И почему все молчат про Грузию?

Циник

Циник

18.08.2008 12:38:57

http://www2.pravda.com.ua/news/2008/8/15/79967.htm

Цитувати

Борода

Борода

18.08.2008 17:25:09

Вики:
"Ну не скажіть, її слова вилилися холодним душем на Мєдвєда, можливо це відчуття того, що від Росії не відкупишся (Шредер, ПДЧ України...)..."
Вы сами-то в это верите? :) Холодный душ пока принимают грузины.

"Знаєте, мені подобається, як деякі люди кажуть про те, що нам вже сьогодні потрібен Сталін, щоб порядок навів..."
Нам нужен не Сталин, а элементарный порядок. Чтобы друг у друга не крали, как сейчас.

"а я от завжди питаю таких, а якщо цей порядок у баченні інших людей існує без вас, тобто тільки за умови, що саме вас треба вбити заради цього порядку, що ви скажете..."
Ну, что ж... Если делу поможет убийство Бороды - то я готов. А если получится "как всегда" - с кого спросим? ;)

Цитувати

Борода

Борода

18.08.2008 17:59:24

Ба, Циник! Дык у Вас и с памятью неважные дела. Отлично помните события 70-летней давности (Мюнхен) и начисто вылетели у Вас из моска аналогичные события полугодовой давности - Косово! Вы забыли добавить, при этом, лишь одно - и тогда, и тогда ЗАПАД ПРЕДАЛ СЛАВЯН! Вот это славный пример! (Кстати, Грузию Запад сдал сейчас точно так же!)
Ай да Циник, ай да сукин сын! Как хотелось куснуть, а зубиков-то и нету. Сточены!

P.S. Циник, Вам же сказано было, прежде, чем встревать - почитайте Мошкова. Ну лень Вам два тома читать - специально для Вас http://www.publish.diaspora.ru/gazeta/articles/russia019_1.shtml Удачи!

Цитувати

beginner

beginner

18.08.2008 18:52:27

Спёртый велосипед хотели увезти в Волгоград?
http://oleg-panfilov.livejournal.com/584572.html

Цитувати

Viki

Viki

19.08.2008 06:08:22

>>>Вы сами-то в это верите? :)
я вірю ;) тому, що ще вчора Меркель була така сама категорична рівно на 180 градусів... щось знає напевне...;)

>>>Холодный душ пока принимают грузины.
Я не думаю, що Грузія(керівництво), коли розпочинала все це не уявляла собі такий варіант... Чи Ви дійсно вважаєте, що Київ (населення Грузії приблизно дорівнює) міг би воювати з Росією... а коли Росія перейшла кордон з Осетією, вона перестала бути миротворцем...

Цитувати

Viki

Viki

19.08.2008 06:27:42

>>>Ну, что ж... Если делу поможет убийство Бороды - то я готов. А если получится "как всегда" - с кого спросим? ;)

ага, бачите... Ви вже торгуєтесь ;))

Цитувати

Борода

Борода

19.08.2008 07:06:08

Вики:
"я вірю ;) тому, що ще вчора Меркель була така сама категорична рівно на 180 градусів... щось знає напевне...;)"
Женщины, Вика, переменчивы, как ветер мая! А вот интересно, куда денется вся ее категоричность, если Медведев начнет эдак плавненько, плавненько перекрывать ей газовый проект? Вам интересно будет послушать эту даму в тот момент? У Меркель была возможность не выступать против Грузии и Украины при принятии ПДЧ. Однако российский газ в тот момент забил ее ноздри. Поверьте, так же будет и в этот раз! Ляпать языком, ей как барышне, для сохранения невинности Медведев еще позволит, а начнет воплощать - удавит.

"Я не думаю, що Грузія(керівництво), коли розпочинала все це не уявляла собі такий варіант... Чи Ви дійсно вважаєте, що Київ (населення Грузії приблизно дорівнює) міг би воювати з Росією..."
Я думаю, что Саакашвили это не представлял. И его американские советники - тоже! Это, кстати, говорит об умственном потенциале этих людей с дипломами ведущих западных университетов. Самое поганое, что и у нас сейчас такие же "дипломники" у власти сидят.
Планом Саакашвили, вероятнее всего, предусматривалось занятие Цхинвала и выход на границу в течение суток. Тут же последовало бы назначение грузинской администрации и, вот тогда уже Россия бы была настоящим агрессором, сунься она в регион. Потому-то он "Градом" и бил по городу, что должен был его быстро занять ЛЮБОЙ ЦЕНОЙ! Подчеркиваю - любой ценой.

"... а коли Росія перейшла кордон з Осетією, вона перестала бути миротворцем..."
Ну-ну-ну... Ежели мою жену обидит сосед, после чего скроется у себя за дверью - то мне пофиг будут его и чужие крики "Агрессор!" Я же ему и там ручки/ножки обломаю и буду "понуждать к миру"! Это ВОЕННАЯ необходиомсть. :)
Да, кстати, а кто сильнее всех чичас на Западе вопит об агрессии России? Ба, дядя Буш с Кондолизой! Сын того самого Буша, который оккупировал Афганистан, нефтеносный Ирак и целится на Иран! Вот уж, действительно, А СУДЬИ КТО?!

Цитувати

Борода

Борода

19.08.2008 07:09:04

Viki: >>>Ну, что ж... Если делу поможет убийство Бороды - то я готов. А если получится...

Не торгуюсь, а выясняю все сопутствующие обстоятельства. Дабы Вам не стало позднее стыдно за невинно убиенного Бороду!

Цитувати

beginner

beginner

19.08.2008 09:39:36

Сценарии необъявленного конфликта
http://gazeta.ru/comments/2008/08/18_a_2814868.shtml

Цитувати

Viki

Viki

19.08.2008 13:55:43

>>>Женщины, Вика, переменчивы, как ветер мая!
>>>Ляпать языком, ей как барышне, для сохранения невинности
о, почалося.... Перш за все Меркель премєр-міністр, і лише потім жінка... не повертайте спілкування в бік примітивізму...;)
Коли я будувала свій будинок, я була дуже залежна від сусідів в плані електрики, намагалася йти їм на поступки, навіть коли вони були відверто не праві і брутально хамливі... отже, коли невідкладні роботи були закінчені, а терпець мені по деяких пунктах урвався - я купила дизель! І знаєте, так і добудувалася... можливо трохи дорожче обійшлося, але нерви зберігла, до того ж потішили потуги сусідки накапати на мене Голові за начебто сильний шум від дизеля, який не дає їй відпочивати об 11 годині ранку ;)))))))))))))

>>>ЛЮБОЙ ЦЕНОЙ! Подчеркиваю - любой ценой.
або ще 16 років чекати на врегулювання ситуації...

>>>Ежели мою жену обидит сосед, после чего скроется у себя за дверью - то мне пофиг будут его и чужие крики "Агрессор!" Я же ему и там ручки/ножки обломаю и буду "понуждать к миру"! Это ВОЕННАЯ необходиомсть. :)

але ж цю необхідність Ви вже будете доводити в суді, а за те, що поламали руки та ноги йому ще й сядете, причому першим, а він сяде другим ;), якщо звичайно Ви доведете, що з його боку були непристойні дії, щодо вашої дружини...
А якщо, ще собі уявити, що до всього цього конфлікту, Ваша дружина двічи обізвала його підарасом (вибачте за мій англійський) і протягом години стукала йому по трубах за те, що він слухав не ту музику, яка їй подобається, то ситуація вже виглядає зовсім по іншому...;) (нічого особистого, дійові особи вигадані)

>>>Да, кстати, а кто сильнее всех чичас на Западе вопит об агрессии России? Ба, дядя Буш с Кондолизой! Сын того самого Буша, который оккупировал Афганистан, нефтеносный Ирак и целится на Иран! Вот уж, действительно, А СУДЬИ КТО?!

Так тут же немає нічого дивного, поки Америка собі воювала, Росія, засуджуючи її дії малювала себе всьому світу як агнеця Божого(не забуваючи показувати всьому світові свої тополі), але не так сталося як бажалося... Чомусь всі забувають про Кокойти, коли говорять про американського Саакашвілі ;( Росія попалася на гачок Америки, бо її прагнення бути такою самою, як Америка, мати такий самий вплив в цьому світі як Америка і таке інше... очі їй затьмарило, від жаги володарювання світом... і віна не побачила підніжки ;))

Цитувати
<< 9 10 11 12 13 ... 19
Архів