С праздником!

PostmanPechkin

PostmanPechkin

13.05.2010 15:06:58

ІСУС ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО НЕБА

Через сорок днів після Пасхи Христос вознісся на небеса до Свого Отця. Він обіцяв, що не залишимося самі, бо невдовзі зішле Святого Духа.

Цього дня згадуємо, що сорок днів після восресіння Ісус повернувся до Свого Отця на небо.

Перед тим, як зійти на небо, Ісус промовив до апостолів: " Я ЗАВЖДИ БУДУ З ВАМИ АЖ ДО КІНЦЯ СВІТУ".

Це свято нагадує, що Бог завжди буде з нами!

Цитувати

PostmanPechkin

PostmanPechkin

13.05.2010 15:16:50

СВЯТИЙ ДУХ РОБИТЬ АПОСТОЛІВ ХОРОБРИМИ

Через п`ятдесят днів після Ісусового воскресіння з мертвих апостоли і Богородиця зібралися разом. Раптом вони почули шум, ніби подув сильного вітру... Вогнені язики зійшли на них... Вони почали розмовляти різними мовами. Вони розповідали всім про Ісуса. І відтоді вже нічого не боялися. Після П`ятдесятниці апостоли розповіли усьому світові про Ісуса Христа.

Цього дня згадуємо про сходження Святого Духа на апостолів і Богородицю. Ісус сказав чекати на утішителя. Святий Дух зробив апостолів хоробрими.

Це свято пригадує нам про те, що Бог завжди допомагає нам!

Цитувати

Gib

Gib

25.11.2010 18:46:42

В эти самые-самисенькие минуты загораются миллионы американских духовок, в которых аппетитно запахло жаренной индейкой - сегодня замечательный и очень вкусный праздник - День Благодарения !!!

Я только что поставил и свою красавицу... К вечеру будет готова!

А на Новый год и Рождество Христово - к вам, на оливье, селедочку, грибочки, холодец, домашннюю колбаску и водочку!

Цитувати

Анджей

Анджей

27.11.2010 20:11:40

Gib: В эти самые-самисенькие минуты загораются миллионы американских духовок, в которых...

Ну что же, у Пендосов празник, можно конечно их поздравить и пожелать им всего наилучшего, но у великого Славянского народа такого праздника нет. Мы славяне будем праздновать свои праздники, Будем праздновать Новый год, потом святый вечiр 06.01 и Рождество, и 19.01 естественно Крешение, а индейку запекать тоже, будем когда захочется, хорошая и вкусная птица, но без привязки к каким либо датам. Мы Словяне сильная нация и история не раз это доказывала.

Харч конечно восхищается рыцарями люфтвафе, но Покрышкин и Кожедуб не раз сбрасывали в дерьмо их рыцарские титулы.
Я люблю ездить в Австрию и катать там на лыжах, но при каждом удобном случае припоминаю им Сталинград, внимательно слушают и кивают своими бошками, приятно черт возьми.

Цитувати

kharch

kharch

28.11.2010 19:57:52

Анджей:
Ну что же, у Пендосов празник, можно конечно их поздравить и пожелать им всего...

Анжей, ну ти знаєш, я тебе глубоко поважаю.
Але ось уже другий раз твої пасажi визивають в моїй головi анекдот про ворону.
На цей про раз про сильну.
Трошки правда довгуватий
http://www.liveinternet.ru/users/3550484/post132549551/
Знаєш, Анжей, розумна людина завжди знає своє мiсце. I мiсце своєї нацiї.
Ми сильнi i звiзданутi просто стережемо 1/6 земної сушi вiд китайцiв.
Для англосаксiв. Вони так вирiшили. Вони нам за це грошi малюють. Тому в нас ядерна типу зброя. Тому Гiтлер з його неперевершеною армiєю не побив нас пiд Сталiнградом. Ти якось про це розкажи австрiякам. Можливо вони на тебе з цiкавiстю глянуть а не з гумором.

Цитувати

Olga

Olga

06.12.2010 22:41:30

@Я люблю ездить в Австрию и катать там на лыжах, но при каждом удобном случае припоминаю им Сталинград, внимательно слушают и кивают своими бошками, приятно черт возьми.@

Интересно было бы посмотреть на Ваше лицо, если бы какой-нибудь монгол при каждом удобном случае и будучи у Вас в гостях напоминал Вам о татаро-монгольском иге.

Цитувати

kharch

kharch

25.01.2011 12:07:14

Всiх Тетян та студентiв зi святом!

Бережiть себе!

Цитувати

kharch

kharch

26.01.2011 14:36:17

Юлiан, вiтаю з Днем Народження!
Гарного здоров`я, мiцних кiсток, оптимiзму, завжди гарного настрою!

Цитувати

Борода

Борода

26.01.2011 16:05:07

Спасибо, фулюган!

Цитувати

Itel

Itel

23.02.2011 16:39:36

Мужчины!
Да распахнутся пред вами неприступные бреши.
Пусть ваша мужская гордость будет непобедимой и легендарной!
А случится трахбат - будьте стойкими.
И если суждено чему-то безжизненно повиснуть на вашем теле,
пусть это будут медали "За взятие" и "За овладение".
Будьте!

Цитувати
<< 27 28 29 30 31 ... 36
Архів