Днепровский р-н, Березняки, ул. Юрия Шумского, 5 (Киевгорстрой)

Alexpharma

Alexpharma

09.07.2010 19:16:41

пессимистка: какой этаж заливают? кто был на строительстве недавно?

На 19-30 працювали 2 крани. 3тя секція - вирили котлован, 2га - перекрили паркінг, починають перший поверх. 1а- закінчують четвертий поверх. Окрім того взяли 12 мулярів (каменщиков), вони почали класти кладку на 1-й секції.
Гарних вихідних!

Цитувати

yossik

yossik

10.07.2010 13:30:06

2djadjy
Житлоинвест и Трастбуд - связанные конторы (чтобы не сказать одно и то же, просто формально - отдельные юрлица), отсюда и путаницы что Трастбуд перепродает квартиры ЖИ или наоборот. В свое время ЖИ купил Трастбуд вместе с участком, когда начался кризис денег на строительство не хватило. Договорились с КГС о строительстве на участке Житлоинвеста (Трастбуд), КГС взамен предоставляет часть квартир. Договора между КГС и Трастбуд видел, в приложении четко указано где чья квартира.
Я купил у Трастбуд. Покупать или нет там - решать Вам. Риск есть всегда, даже если брать у КГС.

Цитувати

SVD

SVD

11.07.2010 13:44:45

Сьогодні був на будівництві і маю свіжу інформацію. Темпи виконання робіт дещо знизились. На 1 секції працюють на 4 поверсі. На 1 поверсі почали цегляну кладку стін. 2 секція - почали спорудження 1 поверху. На 3 секції ніякі роботи ще не починали включаючи і котлован. Спілкувався зі знайомим будівельником - є затримка виплати заробітної плати, тому особливого трудового ентузіазму у робітників немає.

Цитувати

frere

frere

12.07.2010 05:04:19

Информация на 14 час.06 мин. 11.07.2010 (воскресенье)- стройка продолжается. в первой свечке заливают пятый этаж. Фото прилагаю.

Цитувати

Alexpharma

Alexpharma

12.07.2010 20:05:45

Викладаю фото станом на 19год 12.07.2010.

Цитувати

Alexpharma

Alexpharma

12.07.2010 20:14:13

котлован, "роботи по якому, ще не починали" на місці 3-ї секції, яку "ще не проектували" :-)

Цитувати

Alexpharma

Alexpharma

12.07.2010 20:28:57

Цегла на місці 3-ї секції.
Сьогодні зустрів на будмайданчику головного проектуальника. Він здійснює авторський нагляд за ходом виконання робіт. Повідомив, що палі на 3-й секції почнуть забивати, коли виженуть першу секцію до 12 поверха, а другу-до рівня 5,6 поверхів.

Цитувати

Alexpharma

Alexpharma

12.07.2010 20:33:45

Вид першої секції з двору будинку.

Цитувати

SVD

SVD

13.07.2010 07:17:08

Alexpharma: котлован, "роботи по якому, ще не починали" на місці 3-ї секції, яку "ще не проектували"...

Шановний Alexpharma! Не хочу щоб Ви сприймали моє повідомлення як заперечення Вашої інформації чи як образу. Я лише описую те що бачу і знаю. Те що Ви називаєте котлованом під 3 секцією існує вже не менше 3 місяців і виконуе роль майданчика для розвантажування та ін. Прошу Вас при цитуванні мого повідомлення притримуватись точності. Я писав, що ще немає ОСТАТОЧНОГО ПРОЕКТУ 3 секції. Не секрет, що проект будинку надала компанія Трастбуд. Вони і займаються фінальною версією проекту 3 секції та його узгодженням. На середину травня такого узгодження ще не було. Я так само як і Ви відверто бажаю щоб цей будинок побудували і здали як можна швидше, але від мого бажання це мало залежить...

Цитувати

пессимистка

пессимистка

13.07.2010 09:06:09

Alexpharma:
На 19-30 працювали 2 крани. 3тя секція - вирили котлован, 2га - перекрили паркінг,...

большое спасибо за "вести с полей" и за фотографии

Цитувати
<< 9 10 11 12 13 ... 557
Архів