kharch
14.07.2006 05:05:00
По великому рахунку а воно комусь треба - те, що сказав?
Цікавість до всього цього визвана лише тим, що у розквіті карєри такий великий футболіст вирішив підти. Оце набагато більш цікаве питання.
Адже він дарував своєю грою море насолоди щирим шанувальникам футболу.
Дякуючи його грі більшість, або просто дуже багато людей вболівало за Францію. Після видалення Зідана - абсолютна більшість.
Як оптиміст, я сподіваюсь, що Зідана все ж в черговий раз вмовлять залишитися і ми будемо насолоджуватися його чудовою грою ще не один рік.
Всім вдачі!
KonsL
14.07.2006 12:05:00
kharch :
"... я сподіваюсь, що Зідана все ж в черговий раз вмовлять залишитися і ми будемо насолоджуватися його чудовою грою ще не один рік..."
---------------------------------------------------------------
Согласен почти безусловно, но... есть один маленький нюанс тсз "шкурного" характера: в одной отборочной группе к ЧЕ-2008 со сборной Украины будут играть и Италия, и Франция, и ещё Шотландия... (при таком раскладе прочие грузины-литовцы-фареры почти не в счёт:)). И всё-таки хочется (аппетит приходит...:)), чтобы хотя бы теоретические шансы на итоговую поездку наших в Швейцарию-Австрию были повыше.
Посему предпочитаю: "умерла - так умерла" (с), а его (Зидана) великолепной игрой можно и в записи понаслаждаться :))
kharch
14.07.2006 16:49:00
Konsl, я, звичайно, оптиміст.
Але мій оптимізм грунтується на тому цікавому спостереженні, що більшість казок мають щасливий кінець.
Двічі бомба в одну яму не падає.
Те, що ми висадили діючого чемніона європи та третього призеру чемпіонату світу - була бомба.
Двох фіналістів чемпіонату світу висадити буде куди важче.
З Італійцями ми грати не вміємо, з другого місця виходити теж.
Так що я песимістично налаштований щодо відбірних ігр.
Природа повинна відпочити на збірній Україні ;) в наступних відбіркових іграх.
І так, дякуючи жеребкуванню маємо міні-фінал Європи та ще й з приїздом в Київ.
Життя - чудова штука!
KonsL
14.07.2006 20:34:00
2_kharch
Нет, я тоже далёк от поросячего оптимизма, но хоть помечтать то можно?;-)
Кстати, если я правильно понял вот это: "... не вміємо, з другого місця виходити теж..." - спешу несколько обнадёжить. На ЧЕ со вторых мест в отборочных группах выходят также, как и с первых, т. е. напрямую, безо всяких стыковых матчей.
В общем нечего "ждать милостей от природы. Взять их у неё - наша задача" (с) ;-))