Элиза
06.05.2011 09:41:56
18.3.5. У залежностi вiд виду об`єктiв, мiсця виконання робiт до листа на адресу Головного управлiння зв`язку, iнформатизацiї та захисту iнформацiї додаються основнi матерiали дозвiльної та проектної документацiї:
На прокладання, реконструкцiю та ремонт телекомутацiйних мереж:
- план зовнiшнiх iнженерних мереж зареєстрований в Управлiннi iнженерного обладнання та пiдготовки територiй Головкиївархiтектури;
- розпорядження виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) про дозвiл на виконання робiт на проїзнiй частинi вулиць (при необхiдностi);
- графiк виконання робiт;
- чинний договiр про сплату пайової участi у створеннi соцiальної та iнженерно-транспортної iнфраструктури м. Києва, виданий Головним управлiнням економiки та iнвестицiй виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї).
На встановлення телекомутацiйного обладнання рухомого (мобiльного) зв`язку:
- документ на право власностi або оренди земельної дiлянки чи примiщення на якiй/якому розмiщується базова станцiя;
- висновок санiтарно-епiдемiологiчної експертизи щодо розмiщення радiотехнiчного об`єкта;
- висновок на проект будiвництва;
- графiк виконання робiт;
- чинний договiр про сплату пайової участi у створеннi соцiальної та iнженерно-транспортної iнфраструктури м. Києва, виданий Головним управлiнням економiки та iнвестицiй виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї).
18.3.6. Для усунення пошкодження технiчних засобiв телекомунiкацiй, телекомунiкацiйних мереж, пов`язаних з виконання земляних i монтажних робiт, дозвiл (ордер) на тимчасове порушення благоустрою видається пiсля надання оператором телекомунiкацiй акта про визначення її технiчного стану протягом 14 робочих днiв з дати пiдписання.
18.4. Органiзацiя отримання вихiдних даних на створення технiчних засобiв телекомунiкацiй та телекомунiкацiйних мереж у м. Києвi.
18.4.1 Надання вихiдних даних (архiтектурно-планувального завдання та технiчних умов) оператору/провайдеру телекомунiкацiй забезпечується у вiдповiдностi до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20.12.99 N 2328 "Про Порядок надання архiтектурно-планувального завдання та технiчних умов щодо iнженерного забезпечення об`єкта архiтектури i визначення розмiру плати за їх видачу" Головним управлiнням мiстобудування, архiтектури та дизайну мiського середовища в термiни та у порядку, визначеному Правилами забудови м. Києва.
Элиза
06.05.2011 11:14:21
Уважаемые соседи! Иннициативная группа Нашего Дома составила письмо (текст прилагается). Просьба всех неравнодушных подойти в первый подьезд к консьержке и подписать. Когда подпишем, я отправлю по почте адресату.
Текст письма будет роздан по всем подьездам.
Текс письма:
Головi нацiональної ради України з питань
телебачення i радiомовлення
Манжосову Володимиру Анатолiйовичу
м. Київ - 01601, вул. Прорiзна, 2
Мешканцi будинку по пр-ту П. Григоренка, 14
Шановний Володимиру Анатолiйовичу!
До Вас з проханням звертаються власники квартир будинку, що знаходиться за адресою пр-т П. Григоренка, 14. Будинок вiддано пiд заселення 14 сiчня 2011 року i до цього часу (травень 2011 р.) мешканцi будинку не мають можливостi пiдключити i використовувати кабельне телебачення.
Будинок було прийнято в експлуатацiю ЖЕУ без пiдключення телебачення. На всi прохання розiбратися в ситуацiї начальник ЖЕУ «Лiвобережне» ДП Екос, який обслуговує будинок, вже кiлька мiсяцiв дає лише обiцянки, але нiяких дiй на користь мешканцiв не вiдбувається.
Приватнi компанiї, якi обслуговують мiкрорайон, не можуть пiдключити будинок, оскiльки компанiя «Дата груп» (м. Київ, вул. Дмитрiвська, 46, тел. 585-00-00), встановила колодязi i пропонує свої умови спiвпрацi iншим приватним компанiям, якi є економiчно не вигiдними i тому, наш будинок вiдмовляються пiдключати та обслуговувати. Для прикладу, багато мешканцiв нашого будинку має бажання пiдключити телебачення компанiї «Iнформацiйнi технологiї» (тел. 586-44-11), оскiльки нас влаштовує вартiсть та якiсть послуг. Але з вищезазначених причин ми не маємо можливостi робити вибiр на користь тiєї чи iншої компанiї взагалi.
Сподiваємося, що наше колективне звернення не залишиться без уваги i проблема, що виникла буде вирiшена.
З Повагою, мешканцi будинку по пр-ту Григоренка, 14.
№ п/п Номер квартири ПIБ Пiдпис
1
2
3
4
5
6
7
alym
06.05.2011 12:25:23
Такое письмо надо направить в Антимонопольный к-т. Эти ребята с Дата Групп не слезут...
Элиза
06.05.2011 14:05:37
Я уже туда звонила, бесполезно!!!!!!!!!!!!Они ничего не могут сделать!
Pasha1
06.05.2011 15:05:04
Элиза: Уважаемые соседи! Иннициативная группа Нашего Дома составила письмо (текст прилагается)....
IPTV можно смотреть не только по монитору. При наличии роутера приобретается IPTV-приставка (80-150 уе), которая подключается к роутеру и преобразует сигнал с витой пары на ТВ-кабель. При этом комп не обязательно включать. Это я знаю приблизительно. У себя еще не делал. Когда куплю приставку, приглашу продвинутого спеца для наладки системы. Можете погуглить на эту тему. Может если кто-то знает об этом больше - пишите.
Pasha1
06.05.2011 15:18:09
Кроме того, даже обычный ТВ можно подключит к компьютеру и смотреть IPTV на экране ТВ, но переключать каналы мышкой компа. для этого провода от ДВД с ТВ подключаем через переходник в S-разъем на компе (от желтого штекера). Красный и белый штекеры через объединяющий переходник подключаем в разъем для колонок компа. Дальше - мой компютер, Слева рабочий стол - правой кнопкой мышки свойства, параметры дисплея. Выделяем второй монитор, наж. ОК. При этом наладка соотношений размеров дисплея, затем определить мониторы. Короче попробуйте и получится. Можно на экране ТВ смотреть даже фильмы онлайн с сайтов.
Конечно, думаю, нормальный ТВ провайдер лучше
Желаю всем удачи.
Не паркуйтесь на тротуарах возле дома
Элиза
06.05.2011 15:58:09
Паша! Ты что против кабельного??????????
Анюта1701Анютина
06.05.2011 16:57:21
Вы, Элиза, молодчина) Мы подпишем)
waleedol
06.05.2011 21:56:58
Привет всем!!! Хотел узнать, знает ли кто, почему у нас такие высокие тарифы и цены? У меня за 73м3 - 600гр!!!
Запломбировали Вы уже свои счетчики, т. к. я ещё нет. К кому обратиться, и как это сделать?
Заранее спасибо!!
Элиза
07.05.2011 04:53:31
Pasha1: Кроме того, даже обычный ТВ можно подключит к компьютеру и смотреть IPTV на экране...
Я звонила в Фринет, они сказали, что у них маленькое разрешение по телевидению и его можно смотреть только по компьютеру. На большом экране будет всё в квадратиках. И вообще - это очень большие затраты. Я вчера обзвонила очень много инстанций. И все очень были удивлены, что у нас столько времени нет телевидения. Это противозаконно. Я перед этим выложила на форуме Решение Киеврады. Прочтите.
Я очень прошу всех, кто может - позвоните хотя бы по одному разу каждый на 15-51 и на горячую линию кабинета Министров :0800-507-309. Там они спрашивают фамилию, адрес и подробно всё записывают. Потом вам дают номер вашего обращения. От одного моего обращения не сдвинется эта глыба. А после нескольких десятков звонков, я думаю, что-то будет делаться.