараюсь завтра утром перед работой заехать подписать.
Ну, а вообще, М. С. уже четко сказала, что дом наш сдадут (читайте - все подожимают, подключат и т. п.) не раньше осени. Видимо есть на то у нее основания...
Шефф
17.04.2011 20:20:22
Инвестр7, спасибо.
Я "за" поставить автограф, только буду признателен за инфу, как работает ключница?
На буднях не совсем удобно подъезжать "домой")
А по поводу "осени" ... Может и с жека потребовать каких либо письменных обяснений по поводу задержки? (они беременны??))))
инвестр7
17.04.2011 20:24:45
Вот текст письма:
Головi Київської мiської державної адмiнiстрацiї
Попову О. П.
Щодо вiдсутностi ГВП,
холодної води,
непiдключення лiфтiв
у будинку за адресою: Данькевича, 10
Шановний Олександре Павловичу!
У будинку за адресою: Данькевича, 10, вiдсутнє холодне водопостачання у всьому будинку. Лiфти не працюють. Будинок був введений в експлуатацiю Київмiськбудом у груднi 2010 року i вiдданий пiд заселення у сiчнi 2011. ЖЕУ «Лiвобережне» уклало договори з мешканцями будинку щодо надання комунальних послуг (понад 60 договорiв у березнi 2011) проте лiфти i холодну воду не пiдключили, внаслiдок чого сiм’ї, бiльшiсть з яких, сiм’ї з дiтьми, вимушенi жити в найманих квартирах, неможливо почати ремонт. До цього часу в будинку вiдсутня холодна вода.
Звернення до ЖЕУ Лiвобережне результатiв не дали, не кажуть дати пiдключення лiфтiв та холодной води.
Вiдсутнiсть холодной води, та пiдключення лiфтiв робiтники ЖЕУ пояснюють, недостатнiстю кiлькостi договорiв с ЖЕУ, постiйно збiльшуя вiдсоток. Виникає питання якщо СМУ-3 передав дом Жеку, чому його не передають жильцам?
Звертаємось до Вас з проханням сприяти у вирiшеннi питання вiдсутностi холодного водопостачання та проблеми з пiдключенням лiфтiв у будинку за адресою: Данькевича, 10.
Пiдписи iнвесторiв, що пiдтримали звернення додаються.
З повагою,
Iнвестори будинку по вул. Данькевича, 10
инвестр7
18.04.2011 07:20:45
Письмо Попову лежит в доме, там где ключи в папочке. Собираем подписи до четверга и отвозим. Интересная информация есть по дому, 20 квартир принадлежит стр. орган., договоров нет, еще 20 квартир сидят и ждут пока без них подключат дом, и 63 подписанных договоро, а еще 20 не знают, что можно подписать дог. без свидетельства. И сколько, Вы думаете, нам ждать???
AD_2008
18.04.2011 07:29:18
Я особисто думаю, що без наявностi у нас свiдоцтв ЖЕК має повне право не надавати послуги. Так само, як i iнвестори до отримання свiдоцтвв не зобовязанi платити за послуги ЖЕКу
ЖЕК укладає договори зараз, щоб мати їх на момент, коли видають свiдоцтва про власнiсть.
инвестр7
18.04.2011 07:32:58
В соседних домах люди уже живут в своих квартирах без свидетельств.