Новая Власть: Слова и Дела...

kharch

kharch

14.01.2012 07:54:58

Анджей: А я вам хочу сказать что мы все влипли, лично я готовлюсь к БП (большой пипец).
Вот...

Анжей, я не бачив твоїх звичайних звiтiв про вилазки на лижах.
А тiльки про торгiвлю якимись акцiями на якiйся українськiй бiржi.
Може то i є причина?
Роберт Кiосакi ще кiлька рокiв тому сказав що фондовий ринок помер. Його накачували пенсiйними грошима бейбi-бумерiв(ББ) а зараз вже грошi ББ потрiбнi щоб лiкуватися та готуватися до смертi. Правило "iндекс росте кожного року мiнiмум 10%" вже не дiє. Папiрцi горять.
А те, що зараз економiка видихає - нормально. Не весь же час вдихати.
Багато людей втратять багато грошей, якийся звично-комфортний спосiб життя з лижами, подорожами, новими машинами через рiк-два. Але це не втрата Життя. Це лише природний дороговказ жити по iншому, шукати iнший сенс.

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

14.01.2012 08:00:43

Анджей: А я вам хочу сказать что мы все влипли, лично я готовлюсь к БП (большой пипец).
Вот...

Анджей, а ты какую его разновидность в виду имеешь?Если финансовую, то это полбеды. А вот то, что нынешний кризис из стадии финансовой плавно переходит в следующую стадию, а именно военно- политическую уже страшно. Тут Харч изгалялся по поводу Ливии и Каддафи в свое время, а ведь это - Египет, Тунис, Ливия, сейчас вот Сирия и Иран - звенья одной цепи. Т. н. дуга управляемого хаоса, которую готовят общечеловеки. По сути все кризисы перепроизводства, подобные нынешнему заканчивались мировыми войнами. Это единственный рецепт выхода из кризиса, имеющийся в наличии. Вот что страшно на самом деле.
Ну а учитывая, что в свое время предатели оставили Украину без ядерного оружия, последствия для нас могут быть весьма печальными

Цитувати

kharch

kharch

14.01.2012 08:01:29

Бакс-Мани: Харч, я не специалист по пенсиям в России, да и меня они не интересуют. Там, слышал,...
Бакс, дуже дякую за вказiвки.
Так, я знаю що маю багато недолiкiв.
Звичайно я буду брати участь у виборах так, як робив це в 2004 роцi коли їздив спостерiгачем у Донецьк. Люблю це велике мiсто скiльки воно нам дає великих людей а "стране - угля". Будемо старатися, щоб дiюча влада не напускала пилу в очi, щоб результати виборiв вiдповiдали протоколам. Будемо визнавати пiсля цього вибори. А бунт - штука суб`єктивна. Наприклад коли щiльний обiд закусити мандаринами будеш мати бунт. В шлунку. Головне щоб все можна було оперативно вирiшити.

Всiм вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

14.01.2012 20:35:28

Харч "... як робив це в 2004 роцi коли їздив спостерiгачем у Донецьк..."
Неужели от ПР? Я в восхищении!(с)

Цитувати

kharch

kharch

15.01.2012 02:47:28

Нi, третiй тур, спостерiгачi вони типу за всiх, Бакс, за демократiю.
Дали посвiдчення журналiста.
Задача: щоб все було справедливо i по правилам.
Менi сподобалося у Донецьку, так що iз задоволенням туди поїду 8 рокiв потому.

Цитувати

kharch

kharch

15.01.2012 07:19:21

Гарне, оптимiстичне iнтерв"ю Пинзеника
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2012/01/14/265765

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

15.01.2012 08:44:16

kharch: Нi, третiй тур, спостерiгачi вони типу за всiх, Бакс, за демократiю.
Дали посвiдчення...

Да уж третий тур выборов, голосование до победного конца. Помню в посольстве на избирательном участке толпы съехавшихся неизвестно откуда заробiтчан, без паспортов, без регистрации в посольстве, без вида на жительство. Дiвчата на вулицi спiвають голосно народнi пiснi, а хлопцi у примiщиннi теж голосно запугивают избирательную комиссию...

Харч "... Дали посвiдчення журналiста..."
С правом переходить дорогу на красный свет и заплывать за буйки?

Цитувати

kharch

kharch

15.01.2012 11:59:04

Бакс, звичайно цiкаво було бачити це i from other point of view, цебто з твого боку.
Нi, холодно i морозно. Автобуси приїхали чотири ранку. Досить холодно. Нiхто не зустрiчає. Ну ти сам знаєш - в штабах однi оранжевi прєдателi поганяють iншими. Самi активнi почали дзвонити по якимось оранжевим начальникам типу що за х-ня, чого ми сюди приїхали? Ми ж повиннi їхати на виборчi дiльницi контролювати виборчий процес, а стоїмо на якихось задворках в цих автобусах. Беремо таксi, їдемо в якийся центральний штаб, завалений оранжевими шарфиками, приставляємо до скронi начальнику дуло пiстолета i вимагаємо, щоб вiн органiзував доставку київських активiстiв по виборчим дiльницям. Ну пiд пiстолетом починають потихеньку розвозити.
Приймали на блакитно-голубих януковичських дiльницях досить дружньо i гостинно. Навiть пропонували перекусити в обiд, хоча термос i якась їжа в мене була зiбрана. Потiм йшла куча народу. Мене здивувало що мiсцевi органiзували пiдвоз пенсiонерiв на автобусах, на дiльницях давали малечi цукерки, люди приходили на вибори як на свято - красиво вдягненi, хмари красивих дiвчат. Люди, коли дiзнавалися хто ми такi, пiдходили i питали чи дiйсно майдан - це добровiльно а не проплачено i таке iнше. Короче мали кiлька таких бесiд наближених по стану як нiби вже наливали по третiй. Але хмiль був не вiд алкоголю, а вiд свiдомостi того, що робиш правильну справу. Пiсля того, як запакували бюлетнi в мiшки i пiдписали протоколи нас запросили до столу i потiм, коли дiзналися, що я в лвi години ночi хочу добиратися до оранжевого штабу своїм ходом, себто пiшки, бо оранжевi прєдателi не забирали активiстiв по дiльницям, подивилися на мене як на дурнуватого, повчальним тоном сказали, що по донецьку в двi години ночi пiшки не ходять. Мене та iнших оранжевих активiстiв начальник бiло-блакитної дiльницi розпорядився довезти на Волзi закрiпленiй за дiлянкою. В оранжевому штабi чув якiсь бахвальськi iсторiї, що десь там завдяки вдалiй роботi юристiв вдалося вiдмiнити результати на кiльох дiлянках. Менi це було неприємно. Я був вдяний мiсту за гостиннiсть, я бачив, що вони всi дiйсно голосують за Януковича. Моя задача була тiльки щоб в протоколах була зафiксована реальна явка (щось бiля 70%) а не 106%.
Я її виконав i вважав би несправедливим i пiдлим робити якiсь штуки, якi би вiдмiняли навiть неправильне з моєї точки зору волевиявлення.
Нiякого мародерства чи вєнського вальсу переможцiв на костях чи дружинах переможених, Бакс.

Всiм вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

15.01.2012 22:40:16

Наконец-то! Перспектива для Украины вступления в Евросоюз
http://ukrday.com.ua/politika/novosti.php?id=1768
Баррозу: "Украине идти до Евросоюза еще лет 30"

Харч, когда твои дiточки станут бабусями та дiдусями, какой-то очередной португальский козопас сочтет их наконец достойными...

Цитувати

Анджей

Анджей

16.01.2012 20:57:46

Государственная налоговая служба Украины (ГНСУ) намерена отслеживать деятельность 16 крупнейших финансово-промышленных групп (ФПГ) страны, объединяющих 4,654 тыс. предприятий, сообщает деловой журнал «Бизнес».

По его данным, в начале текущего года ГНСУ разослала своим региональным органам письмо №479/7/20-4317 «О представлении информации относительно ФПГ", которым предписывается отслеживать схемы минимизации налогов; факты бестоварных операций; факты отмывания доходов, полученных преступным путем; схемы прохождения средств через рисковые предприятия; сомнительные финансовые операции, в т. ч. на рынке ценных бумаг.

Как отмечает "Бизнес», к приказу ГНСУ прилагается реестр ФПГ и входящих в них компаний. В списке фигурируют: «Приват» (1089 компаний), «СКМ» (809 компаний), «Укрпроминвест» (348 компаний), «ИСД» (342 компаний), «Финансы и Кредит» (314 компаний), агрохолдинг «Авангард» (307 компаний), «Интерпайп» (242 компании), «Континиум» (224 компании), «Энегетический стандарт» (196 компаний), Group DF (172 компании), УИГ (136 компаний), «Донецксталь (Энерго)» (114 компаний), «Смарт Групп» (105 компаний), ТАС (70 компаний), «Укрподшипник» (63 компании), «ЛУКОЙЛ» (28 компаний).

«По версии ГНСУ, из 16 ФПГ шесть не имеют среди участников нерезидентов. То есть, по логике приказа №206, они являются ФПГ национального значения (в том числе Group DF (!), ИСД (!))», — отмечает издание.

Ни фига не пойму разве Груп ДФ не имеет нерезов, или ИСД

Цитувати
<< 499 500 501 502 503 ... 548
Архів