Idalgo
22.11.2011 13:18:45
Ну да, давил
"В донесениях и отчетах того времени можно было прочесть такие строки: "Экипаж танка 64 мсп 55 мед (старшина сверхсрочной службы Андреев Ю. И., младший сержант Махотин Е. Н. и рядовой Казарик П. Д.) на пути движения встретили организованную контрреволюционными элементами толпу молодежи и детей. Стремясь избежать жертв со стороны местного населения, они приняли решение на обход его, во время которого танк опрокинулся. Экипаж погиб".
kharch
23.11.2011 07:32:02
Iдальго, я так розумiю, танк перекинувся тому що був завантажений голандськими тюльпанами вище башти, а чехи були такi радi що до них приїхали славянскiє браття iз рускава мiра, що хотiли понести танк на руках прямо на свiжо-побудований п`ядестал.
Вчора вiдвiдав майдан. Перше що почув, коли вийшов з метро "Аранжевиє лiдери далжны атветить. Па газавай принцесє плачєт тюрьма". Нiфiга, собi думаю, помаранчевий майданчик. Коли перейшов на сторону, де вiдбувався мiтинг, зрозумiв, що це Калашнiков i бригада. Виступи тiльки росiйською мовою. Ну i постiйно крутили пластинку з українською пiснею "об`єднаймося браття".
Об`єднатися заважав мiцний та страшнючий мiлiцейський кордон, який охороняв Калашнiковський перформанс. Як тiльки годинник бенькнув "вiсiм", я почув як Калашнiков лизнув зад ментам щось на кшалт "спасiбо настоящим синовьям украiнского народа каториє ахраняют настаящих дачерей i синавей украiнского народа i мiтинг розчинився у нiчних сутiнках, як карета та конi попелюшки перетворилися на смiття та щурiв. До правди сказати, альтернативний "щирий" помаранчевий мiтинг приблизно в цей самий час порiдiв майже так само. Залишилися окремi дядьки з помаранчевими шарфами та пару ораторiв якi у портативнi гучномовцi намагалися донести якiсь прописнi iстини до тих людей, якi залишилися. Я зрозумiв, що я один з цих придуркiв(правда без помаранчевого шарфика) i пора вже чолопати додому. Вогонь скорiше не горить, а ледве тлiє.
Так що, Iдальго, знову можеш дiставати мою цитату про тих, що ховалися по лiсам та хатам зкраю та мрiяли, щоб у сусiда здохла корова. Є мрiї та аффiрмацiї, а є - реальнiсть.
Всiм вдачi!
Idalgo
23.11.2011 08:44:43
"Так що, Iдальго, знову можеш дiставати мою цитату про тих, що ховалися по лiсам та хатам зкраю та мрiяли, щоб у сусiда здохла корова"
Да нет, Харч. Цитировать это не буду.
Наоборот отмечу, что лично мне приятно за своих сограждан, которые все таки разобрались откуда растут уши у т. н."оранжевой революции" и подобным отношением к "юбилею" высказали свое отношение как к пляскам на майдане, так и к их лидерам. Уже сидящим и еще ждущим посадки
Фифа
24.11.2011 06:29:29
kharch: Iдальго, я так розумiю, танк перекинувся тому що був завантажений голандськими тюльпанами...
kharch
24.11.2011 06:55:58
Гарний пост, Фiфа! Все чiтко, по сутi i без особистостей. Наша лiнь, безiнiцiативнiсть, безвiдповiдальнiсть, пофiгiзм, небажання думати i дiяти - це корнi i глибиннi причини ситуацiї в якiй опинилася Україна. А не Янукович, Ющенко, Юля чи Юра Єнакiєвський. Вони просто спритнi перевертнi якi користаються ситуацiєю.
Всiм вдачi!
Бакс-Мани
24.11.2011 07:04:43
Фифа:
Харч, все это похоже на шоу "ананасовый майдан побеждает оранжевый".
И скорее...
Михалыч
28.12.2011 13:20:48
Дык интеллектуал, интеллигент от слова ИНТЕЛЛЕКТ!!!
А надо чтоб от слова "ТЕЛЕГА"... Шоб к народу поближе и понятнее.
Селюки-бухгалтера и бабы параски FOREVER!!!
kharch
31.12.2011 16:29:02
Хочу привiтати всiх з наступаючим Новим Роком!
Пiдтримаю Мiхалича i привiтаю окремо Адмiнiстрацiю цього сайту!
Ви створили i пiдтримуєте чудовий ресурс, який цiкаво читати i давно вже став для багатьох людей настольною книгою фаворитним сайтом для читання та спiлкування. Почитував гiлку
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=4&IDT=4636
замiсть easy reading.
Був приємно здивований оперативною реакцiєю Київмiськбуду на бажання майбутнiх жильцiв писати жалобнi листи у всi iнстанцiї. Буквально за кiлька днiв почалися iнтенсивнi роботи по пiдключенню комунiкацiй. Це приклад того, що комунiкацiї дiють. I це надихає.
Гарна модерацiя, виважена iнформацiйна полiтика - так тримати!
Окрему подяку i поздоровлення хочу виразити всiм читачам цього ресурсу.
З вами цiкаво, можна набратися розуму. Всiм бажаю виваженостi, взаємоповаги, симпатiї, оптимiзму, позитиву.
Всiм хто це читає, бажаю знайти наступного року щастя, визволення вiд нашого дракону, вигiдно продати i купити, хвилюватися реальними проблемами, думати про рiшення, нiкого не судити а шукати позитив.
Всiм вдачi i щастя!
Администратор
01.01.2012 06:24:02
Спасибо огромное за добрые слова.
Спасибо и за то, что столько лет с нами, терпите порой жесткую модерацию.
Всех с Новым Годом! Желаем вам и вашим близким здоровья, благополучия и взаимопонимания!
kharch
26.01.2012 05:13:24
Хочу привiтати з днем народження одного зi стовбiв цього форуму, особливо гiлки про оренду де вiн бог i цар, шановного форумчанина Бороду!
Юлiан: бажаю тобi здоров`я, вдачi, многая лiта, статкiв, безхмарного сiмейного життя, здоров`я всiй твоїй родинi i щастя!
Живи довго i будь розумним!
Вдачi!