Viki
23.08.2006 12:23:00
У цей день я іноді дуже ностальгічно згадую СРСР...
Чи отримали ми цю незалежність? Що означає ця незалежність для кожного з нас? Чи може бути поганий громадянин своєї держави хорошою людиною взагалі? Які наші досягнення? Скільки ще Майданів буде?
З кожним роком все більше питань...
Але одне я знаю напевно - я громадянин цієї держави, я поважаю її закони, я люблю її природу - степи, лани, гори, а коли я повертаюся на Батьківщину з інших країн, я затаївши подих слухаю українську мову, яка лунає з радіоприймачів у потягах, або у літаках... Вас вітає Київ - столиця України, з поверненням на Батьківщину... вітають мене, коли я вертаюся додому...
Ні - це вже не Радянський Союз - це Україна...
Зі святом, всього найкращого!
Любіть Україну, як сонце, любіть,
Як вітер, і трави, і води,
В годину щасливу і в радості мить,
Любіть у годину негоди!...
Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов`їну.
Для нас вона в світлі єдина, одна
В просторів солодкому чарі...
Вона у зірках і у вербах вона,
І в кожному серя ударі...
Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
І сльозви, і все до загину...
Не можна любити народів других,
Коли ти не любиш Вкарїну...
Дівчино! Як небо її голубе,
Люби її кожну хвилину.
Коханий любить не захоче тебе,
Коли ти не любиш Вкраїну...
Любіть у коханні, в труді, у бою,
Як пісню, що лине зорею...
Всім серцем любіть Україну свою,
І вічні ми будемо з нею!
kharch
23.08.2006 12:50:00
Вікі, ти просто зірочка! Shining star.
Підлий Харч згадує тільки про адмінів.
Мабуть тому що одного з цих адмінів (не з цього форуму) я гордо зву ВЧИТЕЛЕМ. Тому в мене зі словом адмін приємні асоціації.
А про рідну країну йому нагадує тільки Мороз, Тимошенко, Путін, а потім - Вікі.
Мені соромно зізнатися але я знаю що 4 липня день незалежності США але точно не знаю дати Дня Незалежності.
Сумні і обмежені ГБ-шні поводирі викликають відразу до державності, українськості.
І тільки тоді, коли зрозумієш що це свято треба пустити до себе в серце, а свій розум і енергію покласти на служіння українськості приходить спокій і задоволення.
Ми звикли говорити чергові фрази на дні народження, новий рік, 8 березня.
Але коли ці фрази стають щирими, коли щиро поздоровляєш людину виникає енергетичне коло радості і насолоди від співіснування.
Щиро всіх з Днем Незалежності!
донецкий
23.08.2006 13:13:00
День Независимости Харчь-Завтра-24 августа, а сегодня праздник Государственного флага-пасечник на днях его придумал.
kharch
23.08.2006 13:23:00
Дякую Донецький, я вже знайшов дату в інтернеті. Гугол знає все.
Доречі, мені так подобаються донецькі люди.
Скільки красивих дівчат, щирих хлопців було на виборчій дільниці 30 грудня 2004 року в Донецьку!
Мені подобався цей блиск в глазах - дарма що за Януковича.
Ми класно спілкувалися.
Та і взагалі - перші шість років я провів в селі імені Артьома під Констянтинівкою.
Там жила моя архангельска бабуся.
Lena777
23.08.2006 13:24:00
Viki!
Сама хотела создать такую тему - но остереглась - камнямя забросают некоторые.
Вы очень здорово все написали. Про возвращение особенно. Сама люблю уезжать, чтобы по возвращению ощутить это чувство "щенячьго" восторга - вот оно, все родное и понятное!
Нам дано природой все - реки, озера, леса и горы. Нужно только все это НЕ ПОРТИТЬ!.
Хочется воспитать так своих детей, чтобы они бережно относились и сохраняли все, что сегодня видим мы. Если это сделает каждый - мы практически победили!
Всех с праздником! Любите Украину!
Viki
23.08.2006 13:32:00
Дякую донецький, але сьогодні останній робочий день перед святами... тільки новий рік може бути наступаючим... а свято незалежності, воно або є, або його немає...
KonsL
23.08.2006 13:35:00
донецкий: День Независимости Харчь-Завтра-24 августа, а сегодня праздник Государственного флага-пасечник...
Да уж, нерадостным получился новоиспечённый день Государственного Флага Украины.
"... Президент Ющенко подписал сегодня (22.08.2006г.) указ об объявлении в Украине 23 августа днем траура в связи с катастрофой Ту-154.
В этот день на всей территории Украины будут приспущены государственные флаги Украины на зданиях государственной власти, местного самоуправления, государственных предприятий, учреждений и организаций. Указом отменены развлекательно-концертные мероприятия и спортивные состязания..." http://www.podrobnosti.ua/accidents/casualties/2006/08/22/341932.html
Даже как-то и поздравлять-праздновать завтра неловко...
Viki
23.08.2006 14:01:00
Так, страшна трагедія - 45 дітей - це жах...
Життя не ссправедливе...
Изгой
23.08.2006 14:15:00
В Черкассах было славное предприятие "РОТОР". Огромные площади, автомагитсраль рядом, инфраструктура суперразвитая.
Приобрел его вот на недел Петрушка Порошенка. Любый дружбан. Луцкий автозавод вернее.
Оценили его городские службы в 17 лимонов. Но местным властям продать не дали. Какой аукцион!!!!!!
Цена была не принята и выступили в качестве оценщиков покупатели.
И улетел завод, со всем гамузом за 2 лимона... Жалких 400 тыс. грина.
С Праздником!!! Пир во время чумы!!! Будьмо!!!
Lena777
23.08.2006 14:27:00
И что Вы этим хотели скзать, Изгой?
Если бы приобрели донецкие Вам легче было?
Все они одинаковы, как жизнь показала - только что из этого следует????
Как это к Украине относится?